Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ



Το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος σας γνωστοποιεί οι κ.κ. Βύρων Πολύδωρας – Βουλευτής και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Νικολόπουλος – Βουλευτής και Γ.Γ. Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ο Χρήστος Ζώης πρόεδρος της «ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ», θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου με θέμα την : «συμπόρευση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» και με αντικειμενικό στόχο τις προσεχείς Ευρωεκλογές αλλά και τις Αυτοδιοικητικές .

 Η συνέντευξη  δόθηκε την Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 11.30 πμ στο γραφείο του πρώην Προέδρου της Βουλής, , στο Μέγαρο της Βουλής. Εξάλλου ο κ. Νίκος Νικολόπουλος στην συνέντευξη που παρεχώρησε στο ΟΤΑ news και στο δημοσιογράφο Στ. Μιχελή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι :

 «Οι δυνάμεις της ξένης κατοχής, οι ντόπιοι υποτελείς τους και οι ξένοι δανειστές που είναι οι πραγματικοί εξουσιαστές της χώρας θέλουν τις αντιμνημονιακές δυνάμεις κατακερματισμένες για να μην μπορούν αντιδράσουν αποτελεσματικά. Εφαρμόζουν την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε». Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, διακήρυξα την ανάγκη συσπείρωσης των αντιμνημονιακών δημοκρατικών δυνάμεων, ακόμα και εάν ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες. Αυτό θέλει και ο λαός. 

Να δει τους πολιτικούς που δεν υποτάχθηκαν ή που αντιλήφθηκαν την δρομολογούμενη καταστροφή να μάχονται ενωμένοι με το κτήνος. Και όχι μοναχικοί καβαλάρηδες, που ο καθένας θα νομίζει ότι μπορεί να γίνει αρχηγός ή ότι μόνος του κρατάει όλη την σοφία του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ