Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΑΛΩΤΑ ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΛΙΔΗ 


     
Mε 238 ψήφους στα 29 από τα 153 εκλογικά τμήματα ...

1 σχόλιο:

  1. ΙΑΚΧΕ
    ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΙΛΤΟΝ!!!
    ΕΛΕΞΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!!!
    Για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος στο δήμο της Αθήνας, προκειμένου να μην περάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Αρη Σπηλιωτόπουλο, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
    Η ανακοίνωση:
    «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ: Σε ποια Ε.Τ. του Δήμου Αθηναίων μας έκλεψαν ψήφους - Λαθροχειρίες για να μην περάσουμε την διαλυμένη ΝΔ
    Εκλογικό Τμήμα 1022 (7ο Δημοτικό Διαμέρισμα): Από τις 77 ψήφους της Ελληνικής Αυγής που κατέγραψε επίσημα η εφορευτική επιτροπή, το υπουργείο ανακοίνωσε 36 ψήφους! ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΕΨΑΝ 41 ΨΗΦΟΥΣ! Εξαφάνισαν πάνω από τους μισούς μας ψηφοφόρους!
    Εκλογικό Τμήμα 406 (4ο Δημοτικό Διαμέρισμα): Από 44 ψήφους το υπουργείο κατέγραψε 21! ΕΚΛΕΨΑΝ 23 ΨΗΦΟΥΣ.
    Εκλογικό Τμήμα 752 (6ο): έκλεψαν 10 ψήφους
    Εκλογικό Τμήμα 814 (6ο): έκλεψαν 7 ψήφους
    Εκλογικό τμήμα 40 (4ο): έκλεψαν 6 ψήφους
    Εκλογικό τμήμα 466 (3ο): έκλεψαν 7 ψήφους
    Εκλογικό τμήμα 603 (5ο): έκλεψαν 6 ψήφους
    Εκλογικό τμήμα 908 (7ο): έκλεψαν 4 ψήφους κ.ο.κ.
    Με απλά λόγια, σε τμήματα που υπήρχαν εκλογικοί αντιπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής, οι ψήφοι χάνονταν στον δρόμο από το εκλογικό τμήμα στο υπουργείο. Και ήδη μιλάμε για εκατοντάδες καταγεγραμμένες ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ψήφους από τα τμήματα που ελέγχαμε. Φανταστείτε τι έγινε σε τμήματα που δεν υπήρχε εκλογικός μας αντιπρόσωπος.... πραγματική σφαγή! Με λαθροχειρίες και κλοπές η διαλυμένη ΝΔ του Σαμαρά τελικά κατάφερε να αποκτήσει αναιμικό και πλαστό προβάδισμα (0,8%) έναντι της Χρυσής Αυγής. Ήδη το Νομικό μας τμήμα συντάσσει ενστάσεις και όσοι έκλεψαν τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών θα λογοδοτήσουν. Η παρουσία των διαπιστευμένων εκπροσώπων μας στο υπουργείο εσωτερικών και την Singular Logic και η σύγκριση με τα στοιχεία που απέστειλαν οι εκλογικοί μας αντιπρόσωποι αποκάλυψαν την κλοπή και την αλλοίωση του αποτελέσματος.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ