Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΕΗΣΑΝ ...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ !!!



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Πρόσκληση των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία: Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. αυτής, καλούνται οι κύριοι Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 4 Μαρτίου 2014 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το μοναδικό θέμα το οποίο έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Λύση και θέση υπό εκκαθάριση της Εταιρείας, ορισμός εκκαθαριστών, απαλλαγή από κάθε ευθύνη των μελών του Δ.Σ., πλην των κ.κ. Θεοδωρίδη Λάζαρο, Γιορντάμη Ευθύμιο και Τροσκόφ Δημήτριο.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει, σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν τις μετοχές τους στα γραφεία της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε μία οποιαδήποτε Τράπεζα και να φέρουν τις αποδείξεις κατάθεσης των μετοχών καθώς επίσης και τυχόν πληρεξούσια στα γραφεία της Εταιρείας, πέντε [5] τουλάχιστον ημέρες νωρίτερα από την ημέρα που ορίστηκε για τη συνεδρίασή της η   Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας στην ορισθείσα ημερομηνία, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 26 Μαρτίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών.

Σέρρες 6 Φεβρουαρίου 2014
Το Διοικητικό   Συμβούλιο, Της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ