Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΚΧΟ


               TA ΣΕΒΗ MOY MANTAM ...



Είναι προφανές ότι  η απάντηση της σερραίας βουλευτίνας αναφέρεται στην αναρτήσή μου , η οποία δεν αναπαρήγαγε απλώς την είδηση από το http://arouraios.gr

o iakxos: ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ ΣΟΥ "ΠΡΑΙΤΩΡΑ": A ΝΤΕ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗ Aγαπητέ Θανάση, τι θα έλεγε η γλώσσα του πραίτωρα για τα καμώματα της "Ξυνής" ;   ...

αλλά ήταν η μοναδική τοποθέτηση στο διαδίκτυο που έθεσε το ζήτημα να ζητήσει η ίδια αυτοβούλως από την Βουλή την άρση της ασυλίας της και είμαι υποχρεωμένος να την συγχαρώ για την γενναία στάση της σύμφωνα με το ανακοινωθέν που την τιμά  δεόντως ... σε σχεση πάντοτε και με την ποταπή στάση του Γιατροτραπεζίτη Βλάχμπεη όταν βρέθηκε στην ίδια θέση τον περασμένο Οκτώβριο κατηγορούμενος για απιστία σε βάρος της Συνεταιριστικής Τραπεζας Σερρών

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων περί άρσης της βουλευτικής της ασυλίας, η Βουλευτής Ν. Σερρών της Ν.Δ. κ. Φωτεινή Αραμπατζή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Από διαδικτυακά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ τοπικών καναλιών πληροφορήθηκα προχθές το βράδυ, τα περί πιθανής άρσης της βουλευτικής μου ασυλίας για ισχυριζόμενη εργατική διαφορά. Επικοινώνησα αμέσως τόσο με τον Πρόεδρο της Βουλής όσο και με την αρμόδια Υπηρεσία της Ειδικής Γραμματείας της Βουλής προκειμένου να λάβω γνώση. Μέχρι σήμερα 17/01/2014 δεν έχει διαβιβαστεί κανένα αίτημα στην Βουλή, δεν έχει ζητηθεί η άρση της ασυλίας μου, σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν και λέχθηκαν. Από λόγους επιβεβλημένης επιμέλειας απευθύνθηκα και στον Εισαγγελέα Σερρών.

Με πληροφόρησαν ότι υπάρχει μηνυτήρια αναφορά του Επιθεωρητή Εργασίας Σερρών για ισχυριζόμενη εργατική διαφορά. Αφορά δύο πρώην εργαζομένους δημοσιογράφους του «ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση», που τώρα εργάζονται στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Επιλογές» και διεκδικούν εκ των υστέρων, στις 18/04/2013, από την επιχείρηση «ΔΙΚΤΥΟ» Α.Ε., στην οποία δεν συμμετέχω από τον Μάιο του 2012, νέες εργατικές αξιώσεις για το διάστημα από το 2008 έως και το 2013.

Εφόσον οι δικαστικές αρχές κρίνουν τελικώς ότι η διαφορά αυτή θα πρέπει να εκδικαστεί κατόπιν άρσης της ασυλίας μου, διευκρινίζω ότι θα ζητήσω η ίδια από το Κοινοβούλιο να την εγκρίνει ομοφώνως, καθώς η υπόθεση αυτή δεν σχετίζεται με την άσκηση των βουλευτικών μου καθηκόντων και ως εκ τούτου δεν ζητώ την προστασία της Βουλής.»

12 σχόλια:

  1. ΒΡΕ Μ..... ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΡΕΜΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΝ "ΠΑΙΖΕΙΣ" ΤΙΜΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ; Ο ΒΛΑΧΜΠΕΗΣ ΒΡΕ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ , ΖΗΤΗΣΕΒ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχα πως και δε
      με τοσο παρα που ξοδεψε
      να τους εκπροσωπει κ να τους ασπροπροσωπει τ ψηφοφορους του

      Διαγραφή
  2. Μήπως σου τηλεφώνησε να σου πει ότι θα σου απαντήσει ;Ονειροβατεις βλαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΑΞΕ ΡΕ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΜΑΝΤΑΜ

      Διαγραφή
  3. Μετά την δήλωση αυτή τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους . Μέχρι και εγώ είχα αμφιβολίες .
    Bet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Φωτεινή, έδειξες ότι είσαι μάγκας!
    Μέχρι και ο ΙΑΚΧΟΣ σε παραδέχτηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..μάγκας ειναι οποιος πληρώνει τον εργαζόμενο στην ώρα του, οχι οταν τον τρέχουν στα δικαστήρια κ λόγω προηγούμενης βολευτικής εκλογής να εχει παραιτηθει απο ΑΕ κλπ.Μαγκας ειναι οποιος ΔΕΝ ψηφίζει ΚΑΤΑ των συμφερόντων των ψηφοφόρων TOY ,τα υποδέλοιπα ειναι τακτικισμόι. Οτι είναι νόμιμο ειναι και ηθικό?

      Διαγραφή
    2. Μετά χρόνια θυμήθηκαν οι εργαζόμενες τις διαφορές;;;;
      Τις ΑΠΔ τις υπόγραφαν;;;
      Για πες μας αρχι ΤΕΝΕΚΈ!!!

      Διαγραφή
  5. για τον ανωνυμο 9.24. Πες μας και μας ποια πραγματα μπηκαν στη θεση τους. να καταλαβουμε και μεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.
      Μετά από μια δεκαετία και βλέπουμε....

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ