Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΕΒΕΡΤ ...

ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ "ΞΑΝΘΟΣ" !!!



 Την Πρώτη Σερρών , την γενέτειρα του "Εθνάρχη" των Νεοδημοκρατών , επέλεξε ο "ξανθός" για αφετηρία  της προεκλογικής του εκσρατείας για την εκπόρθηση του θώκου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας που σήμερα κατέχει ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μόνο που ο γραφικός  "παλαίμαχος προπονητής" του Αρη και του Ολυμπιακού που έγραψε ιστορία  με την άρρωστη εμμονή του στις προλήψεις ( με το γνωστό ίδιο σακκάκι σε καθε αγώνα) ξέχασε ότι την ίδια αφετηρία είχε επιλέξει και ο μακαρίτης ο Μιλτιάδης Εβερτ  για την  προεκλογική του εκστρατεία το 1996 ( που έμεινε ορόσημο με το σύθημα "Καρδίτσα, Καρδίτσα ...) και κατάφερε να χάσει τις εκλογές από το ΠΑΣΟΚ σε μια εκλογική αναμέτρηση κατά την οποία εμφανίστηκε το ΔΙΚΗ του Τσοβόλα  με ποσοστό 6%  , κατασποντίστηκε η Πολιτική 'Ανοιξη του Ζιγδαντώνη που δεν μπήκε στην βουλή και η ΝΔ δεν μπόρεσε να ξεπεράσειο το 40%.

Και μάλλον  βλέπω  τον "ξανθό" να ακολουθεί την μοίρα του Εβερτ  για να επιβεβαιωθεί η ιστορία των προλήψεων

2 σχόλια:

  1. ... ποιος ιδιαίτερος δουλεύει για υποψήφιο και παράλληλα τα "παίρνει" για να τον θάψει; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς υπάρχει ο ξανθός και μας ενώνει όλους στον αγώνα εναντίον του. Ο καθηγητής της αλητείας δεν ξεχνάμε πόσο ύπουλα φέρθηκε στον Πανσερραικό. Αλήτη ξανθέ ούτε έναν ψήφο από τους Σερραίους σε εσένα και στον Σα(χλα)μάρα τον αρχηγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ