Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΤΟΥ

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ,
Ο ΜΕΛΊΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΜΠΟΤΑΣ 



 O Δημήτρης Μελίτος έκανε το πολιτικό  λάθος να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στον Δήμο Σερρών μαζί με τον Ευθύμη (Μάκη) Ραμπότα και μοιραία ταυτίστηκε ότι η ενεργειά αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της "εκδικητικής" κίνησης "της ομάδας των 6"  σε βάρος του Καραμήτρου.

Η "ομάδα των 6" απαρτίζεται από πρώην Νομαρχιακούς Συμβούλους του Στέφανου Φωτιάδη οι οποίοι ενώ τιμήθηκαν με αξιώματα και αντινομαρχείες ή άλλες αντιπαροχές όταν ήρθε η ώρα της αντικατάστασής τους σήκωσαν μπαϊράκι και αρχισαν να αντιμάχονται τον άνθρωπο που τους ανέδειξε. Φυσικά αναφέρομαι στους Ραμπότα , Μπαλακτσή,  Βουλγαρίδη, Λάντζο  και Σια.

Ο Δημητρης Μελίτος δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή, δεν αξιοποιήθηκε σε κανένα πόστο κατά την Νομαρχία Φωτιάδη, η ρήξη του με τον τέως Νομάρχη επήλθε όταν αρνήθηκε να καλύψει τον Βασίλη ΧΨρυσανθίδη σε καποιες αντιδικίες του σε σχέση με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σερρών, οπότε επήλθε η οριστική ρήξη των σχέσεων των δύο ανδρών...

Συνεπώς ήταν πολιτικό σφάλμα να ταυτιστεί με τον Ραμπότα, ο οποίος είχε μια καταστροφική θητεία ως Πρόεδρος του Κέντρου Καταπολκέμισης Κουνουπιών και μία άνοστη Αντινομαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης, οπότε από το πουθενά μας προέκυψε και πολιτικό πρόσωπο

 
Πιστεύω να έγινα κατανοητός .

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ "ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΕΣ" ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ?
    ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ 'ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ"?
    ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ?
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ "Χ@ΖΕΙ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ραμποτα σε πηρε στον λαινο του ο κουμπαρο σου Κωστας απο την ΔΕ... και ο γιατρος που τρωτε παγωτο στο μαγαζι της Κρητηκογερμανιδας.Ο Αγγελιδης θα ειναι 4ος το πολυ 3ος στις εκλογες .Πτωτος θα ειναι ο Φωτιαδης 2ος ο Κοτρονης(πιθανον και δημαρχος),3ος η 4ος ο Μηλιδης.Εσυ θα παθεις οτι και ο φιλος σου ο Καλλιος 14ος .Επισης ο Αγγελιδης θα εκλεξει 3 (Αγγελιδης,Παπαβασιλειου,Δουκας με επιλαχων τον Γαλανη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ......ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ....'Η ΕΣΤΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ?
    ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΗΠΑΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.......ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ