Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΑΛΛΑ ... "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ" ΤΗΝ ΦΗΜΗ


"ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ !!! "


Στην κομψή ερώτηση  της Ελενίτσας "εάν στήριξε συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών" ... 


Ο Προφυρογέννητος ευρισκόμενος σε αμηχανία δήλωσε αρχικά " Εγώ δεν ψηφίζω στον Δήμο Σερρών  , ψηφίζω στον Δήμο Αμφίπολης"  και εν συνεχεία ..."τα μπουρδούκλωσε".

Εμφανώς αγχωμένος και αιφνιδιασθείς μπέρδεψε τα λεγόμενα του και είπε " στήριξα τον Αγγελίδη ..."  για να διορθώσει αμέσως την γκάφα του να  πεί "στήριξα τον συνδυασμό του Μηλίδη" ενω τόνισε ότι στήριξε τις επιλογές του κομματος.    

Βέβαια ο μικρός απέφυγε να διαψεύσει το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ ΘΑΡΡΟΣ" :

o iakxos: ΠΟΙΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΡΦΗΡΟΦΕΝΝΗΤΟ ;:       ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ...ΔΙΑΡΡΟΗ   .   ΣΤΗΡΙΞΗ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΖΗΤΑ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ !!! ...

και εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να στηρίζει τον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη , το γνωστό "συγκοινωνούν δοχείο"  με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια, τον οποίο επίσης στήριξαν οι Καραμανλήδες κόντρα στην επιλογή Σαμαρά , τον Γιάννη Ιωάννίδη

Βέβαια πάνω στο αδιέξοδο που βρέθηκε ο Πορφυρογέννητος προτίμησε και  αναγκάστηκε να παραδεχθεί δημόσια μια βαρειά πολιτική του ήττα  ... στήριξε υποψήφιο Δήμαρχο στα Σέρρας αλλά έχασε κατα κράτος από τους δύο Πασόκους συνυποφηφίους του Μηλίδη !!! αφού δεν τον έβγαλε στον δεύτερο γύρο

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο κος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΗΛΙΔΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΩΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. Ο κος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ.
    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ