Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ" ...


ΤΙ "ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ" , ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!


ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!...ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ...: Βρίσκει τον δρόμο της η κεντροδεξιά στον Ν. Σερρών μετά την τηλεφωνική παρέμβαση της κας Φωτεινής Αραμπατζή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

5 σχόλια:

  1. Ο Γιάννης Ιωαννίδης καταδικάζει στημένες δημοσκοπήσεις
    21:13 25/02/2014

    Με αφορμή αναρτήσεις σε ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστολόγια για δήθεν δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

    «Ακόμη δεν άρχισε καλά-καλά η προεκλογική εκστρατεία και άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αυτά είναι αθλιότητες χαμηλοτάτου επιπέδου. Καλώ όποιον έχει στα χέρια του Δημοσκόπηση να την δημοσιοποιήσει αμέσως με τρόπο που προβλέπεται από τον Κώδικα των Δημοσκοπικών Εταιριών αλλά και από τους Κανόνες Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι τρεκλίσματα παπαγάλων. Ακόμη και όσοι γράφουν τέτοιες ανοησίες, ακόμη και όσοι τις διακινούν γνωρίζουν πολύ καλά ότι η δημοσκοπική εικόνα είναι εντελώς διαφορετική.

    Καλώ επίσης όλους τους Συνδυασμούς και όλους τους Υποψηφίους να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιες άθλιες πρακτικές ευτυχώς ελάχιστων, για να δείξουν ότι θα δώσουν την προεκλογική μάχη με ευπρέπεια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!...
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ?
    Ο ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙ.
    ΚΑΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θύμωσε ο pınokıo?
    Στην Σταυρουπολη για θεραπεια!
    Κατι λογαριασμους τους εκλεισες?
    Τα επεστρεψες τα δανεικα?
    Φως νερο ολα καλα?
    Απο τα μυστικα κονδυλια εγλειψες τιποτα?
    Αντε και προεδρος του τοπικου συμβουλιου Προβατα!
    Δοβητης ο πραγματικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διορισμένοι είναι διορισμένοι και οι εκλεγμένοι είναι εκλεγμένοι! Είπε ο Ψωμιάδης για τον Απόστολο...
    Ραδιοφωνικό μήνυμα προς τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην...

    εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη, με αφορμή την αθώωση, τόσο του ιδίου όσο και του αδερφού του, Διονύση, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε αναφερθείς στην προεκλογική συζήτηση για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: “Εγώ δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία Τζικώστα – Ιωαννίδη ή Τζιτζικώστα – Ν.Δ. Το μόνο που επιζητώ είναι η ενότητα. Πώς αυτή η νικηφόρα - αήττητη παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη να φτάσει στο τέλος ενωμένη. Θα μου πεις δύσκολο, όσο μπορούμε να τελειώσουμε ενωμένοι αυτό το έργο. Αυτή την υπόσχεση δώσαμε. Γι’ αυτό δεν συζητάει κανείς, ο καθένας ζητάει να πάρει τις ψήφους. Από την άλλη δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να λέει ότι είναι εκλεγμένος περιφερειάρχης με τεράστιο έργο. Το έργο αυτό το κάναμε όλοι μαζί στην διοίκηση Ψωμιάδη. Κανείς δεν κάνει έργο σε 8 μήνες, είτε ΕΣΠΑ είναι αυτό ή τεχνικά ή γεφύρια ή λαγκάδια. Τέλος. Είναι ένα μήνυμα που το στέλνω μέσω της εκπομπής. Να σεβαστούν την πορεία άλλων. Γιατί οι διορισμένοι είναι διορισμένοι και οι εκλεγμένοι είναι εκλεγμένοι. Και ο νοών… νοείτω”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανικος στα ορφανα του ....Χαιτιδη. Υποψηφιος στις επερχομενες εκλογες ο ....Ευγενιος!
    ΑΝΤΕ ΠΙΝΟΚΙΟ-ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ