Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ EΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΑΚΧΑΡΕΩΣ

ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΚΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ



ZHTA AΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ MANAGMENT ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε πρωτίστως  θέμα στήριξης του αγροτικού εισοδήματος των τευτλοκαλιεργητών με την αύξηση των τιμών παραγωγού και εν συνεχεία ορθολογισμό των λειτουργικών δαπανών και περικοπή της σπατάλης ώστε να καταστεί το εργοστάσιο Σακχάρεως βιώσιμο και κερδοφόρο "διότι στην Αθήνα βλέπουν μόνο νούμερα και αριθμούς" ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε "χρειάζεται αξιοπιστία για να βρεθεί λύση και οι αγρότες εμένα με εμπιστεύονται , όπως εμιστεύονται και το Επιμελητήριο"

5 σχόλια:

  1. Ρε ιακχε ποσά σε δίνει o μεγάλες τέλος πάντων.άξιος o μισθός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΔΗΜΟΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ Ε.Β.Ζ. ΝΑ ΑΠΟΚΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ?
    ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ....."ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΕΣ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ"
    ΚΑΛΟΣ Ο ΚΥΡ -ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ.....ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΜΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ....ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ?
    ΡΕ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΚΥΡ- ΓΙΑΝΝΗ , ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤ΄ΕΠΙΦΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ?
    ΧΟΥΛΙΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΗΝΥΓΙ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ

    Ραστωνη στο 15νθημερο των εορτων ΙΑΚΧΕ όμως οι καλλικαντzαροι δεν ησυχάζουν Συνάντηση και μάλιστα πολυωρη έγιΝε μεσα στην περίοδο των εορτών ΤΟ ΠΑΝΕΛ ιδιαιτερος -pınokıo - xοντρος .Το πρόσωπο που έπαιξε το ρόλο να εξομαλυνθούν οι διαπροσωπικες σχέσεις του ιδιαίτερου με pınokıo( ο χοντρός μιλουσε και με τους 2 ) πολυ γνωστο που κυκλοφορεί στα βουλευτικά γραφεία.Οταν μαζευονται οι υαινες ΙΑΧΚΕ ( υαινες που γαλουγηθηκαν σε ένα περιβάλλον που αντιδρούσε μόνο όταν υπηρχε μυρωδια αιματος ) σημαίνει οτι η καμπανα χτυπησε. Αν θα χτυπήσει για κηδεία ή για Ανασταση έξαρταται από το πρόσωπο για το οποίο θα χτυπησει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη πολύωρη συνάντηση εκτός από τους καλλικάντζαρους ήταν ο Μαρινάκης,ο Μελισαννίδης και ο Ιβαν Σαββίδης.Η συνάντηση έγινε στο πιο εξωτικό σημείο των Σερρών , καφέδες σέρβιρε η Ζέττα Μακρυπουλια ελαφρά ντυμένη , ενώ τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι μεγάλος π@@στης και πολυ μεγάλο καθ@κι.σε περίμενα δυο χρονια τωρα να την κανεις την στραβη.πριν τρία περίπου χρονια σε σύσκεψη σοβαρή με όλους τους φορείς για το ΤΕΙ Σερρών και έπειτα για το ενδεχόμενο κλεισίματος της εβζ οι πάλαι ποτέ δρογαλομπαλιτιδες μάζεψαν προτάσεις και τις πήγαν με τους τότε βουλευτές στον τότε αρμόδιο υπουργό και στην τοτε ατε.στη σύσκεψη αυτή ένας εκ του δυο δεν θυμάμαι ποιος νομίζω ο Μπαλιτης δεν εχει σημασία,είχε προτείνει να περάσει το management όλης της εταιρείας στη κεντρική Ένωση επιμελητηριων και στα κατα τόπους επιμελητήρια αν θυμάμαι καλα όπου υπάρχει εργοστάσιο,άρα και στο Σερρών.μια πρόταση τοτε πολυ προχωρημένη για τα ελληνικά δεδομένα.
    Θυμάσαι ρε καθ@κι τοτε τι ακολούθησε?επι δυο τρεις μέρες τον εβριζες πατοκορφα και το ξεφτηλιζες με τις κολ@αναρτησεις σου.και τι δεν του σουρες του ανθρώπου.και τι ειναι αυτο που είπε και τι κοτσανα και τι δουλεια εχει το management και σε ποια επιμελητήρια και ένα σωρό αλλα προσβλητικα λόγια .
    Τωρα τι έγινε ρε πληρωμένε?τωρα τι άλλαξε που ο νυν πάρω ολίγον πρόεδρος πρότεινε ακριβώς το ίδιο?
    Ριξηκελευθη πρόταση η τοτε κοτσανα?
    Δεν ντρέπεσε καθόλου ρε πληρωμένε?
    Είσαι ένα πληρωμένο καθ@κι.
    Ας σε απολαύσουν οι σερραιοι.

    Υ.γ. Αν έχεις τα κότσια βρες τις τοτε αναρτήσεις και βαλτες να τις ξαναδούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ