Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ETOIMOI ΓΙΑ "ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ"

13 "ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ", ΕΚΛΟΓΕΣ  19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 


Την Τετάρτη 05/03/2014 συνεδρίασαν τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής  της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών,  με σκοπό την εξέταση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων Μετόχων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Τράπεζας στις 12-02-2014.Συγκεκριμένα εξέτασαν όλα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων, ως προς τα κωλύματα που αναφέρονται στις Παρ. 4, 5 και 6 του Άρθρου 12 του Καταστατικού της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών.
Μετά από την εξέταση όλων των δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια του Καταστατικού,  για να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών είναι οι παρακάτω αναφερόμενοι  :

1. ΒΕΛΙΓΡΑΤΛΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, 2. ΒΕΡΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ, 3. ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ  ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ. 4. ΔΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. 5. ΖΑΡΑΦΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΟΥ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 6. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, 7. ΛΟΓΑΡΝΕΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,   8. ΜΠΕΝΤΕΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 9. ΠΑΝΤΑΖΗΣ  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ, 10. ΠΑΠΑΔΟΥΔΗ  ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, 11. ΣΤΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ  ΑΙΜΙΛΙΟΥ,12. ΤΣΑΙΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ,13. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3 σχόλια:

  1. Η επιτροπή παει καλα??? Εβαλαν μεσα καπετάνιο! ! Και μπεντε?? Τι δουλεια εχει ο χαρτοπαιχτης και ο άνθρωπος της νύχτας σε συμβούλιο τράπεζας! !! Ο σουβλατζης παλιός μάστορας σε οικοδομές και αλλος αγράμματος υποψήφιος. Και ο δικηγόρος τι δουλειά έχει? Iakxe γιατί δεν εκαναν δέχτη την υποψηφιότητα του πατέρα του? Και μετά εβαλε ο γιος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.......
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ?
    ΠΟΙΟΙ "ΟΜΙΛΟΙ" ΒΑΖΟΥΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?
    ΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ?
    ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ?
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΣΑ.....ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ?
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΤΙΚΕΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΣ ΣΑΣ ......ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διευθύντρια Σαμαρα έχει λάβει σαφες οδηγίες σαν μέλος της επιτροπής ποιον υποψήφιο να δεχτεί και ποιον οχι.το ίδιο γίνετε και με της χρηματοδητησεις και φάνηκε τα τελευταία 4 χρόνια που πηραν τρελα λεφτα ο χατζζηλιαδης ο πουρναρης και ο ευφραιμιδης. Ολοι αυτοι τώρα στηρίζουν τον δικηγόρο για πρόεδρο για να καλύψουν τα αίσχη τους. Δηλαδή παλλυ τα ίδια. Ιδία ατομα με αλλα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ