Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

 ΧΑΡΑΜΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘ' ΗΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ...



Η ΤΡΟΪΚΑ "ΝΙΚΗΣΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ !!!


Τι προβλέπει μεταξύ άλλων (και είναι πολλά) το Πολυνομοσχέδιο που αύριο ψηφίζεται από την Βουλή : 
 
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
37 . Πιλοτικά σε τρεις περιοχές


Το πολυνομοσχέδιο κάνει το πρώτο βήμα για τη θεσμοθέτηση της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων χωρίς περιορισμούς όλο τον χρόνο.  

Η εξέλιξη αυτή βρίσκει κάθετα αντίθετο το Ιερατείο της Ελληνικής Εκκλησίας, που χάνει το μονοπώλειο της Κυριακής ( το ποίμνιο αποκτά και άλλες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα τις Κυριακές) - Δείτε το video με τον "ανενδοτο αγώνα" του Μητροπολίτη μας υπέρ της διατήρησης της "Αργίας" και της "Αγιότητας" της Κυριακής.
 
Ειδικότερα προβλέπει πως θα εφαρμοστεί πιλοτικά για έναν χρόνο σε τουλάχιστον τρεις τουριστικές περιοχές της χώρας η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους χωρίς να απαιτείται απόφαση αντιπεριφερειάρχη. Εντός τριών μηνών από την έναρξη ισχύος του νόμου θα πρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης να εκδόσει απόφαση οριστικοποιώντας ποιες θα είναι οι 3 περιοχές.


ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
38 . Λεπτομερείς ταμπέλες τιμών


Θεσπίζεται Κώδικας Δεοντολογίας για την προστασία του καταναλωτή. Ο Κώδικας θα ρυθμίζει μεταξύ άλλων τον τρόπο αναγραφής των τιμών κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, τις χρονικές περιόδους των προσφορών κ.ά.


STOCK - OUTLET KAI ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
39. Δυνατότητα για εκπτώσεις


Εκπτώσεις θα μπορούν πλέον να κάνουν και τα καταστήματα stock και outlet αφού καταργείται η απαγόρευση διενέργειας εκπτώσεων που ίσχυε γι' αυτά. Τα καταστήματα θα μπορούν πλέον να προσφέρουν ως δώρα ό,τι προϊόντα επιθυμούν.


1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΥΧΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!
    ΠΟΛΟΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΝ... ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΤΙΜΟΥΝ!
    Ε?
    ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ