Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ "ΤΗΣ ΛΥΠΗΤΕΡΗΣ" ...

ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 

 
o iakxos: BOLEK & LOLEK : "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ": "ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΡΩΪ ..." . . ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ ... BOLEK & LOLEK από iakxoserraios Πάντ...

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν οι πρώτοι Σερραίοι καταστηματάρχες οι οποίοι εξαπατηθέντες από τους δύο γιαλαντζί επαναστάτες συνδικαλιστοπατέρες άνοιξαν τα καταστήματά τους την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και τώρα κατηγορούνται για παράβαση ωραρίου.

Οι εικονιζόμενοι Πρόεδροι Εμπορικού Συλλόγου και Ομοσπονδίας ενω γνώριζαν ότι δεν είχαν την σχετική έγκριση - αδεια να λειτουργήσει νόμιμα η Σερραϊκή Αγορά την τελευταία Κυριακή του χρόνου προέτρεπαν τα θύματα να ανοίξουν τα καταστηματά τους και ενέπλεξαν τον εμπορικό κόσμο σε μια απίστευτη περιπέτεια.

Βέβαια αυτό είναι το ποινικό σκέλος της υπόθεσης , έπεται όμως και η δαμόκλειος σπάθη των διοικητικών κυρώσεων με τα πρόστιμα να φθάνουν στις 10.000 ευρώ για τους παραβάτες τα οποία υποχρεούται να επιβάλλει ο Βιτμα - Μωϋσιάδης

3 σχόλια:

  1. ξεχνατε ομως τα δαμοκλεια στηθη του προεδρου της ΟΕΒΕΣΣ που απο τοτε τα εβαλε μπροστα και αλλιμονο σε οποιον βρεθει στο δρομο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο βλακες πεθαινεις.
    Κι ακομη πιο βλακας οποιος τους ψηφηζει για να προστατεψουν τα συμφεροντα του εμπορικου κοσμου.
    Δυο διαφορετικοι συλλογοι, ο καθενας με τις ιδιαιτεροτητες τους,τα προβληματα τους ΑΛΛΑ και με αντικρουωμενα συμφεροντα μερικες φορες, και βλεπουμε τους προεδρους τα τελευταια χρονια να πορευονται χερακι χερακι. Πνιγοντας τα συμφεροντα του εκαστοτε συλλογου και θαβοντας τα θεματα που καιν τον καθε επαγγελματια ετσι απλα για να μην χαλασουν τις καρδιες τους οι προεδροι. Αφου ειναι φιλαρακια και κολληταρια.
    Απ ολες αυτες τις μαριονετες που περασαν απο τους 2 συλλογους, ο πιο χαζος αλλα και συναμμα ο πιο φιλοτιμος ειναι ο Σωτος, οπου ολα τα ''φιλαρακια'' του ως τωρα τον εκμεταλλευονται και βαζουν μπροστα συνεχεια αυτον να βγαζει το φιδι απο την τρυπα, και βεβαια του γεμιζουν το μυαλο με ενα σωρο μαλακιες και βγαινει συνεχεια αυτος ο κακος της υποθεσεις ενω απ τα ''φιλαρακια'' κανεις δεν βγαινει να πει αυτο που θελει. Και ολα αυτα γιατι;;; Μα γιατι ειναι χεστες,με @@ σαν ρεβυθια. Ολοι μα ολοι εγωκεντρικοι χαρακτηρες που το μονο που κοιταν ειναι το ΕΓΩ τους και οχι το συνολο για το οποιο ψηφηστηκαν. Χαρακτηριστικο παραδειγμα στο χθεσινο Δ.Σ. του εμπορικου συλλογου. Εβλεπα στα καναλια πλανα και εναν Μπαλιτη να ωρειετε ΕΓΩ ειμαι ο προεδρος και ΕΓΩ ειμαι ο προεδρος. Εκτος απ το οτι εισαι προεδρος εχεις κατι αλλο να μας πεις; καμια θεση μηπως; καμια δραση; κανα θεμα; ΕΓΩ ειμαι προεδρος και καθαρισαμε; τοσα ατομα που σε ψηφησαν περιμενουν κατι απο σενα, και το μονο που μας λες ειναι ΕΓΩ ειμαι ο προεδρος. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΙΤΗ, στα προβληματα μας λυση μπορεις να δωσεις κ.Μπαλιτη; και αν δεν μπορεις να δωσεις λυση μπορεις τουλαχιστον να προσπαθησεις;
    Με κλοουν αβγα και μπαλονια δεν εισαι προεδρος του εμπορικου. Προεδρος σε τσιρκο και σε θιασο εισαι.
    ΕΙστε 9 ατομα εκει μεσα στο Δ.Σ., εχετε κανει ποσα δεν ξερω γω διοικητικα, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ και τα προβληματα μας τρεχουν, και δεν ριχνω καμια ευθυνη στους αλλους 8 αλλα μονο σε σενα, γιατι εσυ μας εχεις σπασει τα @@ με το ΕΓΩ και ΕΓΩ και εχεις την μοναδικη και απολυτη ευθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ