Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

"ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ" ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ


  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΠΑ : 

 

Επειδή οι προεκλογικοί καιροί είναι πονηροί ( και κουτοπόνηροι για κάποιους), θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την Δημοτική Αρχή ότι τα αμείλικτα ερωτήματα για το «υπέροχο» και ανύπαρκτο έργο της θα τεθούν και από εμάς αλλά –είμαστε βέβαιοι- και από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ασκούν το έργο τους αντικειμενικά και αμερόληπτα άσχετα από τα διαφημιστικά πακέτα (με χρήματα των δημοτών) που προωθούνται στα μέσα που εργάζονται.

  • Η διαφανέστατη (εδώ γελάμε!) διαδικασία με το φωτοβολταϊκό πάρκο στον Εμμ. Παππά (αλήθεια, από τα 3 εκατομμύρια έσοδα ετησίως, η εταιρεία πλήρωσε το ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ενοίκιο των 35 χιλιάρικων στον Δήμο φέτος;)
  • Το διαφανέστατο (ξαναγελάμε!) δάνειο του «ιδιώτη επενδυτή» για τα σφαγεία του Ν. Σκοπού που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς δουλειά για έξι μήνες οι εργαζόμενοι εκεί
  • Η διαφανέστατη (φτάνει τόσο γέλιο!) διαπραγμάτευση με την εταιρεία του Αγωγού ΤΑΠ και του Συμπιεστή Φυσικού Αερίου από την Δημ.Αρχή (έφτασε να υποδεικνύει «βολικές» θέσεις για τον Συμπιεστή σε Δημ. Εκτάσεις)
  • Η ανυπαρξία έργων στα χωριά του Δήμου μας (οι καρκινογόνοι αμιαντοσωλήνες ύδρευσης στο Άγιο Πνεύμα και στον Εμμ.Παππά ακόμα περιμένουν αντικατάσταση) αφού δεσμεύτηκαν πάνω από 500 χιλ. Δημ. Πόροι για το Δημαρχιακό Μέγαρο των 1400 τετρ. μέτρων για 70 υπαλλήλους
  • Οι αναθέσεις (αυτές κι αν είναι διαφανείς!)  για τα πάντα, οι οποίες είναι πλέον συνώνυμο της απερχόμενης Δημ Αρχής
  • Η αλαζονική, αντιδημοκρατική και αυταρχική συμπεριφορά των αρχόντων που απαξιώνουν Τοπικά Συμβούλια, απειλούν συνδημότες μας και λασπολογούν Δημοτικούς Συμβούλους, που τολμούν να έχουν διαφορετική γνώμη από αυτούς
θα τεθούν στην προεκλογική ατζέντα διαλόγου, θέλουν δε θέλουν κάποιοι….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ