Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΣΤΗΝΟΥΝ "ΠΑΡΑΓΚΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

 ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


 o iakxos: TWEETS OF ... iakxos @oiakxos

Στόχος της νέας Διοίκησης είναι να εγγραφούν όλα τα μέλη του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου στον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών, κατι που δεν έχει νόημα αφού ο Σύλλογος αφορά τους εμπόρους της πόλης των Σερρών , την "Σερραϊκή αγορά" και όταν υπάρχουν κατά τόπους Εμπορικοί Σύλλογοι σε άλλες πόλεις του νομού πχ. Εμπορικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου 

Ο στόχος τους είναι να οργανώσουν νεα επιμελητηριακή κίνηση για τις επόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου εφόσον διεξαχθούν με το υφιστάμενο καθεστώς. Μόνο τυχαία δεν είναι η στήριξη του Αρη Δρογαλά στην υποψηφιότητα Μπαλίτη ενώ είχαν "σκυλοβριστεί" και βρισκόταν "σε διάσταση" με αποτέλεσμα προ τριμήνου ο τελευταίος να έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό Δρογαλά

7 σχόλια:

  1. ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ;

    ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΙΤΗΣ , ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΨΑΡΑΔΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΨΑΡΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλ.περυσι που δεν ειχαν καθιερωθει οι 7 κυριακες ,μεσα σαυτες και η κυριακη των βαιων που ξεκιναει απο φετος, που ηταν ολα τα μαγαζια κλειστα και τα ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ τι ετρωγε ο κοσμος; να υποθεσω εσυ ετρωγες ΧΟΡΤΟ!!!!!! ΑΣΧΕΤΕ

      Διαγραφή
  2. Προφανώς το σωματείο τους ζήτησε να ειναι κλειστά την Κυριακή έπειτα απο προφανές ψήφισμα των μελών τους.ΒΛΑΚΑ Α!!! ΒΛΑΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ;
      ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΙΤΗ

      Διαγραφή
  3. ΑΣ ΜΑΖΕΨΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΙΤΗ ,ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΤΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ιχθυοπωλες ρε ΖΩΟΝ ήθελαν να ειναι κλειστά και το είπαν στην ομοσπονδία και η ομοσπονδία το έβαλε στο προγραμμα.τι δουλεια εχει ρε ΖΩΟΝ ο εμπορικός σύλλογος.ε ΖΩΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑ, ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΩ ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ;

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ