Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΜΕΓΚΛΑ , ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΟΥ

Στο ΕΒΕΣ το Προεδρείο της Συνεταιριστικής Τράπεζας 
Την Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014, ο νέος Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών, κ. Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Γκότσης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος, κ. Βέρρος, επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστο Μέγκλα και τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου.
Κατά τη συνάντηση διεξήχθη εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των δύο διοικήσεων, κύριο θέμα της οποίας αποτέλεσε η από κοινού προσπάθεια για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την αύξηση της απασχόλησης στο Νομό Σερρών.
Πηγή : http://www.sertharros.gr/?p=9965

7 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ .......Ο ΕΚ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ "ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ" ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ?
    ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ειναι το αφεντικό του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΚΛΑ ΕΣΎ ΤΙ ΞΈΡΕΙΣ ΚΑΗΜΈΝΕ ΑΠΌ ΤΡΑΠΕΖΙΚΆ ΚΌΛΠΑ; ΡΊΞΕ ΚΑΝΈΝΑ ΛΊΠΑΣΜΑ ΣΠΕΙΡΕ ΚΑΝΈΝΑ ΓΚΑΖΟΝΑΚΙ ΚΟΎΡΕΨΕ ΚΑΜΙΆ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΈΝΑ ΦΙΣΤΊΚΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΆ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΎΠΝΟ ΡΈ ΧΡΉΣΤΟ. Η ΆΓΝΟΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μας απαντησει ο γκοτσης για την απευθείας ανάθεση που πηρέ από τον πρόεδρο χατζζηηλιαδη και Αντιπρόεδρο καφεστιδη πριν μερικά χρόνια για να ετοιμάσει το κατάστημα της τράπεζας στην ηράκλεια.ΕΝΩ από αλλά μελή του συμβούλιου υπήρχε η άποψη να δημοσιευθεί σε σερραϊκές εφημερίδες ώστε να έρθουν και άλλοι εργολάβοι και διακοσμητές ώστε η τράπεζα να κερδίσει και καινούργιους πελάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE ΓΚΟΤΣΗ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει άποψη πως να παίρνει εγγυητικές επιστολές τοσα χρόνια με τον κολιτο τού τον νότι και να πηγαίνει να χτυπάει δημοσια έργα με το 60%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δικηγόρος λενΕ οτι σπάνια έχει παει να παραστεί σε δική και οτι μονο εφέ και έχει καταστρέψει πολύ κοσμο που είναι άσχετος με την δικηγόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ