Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ...

"ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ" , ΚΑΤΕΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ...


Εικόνες που προσβάλουν κάθε υγειώς σκεπτόμενο πολίτη
  
ΘΛΙΒΕΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ "ΒΙΤΜΑ-ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ" 

Η τραγική εικόνα που βλέπετε , ονομάζεται "συμβολική κατάληψη της Περιφερειας" από τους συνήθεις νταβατζήδες της ελληνικής κοινωνίας, των αγροτοσινδικαλιστών , των "τρωκτικών των κοινοτιοκών και εθνικών επιδοτήσεων που εκπροσωπούν μόνο το τομάρι τους και κανέναν άλλον.

Μάλιστα ο εξ αυτών , λαλίστατος κ. Παναγής βάφτησε το νταβατζιλίκι τους "κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα όχι ταξικό" ( Γιάννη , το άλλο με την Λουλού δεν μας τόπες ακόμη) οπότε "μάσησαν" οι αφελείς της αγοράς με το γνωστό "δίδυμο της 29ης Δεκεμβρίου (BOLEK & LOLEK)" να συντάσσετε μαζί τους και να συμμετέχει στις φαιδρές κινητοποιήσεις τους.

Επανέρχομαι σύντομα ... 

1 σχόλιο:

  1. Ο Διογένης Παπλιάκας κάνει για αντιπεριφερειάρχης. Κοιτάξτε παράστημα ,είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα. Διογένη μαζί σου είμαστε άντε κατέβα στην πολιτική να μας σώσεις και να σωθείς και εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ