Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

O "KAΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ...


 
  «Δια του παρόντος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσας που κυριολεκτικά αγκαλιάσατε την προσπάθεια μας για να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά το δήμο Σιντικής. Δυστυχώς ο περιβόητος ‘’δημοκρατικός’’ νόμος του Καλλικράτη απαιτεί για την κατάθεση συνδυασμού πολύ μεγάλο αριθμό υποψηφίων, τόσο μεγάλο που για να θέσει κανείς υποψηφιότητα σύμφωνα με την ιδρυτική μας διακήρυξη, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας και προτιμήσαμε να μην κατεβάσουμε την υποψηφιότητα μας .
 
Σε μια ‘’δημοκρατική χώρα’’ η υποψηφιότητα  του δημάρχου είναι τελικά μόνο για ‘’λίγους’’ όχι για πολλούς. Ο Καλλικράτης έχει κυριολεκτικά ερημώσει και έχει αφήσει ακέφαλη την ελληνική ύπαιθρο με αποτελέσματα τραγικά  που τα ζούμε στην καθημερινότητα μας. Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψη ότι θα ήταν δικαιότερο και δημοκρατικότερο ο δήμαρχος να εκλέγεται  με σταυρό και να συμμετέχει στις εκλογές ως πρόσωπο και όχι ως συνδυασμός. Οι δημοτικοί σύμβουλοι να συμμετέχουν αυτόνομα καθώς και οι υποψήφιοι των τοπικών κοινοτήτων. Οι εκλεγμένοι  θα έχουν την υποχρέωση να συνεργαστούν και έτσι επιτέλους θα σταματήσει  να υπάρχει το περιβόητο ‘’τάξιμο’’. 
 
Σεβόμενος την επιθυμία πολλών συνεργατών μου θα ήθελα να προσκαλέσω τους υποψήφιους δημάρχους  την ημέρα  Πέμπτη στις  18.00 στο Ξενοδοχείο  Αγνάντιο να ενημερωθούν και να συνυπογράψουν, αν συμφωνούν, το πρόγραμμα μας. Όχι την ιδρυτική μας διακήρυξη, απλά το πρόγραμμα μας. Αυτή τους η ενέργεια θα σημάνει την αρχή για διάθεση παραγωγικής συνεργασίας, διάθεση να γυρίσουμε σελίδα στο δήμο, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για το καλό όλων μας.

 
Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή και θεωρώ αυτονόητο ότι είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συμπολίτες μας  
 
Οι Ενεργοί Νέοι Σίντικες, μια ‘’καθαρή’’ κίνηση πολιτών ,προσπάθησε και θα προσπαθεί για το καλό του συνόλου του τόπου μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση όλων των πολιτικών προσώπων για να συνεργαστούμε εποικοδομητικά και να συμβάλλουμε στις μελετημένες, σοβαρές ενέργειες για το καλό του τόπου μας.

 Σας ευχαριστώ θερμά
Φιλικά
 
Ιωαννίδης Κωνσταντίνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ