Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΤΖΙΤΖΙ ;


" ΕΣΚΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ "



Ξέχασε τους μεγαλοϊδεατισμούς ο Θανάσης περί υποψηφιότητας ως Αντιπεριφερειάρχης, έκοψε και τις μ@λακίες περί διεκδίκησης του Δήμου Βισαλτίας ( "με πορδές αυγά δεν βάφονται" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη,  αυτές οι δουλειές θέλουν παράδες), είδε ότι ο Ξανθός "ούτε τον Μπαντή μπόρεσε  να τουμπάρει" και έκατσε ως απλός περιφερειακός σύμβουλος στον Τζίτζι ... ίσα που πρόλαβε στο παρά πέντε.

Ο Σφεληνιώτης έχει κωλύμα λόγω της καταδίκης του   και μένει τώρα ο Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης ο έτερος δελφίνος ως Αντιπεριφερειάρχης να κάνει την "ανάποδη" κωλοτούμπα του  για να δέσει το γλυκό ... χαχαχαχαχα 

Εγω όμως περιμένω τον Τζιτζι να κάνει την υπέρβαση , γιατί προς το παρόν  γελάνε ακόμη και τα μουστάκια του Μάρκου

1 σχόλιο:

  1. Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΄΄ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ΄΄ ΤΟΥΣ ΔΟΒΗΤΕΣ.......ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ!!!

    Ο Περιφερειάρχης Κέντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας με σχετικό δελτίο τύπου απαντά
    στους ΔΟΒΗΤΕΣ για την παρακάτω ανάρτηση:

    :΄΄Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του καναλάρχη ΄΄ΠΟΛΙΤΗ΄΄ , η Σερραία Βουλευτής των ΄΄Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρία Κόλια ισχυρίσθηκε ότι της προτάθηκε να είναι υποψήφια ...
    Αντιπεριφερειάρχης αν επέστρεφε στην Νέα Δημοκρατία. Η πρόταση όπως είπε ήταν επίσημη και έγινε από τον φίλο της και σημερινό περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα...΄
    Ο Τζιτζικώστας τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας τους ρώτησε;΄΄

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ...


    Σας συγχαίρουμε κύριε Τζιτζικώστα για το πολιτικό σας ήθος και για τα γρήγορα πολιτικά αντανακλαστικά που διαθέτετε. Με το παρακάτω δελτίο τύπου βάζετε τα πράγματα στην θέση τους :



    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    10/5/2013

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ DOVITES.BLOGSPOT.GR ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ




    Σε απάντηση δημοσιεύματος στο ιστολογιό σας με τίτλο «Η Μαρία Κόλλια αδειάζει τον ‘φίλο’ της τον Τζιτζικώστα» και ημερομηνία ανάρτησης 9/5/2013 από το Γραφείο Τύπου της ΠΚΜ ανακοινώνονται τα εξής:

    «Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας είχε συνάντηση εργασίας με την κα. Μαρία Κόλλια, κατά την οποία συζήτησαν θέματα αμιγώς υπηρεσιακά, που αφορούν στην Π.Ε. Σερρών, με έμφαση στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Σερρών, και πέραν αυτών δεν έγινε καμία αναφορά σε ζητήματα πολιτικού ή κομματικού περιεχομένου και εκλογών.

    Άλλωστε, αυτή η πρακτική είναι αντίθετη με τη φιλοσοφία του κ. Τζιτζικώστα για ακομμάτιστη Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και την ανάγκη διαπαραταξιακών συνεργασιών που έχει κατ’ επανάληψη τονίσει».
    Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

    Γραφείο Τύπου
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ...
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ