Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ;

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΣΤΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ !!!

1 σχόλιο:


ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΙΑΚΧΕ

ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ.

ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 5.000 €

ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΑΡΟ?

ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΡΟΥ?

ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ?

ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΜΗΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?

ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΤΩΝ ?
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ?
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ?

ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΝΩΛΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΙΑΚΧΕ 
ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ=ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ=ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΔΗΛΙΑ...

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Υ.Γ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΙΑΚΧΕ.

3 σχόλια:

  1. ''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΑΥΓΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ''...
    Νέο επεισόδιο στην κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την σκληρή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις σχέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ...
    με την τρομοκρατία.
    Λίγο αργότερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ακης Γεροντόπουλος προχώρησε σε μια πρωτοφανή δήλωση, προτρέποντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάψουν οι ίδιοι την κομματική εφημερίδα «Αυγή».

    Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και απευθυνόμενος προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κωνσταντίνο Μπάρκα, ο κ. Γεροντόπουλος είπε πως «δεν είναι εφημερίδα αυτή» και συμπλήρωσε πως «εσείς οι ίδιοι πρέπει να την κάψετε».

    Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απάντησε ότι τα καψίματα ανήκουν στον Μεσαίωνα, ενώ προέτρεψε τον κ. Γεροντόπουλο να κάψει τα έντυπα της Νέας Δημοκρατίας.

    Στη συνέχεια, ο κ. Γεροντόπουλος σχολίασε πως με την δήλωσή του εννοούσε ότι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ακυρώσει την πολιτική «η οποία τελικά δημιουργεί προβλήματα και στην Ελλάδα και στο κόμμα σας».



    Υπενθυμίζεται ότι όλα αυτά ήρθαν μετά την ανακοίνωση της ΝΔ όπου σημειωνόταν πως σήμερα που είναι η μέρα της έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρώπη «το επίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα Αυγή, επιλέγει να προβάλλει τους συμμάχους του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη» και «χωρίς ντροπή, παρουσιάζει ανάμεσα στους υποστηρικτές Τσίπρα, τον Αντόνιο Νέγκρι, που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση από την Ιταλική Δικαιοσύνη (που μετατράπηκαν σε 13) για υποκίνηση και συμμετοχή σε ένοπλη βία».

    «Υποθέτουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανοι που εξασφάλισαν την υποστήριξη ενός ακόμα ακραίου, περιθωριακού προσώπου. Αλλά, είναι γνωστές οι θέσεις (και οι σχέσεις) του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Άλλωστε παραμένουν -μέχρι και σήμερα- επίλεκτα στελέχη του, οι κεντρικοί μάρτυρες και οι δικηγόροι υπεράσπισης των δολοφόνων της 17Ν», σημείωνε ακόμη η ανακοίνωση και σχολίαζε πως «ίσως γι αυτό δεν ψέλλισε λέξη χθες ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόδραση του δολοφόνου Χριστόδουλου Ξηρού. Πώς να το κάνει άλλωστε, όταν στις 22 Δεκεμβρίου 2013, πάλι μέσω του επίσημου Οργάνου του της Αυγής, ζητούσε την χορήγηση αδείας εξόδου από την φυλακή για τον Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού. Δεν του βγήκε η αποφυλάκισή τους, αλλά όπως αποκαλύπτει η σιωπή των στελεχών του, ικανοποιήθηκε μερικώς με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού».
    Πηγή : protothema.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τατσόπουλος: Υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν με συμπάθεια την 17Ν!Δηλώσεις βόμβα για ακόμα μια φορά απ’ τον Πέτρο Τατσόπουλο που θα συζητηθούν. Έγιναν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ την Τετάρτη το απόγευμα την ώρα που μαίνεται η σφοδρή αντιπαράθεση της κυβέρνησης με το ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

    Παραθέτουμε ολόκληρη την επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου: «Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν, απ’ τις ίδιες τους τις δηλώσεις, που τον θεωρούσαν πολιτικό κρατούμενο (σ.σ. εννοεί φυλακισμένα μέλη της 17Ν). Σε καμία περίπτωση δεν είναι κυρίαρχη αντίληψη αυτή μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι περιθωριακή αντίληψη. Υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στη ΝΔ που πιστεύουν ότι πρέπει να πάμε να απελευθερώσουμε την πόλη. Δε σημαίνει ότι είναι η κυρίαρχη αντίληψη αυτοί».

    Ουσιαστικά ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας που είχε ζητήσει νωρίτερα να καταδικαστεί απερίφραστα η τρομοκρατία.

    Από τη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με την ομολογία Τατσόπουλου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν στελέχη που βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17Ν, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσόπουλος σε συνέντευξη του (ΣΚΑΪ TV) επιβεβαίωσε περίτρανα τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας απόψε επί λέξει: «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)».

    Μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου «συμπαθούντες» των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους.

    Μένει να δούμε πλέον πώς θα αντιμετωπιστεί ο Τατσόπουλος από το κόμμα του καθώς μέσα σε λίγες εβδομάδες έρχεται και πάλι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ;
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΣΤΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ !!

    ΚΥΡΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ

    ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΛΥΜΜΥΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ?
    ΚΑΝΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ?

    ΚΥΡΙΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ?
    ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΜΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΧΩΜΑ ΒΑΖΑΤΕ.

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ?

    ΚΥΡΙΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΑ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΓΚΑΛΙΟΥ-ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ?

    ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Η ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ?

    ΚΥΡΙΕ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ -ΔΑΣΚΑΛΕ -ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?

    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ