Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ

" ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΝΕΣΤΩΡΑ " 



  " Η ανώνυμη blogοσφαιρα είναι νάνος!!!"  "Το τοπίο στα ΜΜΕ είναι ξεκάθαρο ..."  μετά την έλευση στον χώρο του "γίγαντα"  πολιτικού αναλυτή ( με την φόρα που πήρε μέχρι και αναλύσεις ούρων θα μας κάνει) ο οποίος αφού μοίρασε "απειλές" , στηλίτευσε "αμαρτωλά δίδυμα" και κάλεσε και τους "Αλέξανδρους" των Σερρών να δράσουν  .. μα δυστυχώς τον γείωσαν κανονικά


Ετσι είναι Τζώρτζη μου "τώρα είναι σηκώθηκαν τ'αγγούρια να γαμήσουν τον μανάβη ..." που έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη

4 σχόλια:

  1. Μια ερώτηση προς τον Αλέξανδρο Χρυσάφη: Για ποιο λόγο παρακαλάς τον Ιωαννίδη να σε δώσει τη θέση του υπ.Αντιπεριφερειάρχη; Δέν έκλεισες με τον Τζίτζι και μόλις ανακοίνωσαν Ιωαννίδη είπες σε στενό σου συνεργάτη "Πάλι στη Λογιστική με βλέπω;" Εσύ ένας φουλ αντιμνημονιακός πώς θα συμπορευτείς με άναν άνθρωπο που ψήφισε τα πάντα; Πως πουλάτε ανθρώπους και αξίες για μια θεσούλα που κ αυτη΄δεν θα την επαιρνες γιατι μια ζωή θα σαι υποψήφιος για κάτι. Απάντηση δεν περιμένω αλλα΄σ κεφτείτε τί λέτε και τί κάνετε γιατι τζάμπα ξεφτυλίζεστε.

    ΛΟγιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιακχε μην ασχολησε με τον Νεστορα και με τον Πινοκιο διμιουργουν ατμοσφαιρα για να βρισκονται στην επικαιροτητα [ο κοντος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ Ο Ν ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΣ ΔΟΒΗΤΕΣ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. . . . Είναι βλέπεται από την μοίρα μας γραφτό , τούτες τις μέρες της περισυλλογής , της αυτοσυγκράτησης , της απόδοσης των ευθυνών, της ανοχής και της ανέχειας , της γενικής επιτέλους παραδοχής ότι το μεταπολιτευτικό ( . . . 1974 και δώθε ) πολιτικό αλίς βερίς , Κατέρευσε . . . .
    είναι διαπιστώνουμε γραφτό , ν' ασχολούμαστε σήμερα και με πρόσωπα και καταστάσεις που όσο τα ίδια κι αν επιδίωξαν κι επιδίωκαν ποικιλοτρόπως , να επιπλέουν και να αναδεικνύονται , εντούτοις , βρίσκονται μιας κι οι ίδιοι τ' ομολογούν ακόμη . . . << στα βαθιά >> .
    Παρακολουθήσαμε στο νομό μας , στα Σέρρας εννοώ, ( επειδή στην Μεσολακκιά το πιάνουμε με αρκετά χιόνια , στην Συμβολή πάλι και με αίθριο καιρό δεν εκπέμπει , καθόλου ) ένα ακόμη Τηλε κανάλι , που το λαχταρήσαμε μία φορά για τον . . . ενικό ( όταν παρουσίασε το χωριό μας ) και άλλες πολλές φορές , για τις Τηλε πωλήσεις που μας παρουσίαζε . Εμείς εδώ στο Καπη του χωριού μου ενδιαφερόμασταν να μάθουμε ,για τα αισθησιάκά κολάν που βοηθούσαν στο αδυνάτισμα των κυριών !!!!
    Λέτε . σήμερα οι δεξιόστροφοι σαίνηδες , να βγαίνουν το βράδυ στο γυαλί και να το πιστεύουν ότι εμάς τους Σερραίους ( επειδή μόνο εδω γύρω από την πόλη εκπέμπουν ) να μας θερούνε . . . << στα βαθιά >> νυχτωμένους ;;;; Λέτε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ