Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ANAZHTEITAI H ZΩΗ-ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥ


 ... ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ


Γέμισε η πόλη από τα σκατά των κοπρόσκυλων της κυρίας και ουδείς συγκινείται . Ο Φιλοζωϊκός της Ζωϊτσας εισπράττει κοινοτικ΄λα κονδύλια για τις στειρώσεις , έχει την πολυτέλεια να  διαφημιζεται με τηλεοπτικά σποτ αλλά οι Σερραίοι εισπράττουν την βρωμιά αυτήςτης παρέας των ζωόφιλων.

Καιρός είναι να βγούν στον δρόμο τα μέλη αυτού του Φιλοζωϊκου Συλλόγου με "μπροστάρα" την μασχητική Ζωή και να καθαρίσουν την πόλη από τα σκατά  των "κανακάρηδών τους"

Βέβαια για να μην τους αδικούμε υπάρχουν και μερικοί συμπολίτες μας φιλόζωοι που περιφέρονται με τα σκυλιά τους στην πόλη και τα επιτρέπουν ξεδιαντροπα να αφοδεύουν όπου τύχει στο κέντρο της πόλης χωρίς να σκύψουν να μαζέψουν "τα κατορθώματα" του σκύλου τους   


4 σχόλια:

  1. Nα μαζέψεις και συ τα σκατά που ξεστομίζει το κωλόστομά σου σκατοφασίστα!Και αφού τα μαζέψεις άντε και στην τρύπα σου κουράδα με πόδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που σαι βλακάκο φασιστάκο,μπορείς να μας δείξεις τις αποδείξεις σου οτι ο φιλοζωικος εισπρατει κοινοτικα κονδυλια αρχιψεύταρε.Τα τηλεοπτικα σποτ αρχιψευταρε ειναι φτιαγμένα απο μέλη και τα τοπικα καναλια ειναι υποχρεωμενα απο τον νομο να τα μεταδιδουν δωρεαν γιατι αφορουν κοινωνικο μηνυμα.Αλήθεια τα δικά σου τα κονδύλια απο που προερχονται να κάθεσαι ολη μέρα και να γράφεις τα σκατα σου εδω μέσα?Η χρυσομαλάκες φίλοι σου στα δωσαν τα χρωστούμενα η ακόμα?Πες στον τυρεμπορα να στα δωσει που τα χει και πολλα και που όπως λεει αφηνει αμα λάχει και 800 ευρω ψιλα στο μαγαζί.Δικια του δηλωση παρακαλώ σε τοπικο καναλι.Τα σκατα που εκστομίζεις πρόσεχε γιατι καποια φορα θα τα καταπιεις και θα πνιγεις μεσα στα σκατα σου σκατοφασιστα αρχιψευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να και μια φορά που θα συμφωνήσουμε Ίακχε. Και νάταν μόνον αυτό...πόσοι παίρνουν δύστυχα τετράποδα για να ικανοποιήσουν την ξιπασιά τους ή ένα παροδικό χόμπι και στη συνέχεια τα παρατάνε στοιυς δρόμους;;; Φυσικά, ο νεοέλληνας φιγουρατζής δεν έχει αποκτήσει ακόμη την κουλτούρα του φιλοζωου (και όχι μόνον βέβαια) όπως άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί,που κουβαλάνε πάντα στη βόλτα με το κατοικίδιό τους και τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις ακαθαρσίες. Θα μου πεις τώρα, αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα και περιτές πολυτέλειες για έναν λαό εν γένει ατομιστή, αγενή και κακομαθημένο που προκειμένου να καλύψει την όποια ανάγκη ή κάβλα του γράφει όλο το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο στα αχαμνά του..Μήπως με αυτή την νοοτροπία δεν ασκεί και τα όποια πολιτικά του δικαιώματα;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ένα πράγμα διαφωνώ... τα σκυλιά δεν είναι κοπρόσκυλα... Αυτά δε φταίνε σε τίποτα. Όλα αυτά είναι αποτελέσμα των κοπράνθρωπων και δε μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο φιλοζωικό αλλά για την πλειοψηφία των πολιτών που δεν έχουν κουλτούρα και είναι μόνο παρτάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ