Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΑΝΑΜΕΣΑ "ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ" Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ


 EΔΩΣΕ ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ 
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

     Μια από τα ίδια !!! Επανάληψη του σκηνικού του 2010 ...

 O Φωτιάδης ανάμεσα στην Ελένη Πασχάλη που αντιπροσωπεύει το χθες και στην Κατερίνα Μαυρίδου την 30χρονη δικηγόρο και εφοριακό ,υπάλληλο της ΔΟΥ Σερρών που εκφράζει το αύριο του συνδυασμού.

Η γνωστή θεία του Σώτου εκ δεξιών του Καραμήτρου σηματοδοτεί τον σφιχτό εναγκαλισμό του με την γνωστή ομάδα των γεροΝυχτοπάτη - Μωϋσιάδη έτοιμη για την ανταλαγή ψήφων χιαστί μεταξύ Δήμου (Φωτιάδη) και Περιφέρειας (Τζιτζικώστα) η οποία φέτος εμφανίζεται πιο σφιχτή και εμπλουτισμένη (για όσους γνωρίζουν την πολιτική ανθρωπογεωγραφία των Σερρών) σε σχέση με το 2010 που "φάγανε φούμο" στον Δήμο ( 3ος ο Φωτιάδης) ενώ ο Ψωμιάδης "βγήκε με το στανιό" ( 52% - 48% ο Μπόλαρης όταν στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου είχε ποσοστό 8% και δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι εαν διαρκούσε ακόμη μια εβδομάδα ο β' γύρος των Εκλογών, ο Μάρκος θα ήταν ο Περιφερειάρχης

2 σχόλια:

  1. EΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ? ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΧΕΙΜΩΝΙΔΟΥ) Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ (ΒΟΥΤΣΚΟΓΛΟΥ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΜΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ
    ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

    Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ