Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΗ ...

"ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΖΟΛΕΤΟΥ



Ο κύριος αυτός τα έκανε μπάχαλο στον Εμπορικό Σύλλογο , τον κατήντησε συνιστώσα του ΠΑΜΕ  και τώρα την κοπανάει με ελαφρά πηδηματάκια. Πριν "τιμωρήσει"  του Σερραίους εμπόρους ας φροντήσει να αναλάβει τις ευθύνες των πραξεών του ...

 Οταν θα πέσουν τα πρόστιμα για το ατόπημα της "μαύρης Κυριακής" , της 29ης Δεκέμβρίου  στους οποίους βεβαιώθηκαν παραβάσεις ωραρίου για τις οποίες  το "κουστούμι" είναι κατ' ελάχιστο 10.000 ευρώ στο κάθε παραβάτη (ρωτήστε και τον δικηγόρο με τα γκρί που την ημέρα εκείνη ευχαριστούσε δημοσίως τηλεοπτικώς τον Αστυνομικό Υπηρεσίας που "έδειξε κατανόηση"  και ανοχή) τότε να δώ που θα τρέχει να κρυφτεί ο "Ρομπέν των Αγροτών" και  "Αρχοντας του Φουαγιέ"

Και τα πρόστιμα θα πέσουν ... κανένας αιρετός δεν διακινδυνεύει το κεφάλι του


1 σχόλιο:

  1. Ερώτηση κρίσεως : Πότε θα δούμε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου σε μια φωτό από τον εργασιακό του χώρο ; Την επιχειρησή του βρε παιδί . Πάντα στα γήπεδα , τους δρόμους και τα φουαγέ φωτογραφίζεται ... προφανώς εκεί "εργάζεται" (πρωην επιμελητηριακός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ