Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

SERRAΪSTAN : Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ

ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ "ΒΛΈΠΕΙ" Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ !!!

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΕΧΑΓΙΑ


Δυστυχώς τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην πόλη των Σερρών έφτασαν και στην Αθήνα. Μια αγορά γεμάτη κόσμο με μια τόσο ηλιόλουστη μέρα μετατράπηκε σε λίγα λεπτά σε “νεκροταφείο ελεφάντων” εξαιτίας των κακόβουλων ενεργειών μιας μίζερης, τριτοκοσμικής και αποτυχημένης μειοψηφίας.

 Οι “καταδώτες”, “οι ρουφιανοραγιάδες” και οι “κουκουλοφόροι” μετέτρεψαν μια τέτοια μέρα σε τραγωδία. Με πολύ απλούς υπολογισμούς η ζημία στην αγορά υπολογίζεται περίπου σε 1,6 εκατομμύρια euro ζημία από διαφυγόν κύκλο εργασιών συνολικά για την αγορά και γύρω στα 400.000 euro ζημία από διαφυγόν ΦΠΑ για τα ταμεία του Ελληνικού Κράτους.
.
Η αγωνιστική πυγμή, άμεση κινητοποίηση και η συναδελφικότητα που χαρακτήρισε τις ενέργειες των κυρίων Σωτήρη Κοτσαμπά (Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Σερρών) και του Άγγελου Κεχαγιά (Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου) προκάλεσε ήδη πολιτικό ενδιαφέρον.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του serresnews.net σήμερα αργά το απόγευμα, ο κύριος Σωττήρης Κοτσαμπάς δέχθηκε τηλεφώνημα αρχηγού κόμματος εξουσίας για το σημερινό ζήτημα. Η συνομιλία ήταν ολιγόλεπτη αλλά ουσιαστική, προτάθηκε στον Σωτήρη Κοτσαμπά μια θέση σε ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έχει οριστεί ραντεβού στην Αθήνα μετά τα Φώτα.
.
Αφού ο υφιστάμενος πολιτικός κόσμος της πόλης παρακολουθεί την κοινωνία να υποφέρει, να πεινάει και να βυθίζεται στα χρέη από την τηλεόραση. Άς καθίσει μπροστά στην τηλεόραση και να περιμένει ψήφο από το τηλεκοντρόλ.  Οι Σερραίοι και οι Σερραίες απέδειξαν σήμερα ότι θέλουν άλλα πράγματα.
.
Δεν θέλουμε να γράψουμε άλλα πράγματα. Είναι ντροπή, είναι κρίμα, είναι αλητεία σήμερα τελευταία Κυριακή του χρόνου να ζούμε τις συνέπειες μιας ορδής “καταδωτών”, “αποτυχημένων” και “τριτοκοσμικών”. Το ευχάριστό είναι ότι η Σερραϊκή κοινωνία  άρχισε να ξυπνάει.
.
Τελειώνοντας, θα ηθελα αν έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε το παρακάτω video για να καταλάβετε πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε άλλα μέρη στον κόσμο. Αν κάποιοι αισθάνονται την ανάγκη να πάνε στα χωριά από όπου κατάγονται μπορούν να πάνε, δεν έχουν όμως το δικαίωμα να καταστρέφουν την αγορά που τους ταΐζει και τους τάισε όλα αυτά τα χρόνια.

Posted by: Άγγελος Κεχαγιάς on 29 Δεκεμβρίου 2013 in Επίκαιρα, Κοινωνία, Πολιτική Leave a comment

5 σχόλια:

  1. μπρακ ρε καυμένε πλούσιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΗΡΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΡΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣ ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ---------- (ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ 1 ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ΄ΧΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. ιακχε βαλε το video που τα χωνει ο σουβλατζης στη ΝΑΒΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην κλαις ρε κατιτις θα γινεις σε τουτη την ζωη
    να ..ελα καλομ.. να προεδρο σε φωναζουν ..ειδες

    τι θα πει δεν θες ..τι θελεις? .τι ?ΤΙΙΙΙΙ ???? τσε... ΤΣΕΕΕΕ
    ?????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ