Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ "ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ..."

ΩΣ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΥΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ

16 σχόλια:

  1. Λειπει αλλη μια για να κλεισει το πακετο.Ιακχε την ξεχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μεγαλος χαμενος των εκλογων θα ειναι ο παππους νυκτοπατης.νομιζει οτι τους δουλευει ολους και τσιμπανε για να ψηφισουν τον γιο του.τελικα δεν θα του δωσουν τιποτα γιατι ξερουν οτι το παιζει σε πολλα ταμπλο.ταζει σε πασχαλη ιλανιδου τον ρουφιανιο τον κωνσταντινιδη τον πεχλιβανιδη τον γκοτση.και σε αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως λειπει η κ. Πασχαλη του Φωτιαδη για να συμπληρωθει η ομαδα Νυχτοπατη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σίγουρο είναι ότι ο Σαλαμτζής, ο έμπορος παιδικών ρούχων και ο δικηγόρος αδερφός δικηγόρου , δεν θα μπορούσαν να πάρουν σταυρό ούτε από τις γυναίκες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ για να μετρήσουμε την αποδοχή σου θέσει κάπου υποψηφιότητα. Οταν το πράξεις ανακοίνωσέ την για να μάθουμε και το εύρος της. Εως τότε περιποιήσου τα πούπουλα σου και να ξέρεις ότι σφάλεις αν νομίζεις ότι είναι αετού αντι όρνιθας.

      Διαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗ?
    Η ΜΗΠΗΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ?
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
    ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ θήτευσες δίπλα τους, γιατί ξέρεις ξέρεις το δόγμα της οικογένειας.

      Διαγραφή
  6. Ο παππούς Νυχτοπάτης έχει πάνω από 8 μήνες που τρέχει μέρα νύχτα για τον συνδιασμό του Μηλίδη και συγκεκριμένα για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδιασμού κ.Σίμο Σιμήτα. Κι αυτό το γνωρίζει κι ο κολλητός τους φίλος κ.Αναστασιάδης. Γιατί δεν τα γράφετε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΣΙΜΗΤΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ειναι και ο Πεχλιβανιδης . Αλλά στο τέλος θα τους πουλήσει και τους δυο. Έτσι είθισται να γίνεται. Θύματα πάντα υπάρχουν για το συμφέρον απορώ πως την πάτησε ο Γιάννης

      Διαγραφή
  7. προς 5.17 ΜΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!
    Ρουφιανος μια φορα ρουφιανος παντα!
    Απλα ο τυπος με τα μαυρα γυαλια μυριστηκε πως ο Μελιδης θα γινει δημαρχος και ψαχνει χορηγο
    για την επομενη μερα.
    Αλλωστε ψυχη και σωμα υποστηριζει
    φωτιαδη και το ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΒΙΤΜΑ-ΤΖΙΤΖΙ ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΥΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΑΙΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΦΟΥ ΜΑΡΟΥΛΗ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Μ Α Υ Ρ Ο ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μελιδης θα φαει το φουμο της χρονιας απο τον Νυχτοπατη.Δεν εχει μονο φιλους στο συνδιασμο Φωτιαδη αλλα και τον κουνιαδο του τον Καλαιτζη τον δικηγορο που εφυγε απο τον Αγγελιδη που ηταν υποψηφιος στις προηγουμενες εκλογες γιατι δεν του εγιναν τα χατηρια.Ελπιζει οτι κατι θα γινει αυτη τη φορα για την οικογενεια των ρουφιανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δικηγορε αδερφε δικηγορου γιατι δεν αναρτας το σχολιο?φοβασε μηπως καταλαβουν ποιος εισαι?ξαναρωταω θα ψηφισεις τη γυναικα σου που ειναι υποψηφια με τον Φωτιαδη . Τον αδερφο σου θα τον ψηφισεις που ειναι υποψηφιος με τον Τζιτζικωστα? ειστε ακομη σκοτωμενοι η τα βρηκατε και κανατε αλλαξοκολιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δικηγορακο αδερφε του δικηγορου κανεις την παπια. ΔΕΝ αναρτας τα σχολια μου γιατι ολοι θα καταλαβουν ποιος εισαι.Αν εισαι μαγγας να τα δημοσιευσεις αλλιως παρατατα αγορακι αχρωμο και αοσμο . Σε ξερω πολυ καλα .Βγαζεις ολη σου την κακια γιατι ποτε δεν μπορεσες να αναγνωριστεις απο τον κοσμο παρα τις προσπαθειες σου.Ολο υποψηφιος και παντα πατος.(παντου υποψηφιος απο δημο σε καθε συνδιασμο μεχρι συλλογο δικηγορων και εφεδρων).Βεβαια οταν εισαι μαλλια κουβαρια με τον αδερφο σου τον ιδιο (λογω ζηλειας φυσικα για την πορεια του )ειναι δυνατον να πεις καλη κουβεντα για τους αλλους?Η επομενη τιμωρια σου τωρα θα ειναι να παρει η γυναικα σου καμμια ψηφο παραπανω απο οσες επαιρνες εσυ . Τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι .Και να μην πολυ λες εξω οτι ειναι υποψηφια γιατι μονο κακο της κανεις.Αυτα ζηλοφθονο ανθρωπακι.Θα επανελθω.Εχω και αλλα πολλα για την γουνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ