Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ "ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 330" ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 

Tην πόρτα της Εισαγγελίας Σερρών πέρασε χθές ο Στέφανος Φωτιάδης και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του δικηγόρου Γιώργου Αβραμίδη και του ασκούμενου δικηγόρου στο γραφείο του , ο οποίος είχε διορισθεί δικαστικός αντιπρόσωπος στο 330 Εκλογικό Τμήμα του 3ου Εκλογικού Διαμερίσματος Δημοτικής Κοινότητας Σερρών  με γραμματέα τον Γιώργο Αβραμίδη !!!  Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται " ... και κατά παντός άλλου υπευθύνου" και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για κάποιους.

Φυσικά ο Φωτιάδης ψάχνει τον ηθικό αυτουργό της φερόμενης παραβίασης της εκλογικής διαδικασίας και οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι πολλές ...

Ιδού και τα αποτελέσματα στο 330 Εκλογικό Τμήμα στο οποίο φέρεται συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος του Μηλίδη να έλαβε ... ογδόντα (80) σταυρούς στα 113 ψηφοδέλτια του συνδυασμού.


2 σχόλια:

  1. Ξεφτιλίζεται χωρίς λόγο ο Φωτιάδης . αντί να το το χωνέψει και να αποδεχτεί την ήτα του κάθετε και ξεψειρίζει τη μαϊμού . τα άτομα του συνδυασμού του ας τον μαζέψουν διασύρονται και αυτοί μαζί με του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ