Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

"ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ" Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ "ΣΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ"

"ΤΟ 2009 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ..."

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ 


Προφανώς γιαυτό το 2009 "πέταξε λευκή πετσέτα"  ο ρίψασπις ξάδελφός του ο Ραφηνάτος και μας φόρτωσε τον Γιωργάκη με 10% διαφορά και με πανωλεθρία  του κόμματός του.

Μας έκανε μαθήματα οικονομικής θεωρίας λέγοντας Ανάπτυξη = Επενδύσεις  αλλά ξέχασε ότι η Ανάπτυξη ... δεν τρώγεται !!! 

Με μισθούς 490 ευρώ τον μήνα και με τεράωρη απασχόληση ή με πενταμηνίτες στους Δήμους ο λαός πένεται και οι Επενδύσεις αποσκοπούν στον πλουτισμό των ολιγοπωλείων και όχι στο συμφέρον του κοινωνικού συλλόγου.

Μας μίλησε για κοινωνικό μερισμα ( των 500 ευρώ) από το πρωτογενές ανύπαρκτο πλεόνασμα ( προϊον λογιστικών αλχημιών) , που προέκυψε κατόπιν ειδικής συμφωνίας με την Τροϊκα   μόνο για το  2013 να μην υπάρξει υποχρεωτικό μπλαφον πλεονασματος αλλά  το όποιο πλεόνασμα να μην δεσμευτεί για την αποπληρωμή του χρέους αλλά προεκλογικά από το 30% αυτού να μοιραστούν κάποια ψιχουλα στον λαουτζίκο για να του υφαπράξουν την ψήφο, ενώ μας απέκρυψε ότι σύμφωνα με τα Μνημόνια  από το 2014 και εντεύθεν η χώρα έχει υποχρεώση να επιτυγχάνει τουλάχιστον πλεονάσματα 3,5 δις κατ' έτος τα οποία θα δεσμεύονται εξ ολοκλήρου για την αποπληρωμή του χρέους. 

Εφόσον η χώρα επιτυγχάνει το υποχρεωτικό μπαφόν πλεονάσματος των 3,5 δις και υπάρχει επιπλέον πλεόνασμα, μόνο τότε το 30% αυτού του υπερβάλλοντος πλεονάσματος θα επιστρέφεται στον λαό ως κοινωνικό μερισμα και το 70% θα δεσμεύεται για την αποπληρωμή του χρέους. 

Μας μίλησε για δίκαιη ανακατανομή των πόρων αλλά μας ρώτησε ρητορικά "Μήπως εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθουν οι μισθοί στα επίπεδα του 2009 ;" Δηλαδή ανακατανομή γιοκ !!!

Τέλος μας είπε να μην ψηφίσουμε με θυμό  !!!  Η ψήφος διαμαρτυρίας απλώς εκτονώνει τον θυμό μας

ΔΕΚΤΟΝ ! Θα ψηφίσουμε με αηδία ...

6 σχόλια:

  1. Είναι αλήθεια ότι προχθές, η κυρία Λία Εργίνη συνόδευε τον Τζιτζικώστα στις Σέρρες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια ότι προχθές η κυρία Λία Βεργίνη συνόδευε τον Τζιτζικώστα στις Σέρρες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .......ΗΛΙΑΣ Ο 62ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ......
    ΣΕ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΟ ΤΑ ΕΝΡΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΙΑΚΧΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ' ΠΡΌΔΩΣΕ' Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄΄...αποφασίσανε... ... να ψηφίσουνε...΄΄ Δύο μέν τα ένρινα σύμφωνα Ιακχε, αλλά μάλλον δέν είχε καλή ακουστική ο χώρος σου... Και δεν εννοώ βέβαια τον πολιτικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε ρε το βουτηροπαιδο θέλει να γίνει και βουλευτής. Έχει μείνει ποτε με 1 ευρώ στην τσεπι του να δει τι σημαίνει ζωή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ