Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


"ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΔΗ" Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ




17 σχόλια:

  1. Γύρισε γύρισε να βρει αλλο υποψηφιο δήμαρχο στο τέλος ανακάλυψε πάλι την Αμερική απ'οπου έφυγε μόνος του.Σειρα επιστροφής στο μαντρί εχει ο πρωταθλητης του ιακχογκαλλοπ με 42%.Πρεπει να ξεκαθαρίσει τη θεση του.Υποψήφιος δήμαρχος ,υποψηφιος του Μηλίδη ,του Αγγελίδη ή του Φωτιαδη που μάλλον θα είναι ο νικητής της δευτερης Κυριακής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε!!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
    ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ........ΠΡΑΓΜΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΙΘΑΝΟ....
    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΛΩΣΕΙ ....................ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!!!
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ...ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ....
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ....ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΥ ΗΛΙΑ......ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΕ ΠΑΛΙΑΤΣΕ
    ΠΡΩΤΑ ΔΕΣ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ
    ΤΡΙΤΟΝ....ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΒΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ..(ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΜΑΖΕΨΕΣ,,ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ...ΑΡΧ@ΔΙ@)....ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΓΥΡΟΛΟΓΕ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ........ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ Β" ΚΑΠΗ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΥΠΟ ΑΙΡΕΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, άθλιε ανωνυμογράφε, «της μιας δραχμής το γιασεμί»:
      Πρώτον, δες λίγο αν οι ασυναρτησίες που γράφεις έχουν κάποια βάση ή κάποια σχέση με το εν λόγω θέμα που αναρτήθηκε.
      Δεύτερον, μάθε να γράφεις σωστά ελληνικά (δεύτεροΝ, ΠΙΟ άσχετος, συνδΥασμό). Αλήθεια πόσο αγράμματος παίζει να είσαι βρε;; Ούτε δημοτικό αυτά τα λάθη… Έλεος!
      Τρίτον, άκου για να μαθαίνεις και τίποτα. Το ρεπορτάζ, στην ουσία του, αφορά στην επιστροφή του Αντώνη Αναστασιάδη στο συνδυασμό του Θ. Μηλίδη, τον οποίο, ουκ ολίγες φορές, κατηγόρησε και έβρισε δημόσια…και τώρα ξανά πίσω σ’ αυτόν και στην παράταξη σα να μη συνέβη τίποτα. Και το πιο τραγελαφικό απ’ όλα είναι ότι τον παινεύει κιόλας, αφού του έχει σύρει τα εξ αμάξης (υβριστικά λόγια δηλαδή, γιατί σε κόβω να δυσκολεύεσαι να το βρεις). Εσύ, όμως, για κάποιον περίεργο(;) λόγο κάθεσαι και σχολιάζεις τον Γκότση... Γιατί άραγε εσένα σε ενοχλεί τόσο πολύ ο Γκότσης;; Εντελώς άσχετη η κριτική σου για τον Γκότση με το θέμα του ρεπορτάζ. Αλλά με κάτι ανίδεα, κομπλεξικά, άσχετα ανθρωπάκια σαν κι εσένα, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάζουν χολή, πάμε κατά διαόλου και δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά αυτός ο Δήμος και αυτός ο τόπος. Εν πάση περιπτώσει, ο Γκότσης είναι γνωστός στην κοινωνία των Σερρών και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τα κακεντρεχή σχόλια σου που δεν έχουν κάποιο αληθινό και σοβαρό έρεισμα.
      Επίσης, αν είχες τα @ρχιδι@, όπως λες, ας κατέβαινες κι εσύ να διεκδικήσεις το Δήμο, να δούμε τι θα έπαιρνες. Αν υπήρχε και τότε ο Καλλικράτης, ο Ηλίας θα ήταν μέσα στο συμβούλιο με το ποσοστό που είχε συγκεντρώσει. Άσχετε. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και σημειωτέον ότι ο Γκότσης κατέβηκε «μόνος» του τότε, χωρίς να γλείφει και να παρακαλάει κανέναν, χωρίς τη στήριξη κανενός κόμματος ή τοπικού παράγοντα.
      Κλείνοντας σκέφτομαι -και με πιάνει τρέλα(!)- ότι εσύ τώρα, ένας ανθρωπάκος αγράμματος, «ξύλο απελέκητο» κατά το θυμόσοφο λαό μας, ψηφίζεις και κρίνεις το μέλλον το δικό μου και όλων μας. Δεν είσαι παρά ένας κομπλεξικός, γεμάτος χολή ανθρωπάκος, που λέει ασυναρτησίες και δεν στηρίζει την άποψη του σε αντικειμενικά δεδομένα, αλλά σε ό,τι μ@λ@κία του κατέβει στο «μυαλό» (που αμφιβάλλω αν διαθέτεις). Πρόσεχε πολύ πως θα μιλάς, όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά σ’ αυτό το Δήμο και έχουν ένα κύρος σ’ αυτή την κοινωνία, σε αντίθεση με σένα που σ’ έχουν όλοι στο φτύσιμο και στην μπάτσα. Άξιος της μοίρας σου είσαι ρε καραγκιοζάκο. Άντε σοβαρέψου λίγο να πούμε.

      Υ.Γ (προς όλη την «κλίκα» σας…): Όποιος μπορεί να κάνει, κάνει. Όποιος δεν μπορεί να κάνει, ΚΡΙΝΕΙ και ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ .

      Διαγραφή
    3. ΚΥΡ-ΗΛΙΑ ΜΕ ΑΡΕΖΕΙ
      ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΜΠΟΡΙ
      ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ (ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ) ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΠΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΤΙΖΕΣΕ?
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ......ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.
      ΤΩΡΑ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ ΣΟΥ....ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΣ.
      ΑΝΤΕ ΒΡΕ ...................ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  4. Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΒΑΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηλίδης, Αναστασιάδης και οι λοιποί του αυτού συνδιασμού όχι βέβαια όλοι μήπως παίρνουν ληγμένα.Ρε το δάχτυλο θα είναι χωρίς σάλιο. Πότε επιτέλους θα το καταλάβει αυτός ο Μηλίδης. Βέβαια δεν έχω και τέτοιες απιτήσεις από αυτόν αλλά το περιβάλλον του δεν του ψηθιρίζει κάποιο φωνήεν, είναι κοινό μυστικό ότι το άτομο δεν τραβάει και το ξέρουν πρώτοι οι ομοειδεάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΛΙΔΗΣ μμμμμ..ΟΠΩΣ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ?Ο ΕΧΩΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ(ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΕΣ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ πχΔΕΥΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ-"ΔΙΚΗΝ "ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ "ΜΕΣΟΥ".ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ,ΟΔΗΓΕ ΣΚΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟ "ΠΙΠΙ"ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ?ΤΕΤΟΙΑ "ΣΤΕΛΕΧΙΑ"ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΝΔ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά τις τελευταίες καταλυτικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του Ηλία Γκότση αρκετοί έχουν χάσει τον ύπνο τους .
    Έχουν χάσει τον ύπνο τους αυτοί που με τις επιλογές τους το 2010 παρέδωσαν 6 στους 7 Δήμους του νομού στο ΠΑΣΟΚ .
    Με τις επιλογές τους πάλι προσπαθούν να κάνουν το ίδιο . Όμως όλοι οι Σερραίοι έχουμε μάθει από τα λάθη μας και τον Μάϊο στις Δημοτικές εκλογές θα διώξουμε με τις κλωτσιές το σύστημα ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τον Δήμο Σερρών και θα εκλέξουμε με μεγάλη πλειψηφία τον Ηλία Γκότση Δήμαρχο .
    Μετά τις Δημοτικές εκλογές μια νέα μέρα θα ξημερώσει για τον Δήμο Σερρών και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με Δήμαρχο τον Ηλία Γκότση και Περιφερειάρχη τον Γιάννη Ιωαννίδη .

    Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και στον νομό
    το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ηλία Γκότσης Δήμαρχος Σερρών
    Γιάννης Ιωαννίδης Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

    Για τις Σέρρες μας , για την Μακεδονία μας

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΑ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ , ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΣΟΥ " ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΣΕΙΣ ΣΚΑΖΕΙ ...."

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙ!!!!!!!!
      ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΗΚΟ.....ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ....ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΦΑΝΤΑΣΤΟ.................................ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ο πανικός είναι φανερός . Τα παπαγαλάκια έπιασαν δουλειά ! Τίποτα όμως δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία προς την νίκη του Ηλία Γκότση .

      Διαγραφή
  8. Καλά κάνει και πάει ο Αναστασιάδης στον Μηλίδη ! Ποιος ξέρει ? Γεράκος είναι , μπορεί να χρειαστεί και κανέναν γιατρό αργότερα ! Να πάνε και όλα τα γερόντια και οι επαγγελματίες υποψήφιοι μαζί του !
    Ο Γκότσης , αν κατεβάσει ένα ψηφοδέλτιο με νέους και φρέσκιες ιδέες , περίπατο θα κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ 4:31 ΤΟ ΠΡΩΙ?
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ.....ΓΕΡΑΣΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝ! ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ "ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ" ΜΟΥ, ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το "παληκαρια" ηταν μεσα σε εισαγωγικα πηγαινε κατευθειν στη φαλακρη νεραιδα που διεκδικει την προεδρια του δικηγορικου συλλογου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ