Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΝΕΟ "MAPET SHOW" ΣΤΗΝ TVS ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ "DEBATE"

ΜΠΑΛΙΤΗΣ - ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ vs ΜΕΓΚΛΑΣ 
 

Η απόφαση του Χρήστου Μέγκλα να διαθέσει την αίθουσα "Γεώργιος Χριστίδης" στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να διεξαχθεί το θρυλούμενο DEBATE μεταξύ των δύο μονομάχων  του δευτέρου γύρου των Δημοτικών Εκλογών Αγγελίδη - Φωτιάδη, αναστάτωσε τον Μπαλίτη και τον Κοτσαμπά οι οποίοι με τηλεφωνικές τους παρεμβασεις στο Δελτίο Ειδήσεων της TVS  ζητούσαν επίμονα να μάθουν  από τον Τσέπελα on air πόσα χρήματα θα κοστίσει στο Επιμελητήριο η ενέργεια αυτή του Προέδρου.

Με την ευκαιρία αυτή "έβγαλαν" την πίκρα τους γιατί ο Μέγκλας τους "έκοψε" τις ασύδοτες σπάταλες στις οποίες συνήθισαν επί Δρογαλομπαλιτηδων και "τις οποίες βάφτιζαν δράσεις" προκειμένου να ροκανίζουν το χρήμα του Επιμελητηρίου...

Όταν ο Μεγκλας αποφασίσει να ανοίξει αυτό το κεφαλαιο κάποιοι λαλίστατοι "γραβατάκηδες"-μαϊντανοι των καναλιών, θα χάσουν τον ύπνο τους 

Ο Μέγκλας λοιπόν τους έδωσε το μήνυμα " το πάρτυ τελείωσε" και οι συνδικαλιστάδες ακόμη δεν μπορούν να το χωνέψουν και σε καθε ευκαιρία αναμοχλευουν το ζήτημα ...

Οι Δρογαλομπαλιτηδες μάλιστα ακόμη σκέφτονται πως θα απαντήσουν στην "ταπα που φαγαν" αλλά θα το πραξουν αμεσως μετα τις εκλογές ...

Θάχουμε άφθονο γέλιο δηλαδή

11 σχόλια:

  1. Κότα λειράτη ο Φωτιάδης φοβάται το debate όπως ο διάολος το λιβάνι και βάζει τον παπαγάλο φορμόλη-Σώτο να το χαλάσει με κάθε τρόπο αποπροσανατολίζοντας την κουβέντα και το στόχο. Και αυτό πάλι ότι με όλα τα κανάλια δέχεται debate αλλά μόνο τα 3 αφήνει ασάφεια και βλέπουμε μέχρι να περάσουν οι μέρες και αν στριμωχτεί θα το κάνει αλλά να μην γίνει γνωστό από νωρίς ,να μην το παρακολουθήσουν οι Σερραίοι θυμίζουν τον γνωστό κλασσικό Φωτιάδη που αύριο κιόλας θα τα στρίψει αφού ήδη τα παπαγαλάκια του "ενημερώνουν " τον κόσμο ότι δεν βρίσκουν τον Αγγελίδη να συμφωνήσουν !!! Γραπτή αποδοχή από τον Αγγελίδη υπάρχει εδώ και μέρες αλλά ο Φωτιάδης " στρίβει δια του αρραβώνος" για μια ακόμη φορά στα δύσκολα κωλώνει γιατί ξέρει ότι με τόσα ψέμματα που έταξε θα γίνει ξεφτίλα έτσι και βγουν στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ ρε μεγάλε , που το ξανάκουσες debate με 2000 Ευρώ συμμετοχή για τον καθε υποψήφιο . Και 1300 ευρώ να πληρώσει το Επιμελητήριο ; Τι νταβατζιλικια ειναι αυτά ; Μαύρα λεφτα ... Και γιατι ο Αγγελιδης έσπευσε να τα δεχτεί ολα αυτά ;;;

      Διαγραφή
    2. εσυ μεγαλε που ταμαθες αυτα τα ποσα ; σιγα μην εχει ο Αγγελιδης να δώσει τοσα ! αν ηταν τα λεφτα το θεμα πρωτος ο Φωτιαδης θαλεγε ναι ,Αλλου ειναι το προβλημα του .Κανενα debate δεν κοστιζει στους υποψηφιους, στο επιμελητηριο παλι ισως να χρειαστουν λιγα αλλα οχι και τοσα που διαδιδει ο Φωτιαδης για να προκαλεσει την αντιδραση της αγορας και να το ματαιωσει. Ευτυχως ο Μεγκλας παρολο που στηριζει Φωτιαδη δεν ειναι κοτα.

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ DEBATE 4 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ?
    ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ?
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ DEBATE ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ?
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ?
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κος Φωτιαδης εφοσον εχει μεγαλεπιβολα οραματα για το δημο μας καλα θα κανει να τα επικοινωνησει για να τα μαθουμε κι εμεις....γιατι τα φυλλαδια του για εκθεση πανελληνιων παιρνουν αριστα...αλλα ως εκει...τι εχει να φοβηθει?Η' εχει μαθει να απαντα μονο σε κατευθυνομενες ερωτησεις και να μονολογει σε εκπομπες τυπου Μαυριδου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ...ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ...ΤΡΕΜΑΜΕΝΟΥ ...ΤΣΕΠΕΛΑ....
    ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΩΣΙΑΣ?
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "ΤΡΕΜΑΜΕΝΟΣ ΤΣΕΠΕΛΑΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΓΑΣ!!!!!!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΓΑΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΕ......ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ!!!!

      Διαγραφή
  6. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ .ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΣΕΠΕΛΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ.
    Η ΚΟΛΕΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΟΤΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕΙ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΤΣΕΠΕΛΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    Η ΚΟΛΕΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΟΤΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕΙ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ