Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΜΑΝΩΛΑΚΗ , ΜΟΝΟ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ...

ΛΑΟΣ : ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ !!! 


O γιαλαντζι αντιμνημονιακός  , ο κρυφουπηρέτης των μνημονίων και συμμέτοχος στην Κατοχική Κυβέρνηση Παπαδήμου, Γιώργος Καρατζαφέρης τώρα "ξεβρακώθηκε", αφού έδωσε εντολή στα στελέχη του κόμματος αλλά και τους συνεργαζόμενους "διάτοντες αστέρες" να στηρίξουν τις μηνμονιακές γαλάζιες υποψηφιότητες της Κύβέρνησης των Δοσίλογων.

Το μήνυμα ήταν σαφές και ελήφθη. Ακολούθησαν και υλοποίησαν το ευτράπελο μήνυμα Ψωμιάδη : " ΣΤΗΡΙΖΩ ΙΩΑΝΝΙΔΗ και ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ" , οπότε απολαύσαμε δύο υποψηφιότητες της τελευταίας στιγμής : τον Κώστα Μπούμπα (υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ το 2012 ) με τον Γιάννη Ιωάννίδη και τον Λευτέρη Μαργαρώνη (Β' Αντιπρόεδρο της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ) με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.


"Έτρεξαν και πιάσαν στασίδι , οι πατριώτες του ΛΑΟΣ"  θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη


Βέβαια δεν γνωρίζουμε κατά πόσο συμφωνεί με τις επιλογές αυτές ο τεως βουλευτής του ΛΑΟΣ, Ηλίας Πολατίδης , ο οποίος σημειωτέον είχε αρνηθεί την θεση του υπουργού Αγροτικής Αναπτυξης στην Κατοχική Κυβέρνηση Παπαδήμου και ορκίστηκε υπουργός τελικά ο Ροντούλης από την Λαρισα.    

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕ ΑΙ ΦΤΥΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΡΕ Α Ε Ρ Γ Ε.ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ??? ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ "ΠΙΠΙ"ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,ΠΑΤΡΙΩΤΗ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ