Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟ DEBATE

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ...


5 σχόλια:

  1. ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ . ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ .ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΡΑΓΕ???ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι , οχι , οχι ! ο "πολιτης Teodor " δεν ηταν η αιτια ηταν ΤΟ ΠΙΟΝΙ ! Ολοκληρη προεκλογική περίοδο δεν μάσησε τόσα όσα τώρα στο τέλος ! Η αιτία ηταν ο απολυτος τρομος του Φωτιάδη απέναντι στο ξεβράκωμα που τον περίμενε ! Μόλις οι ψηφοφόποι του αντιλαμβάνονταν το χοντρό δούλεμα που τους έριξε θα σκόρπιζαν σαν λαγοί.Αλλα και τωρα κατι ψυλιαστηκαν δεν μπορει ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ! Το οτι ο Αγγελιδης θα φάνταζε μεσσιας μπροστά στον επαγγελματια απατεωνα ποτε μου δεν το φανταστηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ...ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΜΕ ΣΤΟΝ ....ΠΑΤΟ ΣΟΥ.....
      ΚΑΛΟ ΘΥΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο...."""ΡΗΤΟΡΑΣ"""...ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΧΩ΄ΡΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΜΜΑΤΑ ΣΟΥ.
      ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ...ΦΑΙΝΕΤΕ....ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΟΥΒΟ...ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ...ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ............
      ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΟΥΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ...ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΜΜΑΤΩΝ....
      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΗΛΗΘΙΕ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 120€ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.......ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29-12-2013....ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙΑ Η ΕΣΑΝΣ.....ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ...........ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ.....ΕΝΤΙΜΟ????????
      ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ....

      Διαγραφή
  3. Οπως λεει και η ατακα γνωστης ταινιας:''Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"....Δυο καναλια παιξαν το παιχνιδι του Φωτιαδη και μιλαει μετα για κατευθυνομενη ενημερωση...και νομιζουν οτι μπορουν να συνεχισουν να βιαζουν τον κοσμο εξαπατωντας τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κος Ελιογλου που τοσο καιρο τα χει βαλει με τον Ανεσιαδη και την ΕΑΣ ας μας πει πως κρινει το οτι ο γιος του βρισκεται στο ψηφοδελτιο Φωτιαδη?Απο ηθικης αποψης παντα....γιατι υποκρισια και η επιλεκτικη ενημερωση περισσευουν...εκτος αν το ψηφοδελτιο Φωτιαδη λριτουργησε ως η κολυμβηθρα του Σιλωαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ