Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΑΙΤΩΡΑ" ΘΑΝΑΣΗ


      ΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΚΟΜΠΑΣΜΟ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ




o iakxos: ΤΖΑΜΠΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ, ΩΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ...: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ !!! Γκάφα ολκής  από τον ξερόλα    "ντεμοσιογράφο και νομικό" κατά δήλωσή του, γνωστό τ...

Αλλά τα μπουρσούκια αυτά έχασαν τους μήνες , μιλούσαν για έκδοση τον νόμου τον Φεβρουάριο του 2013 και παρέλευση του τριμήνου τον Μαϊο του 2013 , όποτε έπρεπε να τεθεί ο "παραβάτης Αντιπετιφερείάρχης σε αργία ...

ΟΜΩΣ ΟΥΠΣΣΣΣΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΠΡΑΙΤΩΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ  




Ο νόμος που διάβαζε δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2013 και ο Μωϋσιάδης εξέδωσε απόφαση τον Οκτώβριο του 2013 μετά από απαίτηση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών (Αγγελε Κεχαγιά  "καλά ξυπνητούρια") η αγορά στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ για τα  καταστηματα ΜΙΚΡΟΠΤΕΡΑ ΤΩΝ 250 τμ , περαν των 7 που προλέπει υποχρεωτικά ο νόμος !!!

1 σχόλιο:

  1. εμενα μου αρεσε το σχολειο του θαναση οτι ο σωτος παρασυρθηκε απο τον κεχαγια !!!!!! χαχαχα!!! ο κωφον γ@μει τον παλαλον που λενε οι ποντιοι !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ