Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ"

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ "ΚΑΒΓΑ" Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ VS ΜΑΡΙΑ ...

ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΥΘΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ "ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ" (Video)


Στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του star για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης για τον Β΄ γύρο  με παρουσιαστή τον κ. Χ"νικολάου διαδραματίστηκε ένας άγριος Καβγάς μεταξύ του εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. κυρίου Μαριά και του παρουσιαστή της εκπομπής. (Δείτε το Βίντεο και προσέξτε την ομολογία Χ"νικολάου μετά το 3:31)



Ο ΚΑΒΓΑΣ Χ#ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ από iakxoserraios '


Η δική μας οπτική γωνία θέασης , ακόμα και αν χαρακτηριζόταν ως υποκειμενική, μας οδηγεί σε συμπεράσματα επιβεβαίωσης το ποιος είναι το "αφεντικό' το ποια είναι η "εξάρτηση" το "πως" ψηφίζουν οι πολίτες , το ποια είναι η "τέταρτη" εξουσία και το τι πρεσβεύει.


Δεν θα μείνουμε στην "υποκειμενική" θέση Μαριά και την επιχειρούμενη λείανση της ήττας των ΑΝΕ.ΕΛ. από τον ίδιο παρά θα αναγνωρίσουμε όμως ότι ο κ. Μαριάς όσο και αν ο λόγος του εμπεριείχε "λειαντικά" στοιχεία παραδέχθηκε την ήττα λέγοντας μάλιστα ότι αυτό (ως ήττα) είναι θέμα του κόμματος για προβληματισμό και εξαγωγή συμπερασμάτων για την επόμενη ημέρα.



Εκεί που θα μείνουμε και θα στοχεύσουμε είναι ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ του κ. Χ"νικολάου κατόπιν της αποχώρησης Μαριά ο οποίος ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ  απευθυνόμενος σε προσκεκλημένο του ότι "ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑ (τον Μαριά)  ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"


ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
<
Ο εκνευρισμένος Χ"τζηνικολάου "αυτοκαρφώθηκε" και μαζί του  κάρφωσε και τους λύκους - προβοκάτορες φορούν την προβιά  για να χειραγωγούν τελικά το εκλογικό σώμα!!

3 σχόλια:

  1. Ενταξει δεν ανακλυφθηκε και η φωτια...αυτα ειναι γνωστα σε ολους τοσο σε τοπικο οσο και σε κεντρικο επιπεδο για το καθοριστικο ρολο των μιντια στη χειραγωγηση των ψηφοφορων....εδω ακομα κι οταν μια κοινωνιικη ομαδα διαμαρτυρεται για τα δικαιωματα της καταφερνουν να στρεφουν ολες τις υπολοιπες εναντιον της ταχα μου οτι ειναι προνομιουχα και αυτο συμβαινει με ολους οσους προσπαθουν να διασφαλισουν τα οποια δικαιωματα εχουν απομεινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει δεν ανακλυφθηκε και η φωτια...αυτα ειναι γνωστα σε ολους τοσο σε τοπικο οσο και σε κεντρικο επιπεδο για το καθοριστικο ρολο των μιντια στη χειραγωγηση των ψηφοφορων....εδω ακομα κι οταν μια κοινωνιικη ομαδα διαμαρτυρεται για τα δικαιωματα της καταφερνουν να στρεφουν ολες τις υπολοιπες εναντιον της ταχα μου οτι ειναι προνομιουχα και αυτο συμβαινει με ολους οσους προσπαθουν να διασφαλισουν τα οποια δικαιωματα εχουν απομεινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον βοηθησε προεκλογικα να βγει οπως λεει και μετεκλογικα τον κατηγορησε πως απετυχε και τον πεταξε εξω ,σχεδον με τις κλωτσιες.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ