Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

"ΤΑ ΕΦΤΥΣΑΝ" ΣΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ...


   "ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ" ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΜOUSTAFA ΑΛΛΑ ...  ΤΕΛΙΚΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ


Σε ανηλεές σφυροκόπημα του Δημάρχου επιδίδονταν επί τετραήμερον από το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του "το βαρύ πυροβολικό" του Ντοροκάναλου για υποτιθέμενη παρέμβαση του Μoustafa στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο σε ότι αφορά την κρίση των Προϊσταμένων και δή του Βασίλη Πενολίδη για την θέση αυτή στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.



"Κάνανε την τρίχα, τριχιά" που έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη


"Χεστήκαμε κύριοι. για το συγγραφικό έργο του Πενολίδη ή τους επαίνους που τυχόν έλαβε" και αυτοί μέτρησαν ή όχι  στην αξιλόγησή του ως Προϊσταμένου. Αυτό είναι ένα εσωτερικό θέμα λειτουργίας και καταρτησης του Οργανογράμματος του Δήμου , που ουδόλως ενδιαφέρει τον Σερραίο Δημότη. Από τον νόμο προβλέπονται οι διαδιαδικασίες και ο τρόπος άσκησης των δικαιωμάτων του καθε Πενολίδη εαν αδικήθηκε να αποκαταστήσει την νομιμότητα. 

Μας κουβαλήσατε και τον άλλον συνδικαλισταρά του Νοσοκομείου  για να "θεμελει'ωσουν" την κατηγορία κατα του Δημάρχου μαζί με τον Πενολίδη ...

Όμως "πάπαλα" , αυτό που αναδείχθηκε από την όλη φασαρία ήταν "ότι ουδεμία παρέμβαση κατα του Πενολίδη έκανε ο Δήμαρχος",  ο οποίος κινήθηκε εντός των ορίων της νομιμότητας και των υποχρεώσεών του, ως πολιτικός Προϊστάμενος του Πενολίδη και μάλιστα το σπουδαιότερο έγινε πλέον τοις πάσι γνωστό , ότι ο Δημός Σερρών είναι από τους λίγους στην Ελλάδα που πρωτοπορεί και έχει θεσπίσει διαδικασίες αξιολόγησης του προσωπικού του με αντικειμενικά μετρήσιμα κριτήρια !!!

"Της μιας δραχμής τα γιασεμιά" αποδείχθηκαν οι δημοσιογράφοι του Ντοροκάναλου , αφού με τις υπερβολές και της χοντράδες τους επέτυχαν ακριβώς το αντιθετο  του επιδιωκόμενου αποτελέσματος ... αντί να εκθέσουν , "βγάλαν λάδι" τον Moustafa


1 σχόλιο:

  1. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ..
    ΕΣΚΥΨΕ Ο ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΤΗΝ ΞΥΝΗ..
    Η ΤΑΡΙΦΑ 1000 ΕΥΡΟ.
    ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΠΙΝΟΚΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ