Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ "ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ"


     Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΔΗΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ...



Ανατρέπεται τώρα το "kolpo grosso" των "καναλαρχών" ( όχι της Μπέλιτσας) για την χειραγώγηση της σερραϊκης κοινής γνώμης εν όψει των βουλευτικών εκλογών. Με τον Τεό  υφυπουργό  "το τρίγωνο των Βερμούδων" που έστησαν (ΝTV-TVS-ΔΙΚΤΥΟ) και σας είχε αποκαλύψει ο iakxos, άρχισε να παρουσιάζει εμφανώς ρωγμές.
                                          
 ***
o iakxos: ΟΛΟΙ "ΧΤΥΠΑΝΕ" ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ...:    ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ  Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ "ΚΑΝΑΛΙΑ" KAI TO ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟ BLOG "ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ"  ΜΕ ΑΙΧΜΗ ...
.
Μόνο τυχαία λοιπόν δεν είναι "η ευχή" του Νικολό του ιταλοτρταφή προς τον Λεονταρίδη αφού ήδη έχει δοθεί το σύνθημα για την σταδιακή αποδόμησή και απαξιωσή του.

Ο λόγος είναι εμφανής. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ( εαν υφίσταται το παρόν πολιτικό κλίμα) το σίγουρο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει έναν βουλευτή και υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις δεύτερο.

Μεχρι τώρα τρεις ήταν οι βασικοί διεκδικητές , ο Πορφυρογέννητος, ο Γιατροτραπεζίτης ( εαν ξεμπερδέψει από το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας) και η Ξυνή , με τον Τεό ως τον "αδύναμο κρίκο"

Και έρχεται τώρα ο Ζιγδαντώνης, υπουργοποιεί τον Λεονταρίδη και ανατρέπει πλήρως το σκηνικό. Τώρα ο Τεό παίζει με άλλον αέρα, είναι μετα από 21 χρόνια ο σερραίος γαλάζιος βουλευτής που διαδέχεται σε βουλευτικά έδρανα τον "Θείο Αχιλλέα".

Τώρα οι άλλοι τρεις θα πρέπει θεσμικά να κλείνουν ραντεβού και να ζητάνε ακρόαση από τον Τεό.

"Ηχηρή η σφαλιάρα του Ζιγδαντώνη στον Καραμανλισμό ..."  νομίζω ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ