Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ "ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ" ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ !!!
 

Μετά την σύνθεση της περίεργης "Διοικούσας Επιτροπής" , η οποία θυμίζει "ξαναζεσταμένο φαϊ" αφού σε αυτήν συμμετέχουν όλοι οι δοσίλογοι "βασταζοι" του Περούκα, όλοι αυτοί δηλαδή που συνέβαλλαν στο ξεκλήρισμα του Πανσερραϊκού και τώρα ήρθαν σαν σωτήρες του, άρχισε  "να δένει το γλυκό" και να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Οι φανφάρες και τα παχειά λόγια του καλοκαιριού ξεθύμαναν και άρχισαν πάλι να μαζεύουν "τα ορφανά του Περούκα" στην ομάδα. Το όνειρο της ομάδος των γηγενών Σερραίων, των δικών μας παιδιών, τελείωσε νωρίς. Απέλυσαν τον Σερραίο προπονητή και "παλιά δόξα" της ομάδος  Σάκη Αναστασιάδη με άκομψο τρόπο και προσέλαβαν ότι αζήτητο υπήρχε εκείνη την στιγμή στην πιάτσα, κάποιον απίθανο Παντζιαρά, άρτι εκδιωχθέντα από την Καλαμαριά, ενώ άρχισαν να μαζεύουν και πάλι μισθοφόρους με κουμπότρυπες αντιγράφοντας την γνωστή συνταγή του Περούκα.

Μίλησαν στην αρχή για τον Αμπουμπακάρι, έφεραν τον Τάντιτς ενώ ετοιμάζουν και τον Μιλένκοβιτς ...

Κύριε "Πρόεδρε" , "το ξαναζεσταμένο φαϊ είναι πάντα άνοστο" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη


7 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΖΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxaxaxa ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ; ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ Ε ; ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΦΚΑ THΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ 7.000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ , ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΟΥ ΜΓΣ ΕΡΑΣΙΧΤΕΧΝΗ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟ ΕΝΩ Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ... ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ , Ε ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ

      Διαγραφή
    2. 500 Σερραίους είχε προχτές στον Ακροπόταμο (πού να ξέρεις από γεωγραφία, μορφωμένος φασίστας δεν υπάρχει). Αυτοί είναι η δύναμη του Πανσερραϊκού. Καλύτερα στο Κοκκινόχωμα και χωρίς κουπουκλαμάδες σαν εσένα που να το παίζουν Πανσερραϊκοί όποτε τους συμφέρει.

      Διαγραφή
  2. ΒΡΕ ΑΣΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΡΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΛΕΙΛΟΓΛΥΦΕΤΑΙ; ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΝΝΟΥΣ ΞΥΛΑ ΠΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΟΤΖΑΜ ΜΗΤΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΑ ΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ , ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ , ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΜΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΛΑΜΙΑ ΨΗΦΟ

      7 Ιανουαρίου 2014 - 10:00 π.μ.

      Διαγραφή
  3. Ενώ όλοι οι Σερραίοι καταλαβαίνουν εδώ και χρόνια τί κακό κάνουν οι διαφορες ομαδούλες με προσωπικά μονο κινητρα (Πανσερραικός της Γ' Εθνικής, Δημαρχία των διαμαντιών στη λάσπη,Εμπορικός Σύλλογος, ΟΕΒΕΣ, Αυτοκινητοδρόμιο,καφετεριες και μπαρακια που καταλαμβάνουν καθε εκατοστό των πεζοδρόμων, Δέντρα αγάπης και μισους,Πολιτειες Ευχών και Αναθεματισμών) συνεχιζουν να τους ανέχονται.Όποιος αυθαιρετεί μπορεί επιπλέει στο συνεχώς αναδεικνύοντας στα θεσμικά όργανα όλων των κατηγοριών τούς χαμηλών στόχων επικεφαλής.οι Σέρρες υποβαθμίζονται και όχι μονάχα στο ποδόσφαιρο.Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.Πότε θα λευτερωθούν οι Σέρρες απο αυτή τη νοοτροπία και τον εφυσηχασμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΙΟ ΑΡΡΑΓΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΕΤΗ (ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) ΡΑΓΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ