Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

TO VIDEO ΠΟΥ "ΕΚΑΨΕ" ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

 ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!!


  Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης, είχε ως δημοσιογράφος πάρει συνέντευξη τηλεφωνικά από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΧΑ

 

Σάλος που προκληθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Μακεδονία, Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, το Νοέμβριο του 2013, αναγκασε τον ΣΥΡΙΖΑ στην καρατόμησή  αφού ο Τσιπρας συμμορφώθηκε "προς τας υποδείξεις" του Παγκοσμίου Εβραϊκου Συμβουλίου
.

Την ίδια ώρα ποικίλα σχόλια έχει δημιουργήσει μια ανάρτηση του κ. Καρυπίδη από την 1η Οκτωβρίου μετά τη σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής όταν έκανε λόγο για «δημ(ι)οκρατία» και όταν σχολίαζε το γεγονός ότι παρά τις συλλήψεις θα εξακολουθήσουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού. Έγραφε τότε ο κ. Καρυπίδης: 

«Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε... 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!»


1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ