Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗ - ΘΩΜΑΤΙΚΟΥ ΟN AIR (Video)

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΘΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ... 



 ΓΙΑΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΑ - ΔΙΕΚΟΠΗ ΑΡΟΝ , ΑΡΟΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ... και ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Η "ΤΡΙΑΔΑ"


Αιτία μια τηλεφωνική παρέμβαση του Γιώργου Τσουμαρίδη, ανθρώπου του πολιτικού γραφείου της Ξυνής ... "άναψε φωτιές"  στο νέο Τσεπελοκάναλο και την σύμπραξη των δυο βλαχοκαλαναρών.

Ο Τσουμαρίδης έστειλε Εξώδικη - Δήλωση - Διαμαρτυρία Κλήση προς στην ΤVS διότι το βραδυ των εκλογών "στην υπερπροσπαθεια αντικειμενικλης ενημερωσης" από κοινού TVS & NTV ,  "ο Batman" ανέφερε ότι "o PinOkio" όντας υπάλληλος του βουλευτικού γραφείου της "Ξυνής" παραβρέθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του Φωτιάδη. Με την Εξώδικο ο παθών διέψευδε την "είδηση" και ζητούσε την ηθική του αποκατάσταση  "απαιτώντας" την ανάγνωση της Εξωδίκου του στο Δελτίο Ειδήσεων   ....

Ο Τσέπελας μόλις άκουσε την φράση "απαιτώ την ανάγνωση " ... εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε " ωραία να πας στα διαστήρια ..." και έδωσε εντολή στον κοντρόλ "Κόψτε τον, τώρα !!! Έχουμε Δελτίο Ειδήσεων..," και ο Pinokio πήγε αδιάβαστος 

Ελα όμως που παρενέβη τηλεφωνικά ο Batman "για να πάρει μερτικό στον τσαμουκά" ...

3 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ
    ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΙΛΤΟΝ!!!
    ΕΛΕΞΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!!!
    Για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος στο δήμο της Αθήνας, προκειμένου να μην περάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Αρη Σπηλιωτόπουλο, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
    Η ανακοίνωση:
    «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ: Σε ποια Ε.Τ. του Δήμου Αθηναίων μας έκλεψαν ψήφους - Λαθροχειρίες για να μην περάσουμε την διαλυμένη ΝΔ
    Εκλογικό Τμήμα 1022 (7ο Δημοτικό Διαμέρισμα): Από τις 77 ψήφους της Ελληνικής Αυγής που κατέγραψε επίσημα η εφορευτική επιτροπή, το υπουργείο ανακοίνωσε 36 ψήφους! ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΕΨΑΝ 41 ΨΗΦΟΥΣ! Εξαφάνισαν πάνω από τους μισούς μας ψηφοφόρους!
    Εκλογικό Τμήμα 406 (4ο Δημοτικό Διαμέρισμα): Από 44 ψήφους το υπουργείο κατέγραψε 21! ΕΚΛΕΨΑΝ 23 ΨΗΦΟΥΣ.
    Εκλογικό Τμήμα 752 (6ο): έκλεψαν 10 ψήφους
    Εκλογικό Τμήμα 814 (6ο): έκλεψαν 7 ψήφους
    Εκλογικό τμήμα 40 (4ο): έκλεψαν 6 ψήφους
    Εκλογικό τμήμα 466 (3ο): έκλεψαν 7 ψήφους
    Εκλογικό τμήμα 603 (5ο): έκλεψαν 6 ψήφους
    Εκλογικό τμήμα 908 (7ο): έκλεψαν 4 ψήφους κ.ο.κ.
    Με απλά λόγια, σε τμήματα που υπήρχαν εκλογικοί αντιπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής, οι ψήφοι χάνονταν στον δρόμο από το εκλογικό τμήμα στο υπουργείο. Και ήδη μιλάμε για εκατοντάδες καταγεγραμμένες ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ψήφους από τα τμήματα που ελέγχαμε. Φανταστείτε τι έγινε σε τμήματα που δεν υπήρχε εκλογικός μας αντιπρόσωπος.... πραγματική σφαγή! Με λαθροχειρίες και κλοπές η διαλυμένη ΝΔ του Σαμαρά τελικά κατάφερε να αποκτήσει αναιμικό και πλαστό προβάδισμα (0,8%) έναντι της Χρυσής Αυγής. Ήδη το Νομικό μας τμήμα συντάσσει ενστάσεις και όσοι έκλεψαν τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών θα λογοδοτήσουν. Η παρουσία των διαπιστευμένων εκπροσώπων μας στο υπουργείο εσωτερικών και την Singular Logic και η σύγκριση με τα στοιχεία που απέστειλαν οι εκλογικοί μας αντιπρόσωποι αποκάλυψαν την κλοπή και την αλλοίωση του αποτελέσματος.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο άτομα (υποτίθεται) δημοσιογράφοι άβουλα όντα.
    Δυο (υποτίθεται) καναλάρχες αστοιχείωτοι, που έχουν χάσει την μπάλα εδώ και καιρό.
    Και ένας Θωματίκος που διέσωσε έστω και αργά το όνομά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ......ΕΝΑ ΓΙΔΙ.....ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΝΤ@ΤΑΚΗΣ
    ΝΑ ΠΡΟΣΠ[ΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ.....ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ...
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΠΟΕΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ....Ο ΗΛΙΑΣ....Ο ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ,,,,, ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ