Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ "ΕΚΠΛΗΞΗ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΗΛΙΔΗΣ

 ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕ ΣΩΣΤΣΑ  Η GOOGLE ?


 o iakxos: ΣΑΡΩΣΕ Ο ΙΣΜΑΗΛ-ΙΑΣ ΜΕ 44% ΑΛΛΑ ...:  Η GOOGLE "ΨΗΦΙΣΕ" ΘΟΔΩΡΟ ΜΗΛΙΔΗ   !!!

5 σχόλια:

  1. http://www.antinews.gr/Antitheseis/terma-sta-antartika-kai-stous-mikropsuxous-tis-nd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέρμα στα αντάρτικα και στους μικρόψυχους της ΝΔ
    Η ψήφος είναι και μυστική και ιερή, αυτό το ξέρουμε από τότε που υπάρχει δημοκρατία. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους πολιτικούς. Μπορούν να ψηφίζουν όποιον θέλουν χωρίς ποτέ εμείς να το μάθουμε. Με μια ειδοποιό διαφορά. Εφόσον ανήκουν σε κάποια παράταξη οφείλουν να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που αυτή δίνει. Αλλιώς δεν πρόκειται για κόμμα αλλά για διαδήλωση ή στην καλύτερη περίπτωση για πολιτική Βαβέλ.

    Ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι γνωστό το μπάχαλο που επικρατεί, έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να στηρίξουν τους υποψήφιούς τους. Πολλοί δεν πιστεύουν στον Σακελλαρίδη ή τη Δούρου, αρκετοί τους θεωρούν «λίγους» ή περαστικούς αλλά πρέπει να τους στηρίξουν το κάνουν. Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν ανοιχτά και δηλώνουν ότι πρέπει να δώσουν ένα χεράκι για να βγουν οι σύντροφοί τους, έστω κι αν η καρδούλα τους λέει δεν συμφωνούν.

    Πώς, λοιπόν, ορισμένοι στη Νέα Δημοκρατία νομίζουν ότι με το να βγάζουν την ουρά τους από το πρόβλημα που λέγεται «στήριξη των γαλάζιων υποψηφίων» θα διασωθούν και οι ίδιοι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου; Και τι είναι εκείνο που τους κάνει να πιστεύουν ότι με το να πάνε κόντρα στην επίσημη γραμμή του κόμματος παίρνουν εκδίκηση για κάτι απροσδιόριστο;

    Βλέπουμε στην Αττική ειδικά, αλλά και στη Μακεδονία μια τάση των βουλευτών και στελεχών της ΝΔ να το παίζουν αποστασιοποιημένοι από τις εξελίξεις. Ο ένας δηλώνει ότι ψηφίζει στην Κηφισιά, ο άλλος στη Γλυφάδα, ο τρίτος στον… Αγιο Μαυρίκιο και όλοι μαζί αποφεύγουν να στηρίξουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που ανεπίσημα στηρίζει η Συγγρού. Αλλά από την άλλη δεν έχουν καν το θάρρος να συγκρουστούν με τη γραμμή αυτή και να πουν χωρίς φόβο και πάθος ότι στηρίζουν τον Κακλαμάνη. Το ίδιο ισχύει και για την περιφέρεια. Έχουν αφήσει μόνο του τον Κουμουτσάκο να τα βάλει με το σύστημα Σγουρού που όλοι ξέρουμε πόσο ισχυρές επιχειρηματικές πλάτες έχει. Το χειρότερο είναι ότι δεν του δίνουν ένα χέρι βοηθείας για να ξεπεράσει τη Δούρου και να πάει αυτός στο β’ γύρο αν υποθέσουμε ότι ο νυν Περιφερειάρχης έχει κλειδώσει τη μία θέση. Αν υπήρχε ένας γαλάζιος ξεσηκωμός που θα έδινε ώθηση στον Κουμουτσάκο να αφήσει πίσω του την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποτελούσε αυτό μια μεγάλη νίκη για τη ΝΔ σε μια περιφέρεια που η Κουμουνδούρου επαίρεται ότι κυριαρχεί; Ακόμη κι αν ο Κουμουτσάκος δεν εκλεγόταν Περιφερειάρχης μια ηχηρή νίκη απέναντι στη Δούρου δεν θα έκανε καλό σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που τώρα κάνουν την πάπια;

    Στο δήμο της Αθήνας, μια νίκη Σπηλιωτόπουλου απέναντι σε έναν Καμίνη που δείχνει δυναμική και στηρίζεται από Πασοκικά συστήματα και εκδοτικά συγκροτήματα, αλλά και απέναντι στον.. δήμαρχο Εξαρχείων Σακελλαρίδη, δε θα ήταν μια μεγάλη νίκη για τη ΝΔ; Και ειδικά όταν απέναντί του ο Άρης έχει και τον Κακλαμάνη;

    Τόσο μικρόψυχοι είναι λοιπόν όσοι κάνουν ότι δεν υπάρχουν εκλογές και υποψήφιοι κι εμφανίζονται να έχουν πολύ δουλειά στα υπουργεία τους για να ασχοληθούν και με τις εκλογές; Αν συντριβούν οι επιλογές της ΝΔ δε θα είναι ηττημένοι και οι ίδιοι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κάθε λόγο να ζητά εθνικές εκλογές; Ας αφήσουν λοιπόν τα προσωπικά παιχνίδια οι υπουργάρες και οι βουλευταράδες που έχουν αποστασιοποιηθεί και δε βοηθούν στον προεκλογικό αγώνα Άμα στις μάχες οι αξιωματικοί κοιτάνε από το ύψωμα να σκοτώνονται οι στρατιώτες τους χωρίς να δίνουν οδηγίες είναι σίγουρο ότι θα έρθει η ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΤΟ 2010 .
    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ .
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι τετοιαι η απαξίωση των πολιτικών που οι υποψήφιοι δεν βρίσκουν δημότες και καταφεύγουν σε μέτοικους, που διαβιούν στην πόλη, απολαμβάνουν τις παροχές της αλλα απογράφονται σε αλλους όμορους Δήμους, στερώντας μας απο κονδύλια και προκαλώντας αναντίστοιχες υποχρεώσεις σε σχέση με τους απογραφημένους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έκπληξη να κάνει ο Μηλίδης ? Μην τον κουρδίζεις ρε ΙΑΚΧΕ . Γραφικός έχει γίνει με την μανία του να κατέβει πάλι Υποψήφιος . Δεν κατάλαβε τι έγινε το 2010 ? Ο κόσμος τον έφτυσε και αυτές πιστεύει ότι έβρεχε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ