Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

TVS ΤΟDAY : TO ΠΡΩΤΟ DEBATE "ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ"

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:00 Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 


ΚΑΡΥΔΑΣ - ΚΟΤΡΩΝΗΣ - ΜΗΛΙΔΗΣ - ΦΩΤΙΑΔΗΣ - ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ , " ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ "

9 σχόλια:

  1. ΑΨΟΓΟΣ ο Αγγελιδης!!!!!!!!!! Πολυ καλος επισης και ο Καρυδας .ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ο Κοτρωνης.Λαικιστης ο Φωτιαδης .Ο Μιληδης ανυπαρκτος και εντελως ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΤΖΑΝ ΕΙΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΨΕΜΑΤΑ
      `1.ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΕΥΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
      2. ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
      3. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΕ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΚΛΑΣΑΝ...ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΨΟΓΟΣ........ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ GRAND ΜΑΛΑΚΑΣ.
      Ο ΔΕΝ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΗΛΗΘΙΕ....ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ.....ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΗΓΕ....Ο ΑΨΟΓΟΣ.......ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.......

      Διαγραφή
  2. ΑΨΟΓΟΣ ο Αγγελιδης!!!!!!!!!! Πολυ καλος επισης και ο Καρυδας .ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ο Κοτρωνης.Λαικιστης ο Φωτιαδης .Ο Μηλιδης ανυπαρκτος και εντελως ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.47 αλλη εκπομπη εβλεπες?βρε παπαγαλακι πληρωμενο ο μουσταφας ηταν τοσο αψογος που μετα τη μαλακια με το βραβειο για την καθαρη πολη και τα χιλιομετρα ποδηλατοδρομων ξεκινησα μεχρι και εγω σημερα για βολτα με το ποδηλατο.σαν κλαμμενο αρχιδι ηταν ο κτηνιατρος χθες.βλεπει τον ψωφο του στα ματια των σερραιων.να σε δω που θα κρυφτεις για αλλη μια δεκαετια.μουσταφα!!Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο το ¨μουσταφας" απο που βγηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως καιγεσαι και φαινεσαι γκοτση!!!! χαχχαχχαα.....θα φας φολα γκοτση που θα το φισας και δεν θα κρυωνη με τη μαλακια που εκανες!!!! αντρα με τις χαντρες χαχαχαχαχα....11.16 - 11.17 το παραδεχτηκες αλλωστε και εσυ ο ιδιος πως το μετανιωσες.....γιατι αραγε? εμεις το ξερουμε! εσυ? ασε ...ακομη το ψαχνεις!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περισσότερο κερδισμένοι απο την εμφάνισή τους βγήκαν κατα την άποψή μου οι : Καρύδας και Μηλίδης .

    Ο "μικρός" της παρέας είχε την καλύτερη παρουσία , παρότι κολλημένος στα στερεότυπα του ΚΚΕ, χωρίς όμως να είναι υπερβολικός, ήταν συμπαθής , ευγενικός είχε αμεσότητα και εβγαζε ειλικρίνή διάθεση.

    Ο Μηλίδης τα κατάφερε πέραν του αναμενομένου ήταν σοβαρός δεν έμεινε στις συνήθεις γκρίνιες της αντιπολίτευσης έδειξε, χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες, ότι κατέχει τα θέματα και έχει προτάσεις.

    Ο κ. Φωτιάδης είχε μια πολύ μέτρια εμφάνιση , η προσπάθειά του ήταν εμφανής για να κατεβάσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, οι οποίοι κατάλαβε προφανώς ότι δεν του έκαναν καλό, με αποτέλεσμα να είναι υποτονικός, υπερβολικά μελίρρυτος, χωρίς τον συνήθη δυναμισμό του. Μάλλον απογοήτευσε τους ψηφοφόρους του.

    Οι δύο λιγότερο κερδισμένοι ήταν οι : Κοτρώνης και Αγγελίδης .

    Ο πρώτος θέλησε να βάλει στην ατζέντα της συζήτησης τα γνωστά θέματα στρατοπέδων , αυτοκινητοδρομίου , νερού στο Μητρούση κλπ , με έντονη αντιπολιτευτική διάθεση, σαν να είχε απέναντί του μόνο τον Αγγελίδη τον οποίο και αποκαλούσε Πέτρο Αγγελίδη ( και όχι κ. Αγγελίδη ή Δήμαρχο ) πράγμα που έκανε κακή εντύπωση στους θεατές. Έκανε ανούσιο χιούμορ ενάμεσα στις ερωτήσεις.

    Ο Αγγελίδης είχε την χειρότερη , επικοινωνιακά εμφάνιση ακόμη και από δικές του προηγούμενες εμφανίσεις. Είχε άγχος, προσπαθούσε να απαριθμίσει τα έργα που έκανε σε κάθε τομέα μέσα σε τρία λεπτά, έκανε το μέγα λάθος να συμβουλεύετε τα χαρτιά του και να παραθέτει συχνά νούμερα. Έχασε την ουσία και την ευκαιρία να επευθυνθεί στους Σερραίους με αυτοπεποίθηση και σιγουριά και αδίκησε τον εαυτό του και το όποιο έργο έχει κάνει μέχρι σήμερα.

    ΥΓ:
    1. Αφού όλοι εμφανίστηκαν τόσο πολιτισμένοι στο διάλογο, γιατί στα Δημοτικά Συμβούλια γινόταν κάθε φορά απίστευτο μπάχαλο που δεν τιμά κανένα μας. ( Να μια ερώτηση για το επόμενο debate.)

    2. Όσα γράφονται παραπάνω είναι υποκειμενικές απόψεις και δεν έχουν σκοπό να επηρεάσουν κανένα στο ποιον θα αποφασίσει να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές για τις οποίες εύχομαι στον καθένα σας καλό βόλι.Και μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις εκλογές η περίοδος ονομάζεται '' Η χαρά του ΨηφοΦΟΡΟΥ ''

    Με τιμή
    Ο ΨηφοΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨"ΞΥΛΙΝΗ" ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
    ΟΤΙ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ?
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ?
    ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα ήταν να μας έλεγες τι κατάλαβες εσύ χωρίς κραυγές. Το κλίμα είναι υποκειμενικό και ο καθένας το βλέπει από την γωνία του. Ναι είμαι έξω από το κλίμα επειδή δεν είμαι οπαδός κανενός. Απ ότι βλέπω αυτό ξενίζει και ενοχλεί.

      Με αγάπη
      Ο ΨηφοΦΟΡΟΣ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ