Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΝΑ "ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ"¨ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

"ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Ο ΕΞ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ" 


ΣΗΜΕΡΑ "ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ"  ΧΕΙΜΑΡΩΔΗΣ  O  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ

Την υποψηφιότητα του ως δημάρχου Σιντικής, ανακοίνωσε, ο κ. Κώστας Ιωαννίδης από το Άγκιστρο, μέσω του διαδικτύου. Ο κ. Ιωαννίδης ηγείται του συνδυασμού «Ενεργοί Νέοι Σίντικες», με κεντρικό σύνθημα «Όχι στο χρυσό. Ο Τόπος μας Ξυπνάει!!». Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα νέων πλαισιώνουν τον επικεφαλής που σε σύντομο χρονικό διάστημα ευελπιστούν να κατέλθουν στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές διεκδικώντας τον δήμο Σιντικής.

Όπως αναφέρει στην αυτό-παρουσίασή του  :

Ονομάζομαι Ιωαννίδης Κωνσταντίνος του Παύλου και της Μαρίας είμαι γνωστός ως Κωστής, κατάγομαι από το Άγκιστρο Σερρών , γεννήθηκα στη Γερμανία  το 1973 από γονείς που υπήρξαν  οικονομικοί μετανάστες, εύχομαι στο μέλλον κανείς να μην αφήσει την πατρίδα του διότι δεν έχει πια  εργασία στον τόπο του… 
   Όταν ήμουν  έξη ετών οι γονείς μου ευτυχώς επέστρεψαν πίσω στη Ελλάδα και είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω στη χώρα μου, πιστεύω στη Δημοκρατία, είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και είμαι ευτυχής που μεγάλωσα στην επαρχία.
   Τελείωσα το Γυμνάσιο και το Παλλατίδειο Γενικό Λύκειο Σιδηροκάστρου, έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και διαφήμιση στην Ελλάδα , ξενοδοχειακή διοίκηση και γαστρονομία στην Γερμανία και έχω κάνει μεταπτυχιακό στην τουριστική ανάπτυξη στην Αγγλία.
     Έχω πλούσιο συγγραφικό έργο όσον  αναφορά την τουριστική ανάπτυξη.
    Υπήρξα γενικός διευθυντής επί σειρά ετών,  επώνυμων τουριστικών ξενοδοχειακών μονάδων άλλα ξεκίνησα από χαμηλά ως βοηθός σερβιτόρου  και επί του παρόντος  είμαι ξενοδόχος και εστιάτορας .
  Πιστεύω στον τόπο μας και ειλικρινά βαρέθηκα να βλέπω συνεχώς τα ιδία άτομα να μονοπωλούν την πολιτική σκηνή του Δήμου του ίδιους υποψηφίους να αλλάζουν συνεχώς πολιτικό στρατόπεδο ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα ……
  Φτάνει πια όλο τα ίδια και τα ίδια, απευθύνομαι σε όλους εσάς που θέλετε  ένα καλύτερο αύριο για εσάς και τα παιδιά σας, έναν ενωμένο δήμο Σιντικής, έναν δήμο για όλους και όχι για λίγους ‘’κομματάρχες’’ με μεγάλα ‘’σόγια’’ και ηχηρά  ‘’παλαιομοδίτικα ονόματα’’!
    Έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια και μόνον την αλήθεια, σε κάποιους δεν αρέσει, αλλά δεν πειράζει, αυτό θα το κρίνετε εσείς και μόνον εσείς .
    Πιστεύω στην ανάπτυξη από τους μικρομεσαίους που είναι ο κορμός της οικονομίας και όχι στους ουρανοκατέβατους  κροίσους. 
    Είμαι κάθετα αντίθετος στην ερεύνα και εξόρυξη χρυσού ενέργεια που θα νεκρώσει στη κυριολεξία την περιοχή μας, θα αγωνιστούμε ασκώντας όλες τις νόμιμες οδούς που μας δίνει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την προστασία του περιβάλλοντος.
    Είμαστε μια κίνηση πολιτών που δεν έχουμε πολιτικό παρελθόν και δεν επιθυμούμε θέσεις εργασίας για εμάς και τους οικείους μας, 
  Είμαστε καταξιωμένοι στην επαγγελματική  και προσωπική μας ζωή, έχουμε όραμα , πρόγραμμα και πάνω από όλα τη θέληση για να αλλάξουμε επιτέλους προς το καλύτερο αυτών τον ευλογημένο τόπο….  
  Δεν τάζουμε θέσεις εργασίες και δεν ορίζουμε αντιδημάρχους και ειδικούς συνεργάτες   πριν καν γίνουν οι εκλογές, δεν σαμποτάρουμε τους ιδίους μας τους υποψήφιους για να εκλεγούν αυτοί που μας βολεύει…  δεν ‘’αγοράζουμε’’ ταυτότητες και δεν δαπανούμε χρήματα για ομιλίες με τυμπανοκρουσίες . Προτιμούμε να δώσουμε το ποσό που θα δαπανούσαμε για μια ομιλία σε ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες…. Αυτοί είμαστε και αυτοί θα παραμείνουμε και μετά τις εκλογές γιατί απλά είμαστε  άτομα σαν εσάς…

  Ας σηκωθούμε επιτέλους από τον καναπέ, το μέλλον μας το ορίζουμε εμείς με τις πράξεις μας και την ψήφο μας.

Εάν συμφωνείτε μαζί μας και  ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ενεργά ως υποψήφιοι ή εθελοντές   παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6974780751         
                                e-mail cost-ioa@otenet.gr
  Σας ευχαριστώ θερμά
Φιλικά
Ιωαννίδης Κωνσταντίνος 
Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Σιντικής  
                   

 ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ 

Οι προτάσεις μας για το μέλλον του τόπου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ