Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

KATI ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ

ΜΟΝΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 




«΄Εχουμε ως Νομός να καλύψουμε 1,63 δις €, ποσό κατά το οποίο υπολειπόμαστε, προκειμένου να φτάσουμε το μέσο όρο των υπόλοιπων νομών της χώρας, και τα προγράμματα της ΕΤΕΑΝ πρέπει να φτάσουν στις σερραϊκές επιχειρήσεις΄ προσπαθούμε να βοηθήσουμε την οικονομία του Νομού», δήλωσε χαρακτηριστικά  ο Χρήστος Μέγκλας κατα την διάρκεια της ημερίδας που διοργάνωσε το ΕΒΕΣ 

Την τραγική κατάσταση για τις σερραϊκες επιχειρήσεις ανέδειξε ο εισηγητής της ημερίδας και πρόεδρος της ΕΤΕΑΝ (πρωην ΤΕΜΠΕ) κ. Γεροντούκος όταν σε σχετική ερώτηση της κ. Μπόζιου , υπαλλήλου του ΕΒΕΣ , απήντησε ότι μόλις 18 επιχειρήσεις των Σερρών έχουν υποβάλλει αίτημα χρηματοδότησης στο ΕΤΕΑΝ !!!

Στην ημερίδα ακούστηκαν και πολλά παράπονα σερραίων επιχειρηματιών για τα απαρέδεκτα και εξοργιστικά αιτήματα Διευθυντών των τοπικών Τραπεζικών Κατατημάστων προκειμένου να προωθήσουν τις αιτήσεις τους για χρηματοδότηση από το ΕΤΕΑΝ, τα οποία εξόργισαν τον κ. Γεροντούκο που ζήτησε να καταγραφούν τα περιστατικά και υποσχέθηκε άμεση και προσωπική του παρέμβαση σε καθε περίπτωση σερραίου επιχηρηματία  

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ