Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΝΑΤΟΙ , ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ...

  ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !!!



Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών εργάζεται αθόρυβα για τη προοπτική της Τράπεζας δήλωσε στο «Σ.Θ.» ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

 Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας προέβη σε δηλώσεις στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, 25 Ιουνίου. « Πρέπει να μας γνωρίσουν οι συνεταιριστές. Πρέπει να δώσουμε την ελπίδα για την στρατηγική ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Τράπεζας. 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και έχει μέλλον» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Η δική μας τράπεζα δεν έχει χρήματα από το ταμείο χρηματοδοτικής σταθερότητας. Η δική μας τράπεζα στηρίζεται στα δικά μας χρήματα. Αυτό έχει σαν αφετηρία και με καλή διαχείριση και ορμή, πιστεύω ότι μπορούμε να κτίσουμε το καλύτερο για την τράπεζα». 

Ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου υποστήριξε ότι το πρώτο τρίμηνο διοίκησης της τράπεζας είναι ξεκάθαρο, ότι υπάρχει αλλαγή οράματος και πλάνου. «Έχουν γίνει αλλαγές και έχουν παρθεί αποφάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν στο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στη τακτική συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας υπήρχε ως θέμα ημερήσιας διάταξης η μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, κάτι που τελικά δεν έγινε.

1 σχόλιο:

  1. Ο καινούργιος πρόεδρος ανάφερε οτι έβαλε σε θέση συμβούλου στην τράπεζα τον πατέρα του? Με σύμβαση 4 χρόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ