Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ ...


 ΔΙΑΨΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ... 
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ




Ηδη το χρέος της χώρας ξεπέρασε το 173% του ΑΕΠ και συνεχίζουμε ...

keep walking

7 σχόλια:

  1. Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014
    «O Τσίπρας καθόταν, μας άκουγε και δεν είχε τίποτα να προτείνει για την τρόικα!»



    Αποκάλυψη-βόμβα για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα έκανε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας που είναι επικεφαλής της Επιτροπής «ελέγχου» της τρόικας.




    Ο Κάρας, ο οποίος είναι αυστριακός ευρωβουλευτής επικεφαλής στην Επιτροπή «ελεγχου» ... αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε στο Στρασβούργο με τον Αλέξη Τσίπρα είπε:

    «Συναντηθήκαμε εκεί με τον υπεύθυνο της αντιπολίτευσης και τον ρωτήσαμε ποια είναι η εμπειρία σας, ποιοι οι στόχοι σας και οι προτάσεις σας. Τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα.

    »Επί μία ώρα δεν μας ειπε απολύτως τίποτα!

    »Το μόνο που είπε είναι ότι στηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θέλει να δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στις συναλλαγές και διαπραγματεύσεις με τη τρόικα, καμία κριτική άλλης μορφής».

    Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα πει και στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει την Πέμπτη ότι ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε τι πρέπει να γίνει στην χώρα του και δεν είχε προτάσεις.

    Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση διεξήχθη στο Στρασβούργο, σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το απόγευμα της 11ης Δεκεμβρίου.

    Τις δηλώσεις έκανε ο Κάρας την Τετάρτη το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών, Κοινωνικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου, Θεσμών και Διαφάνειας, Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους καθώς και η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

    Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2014/01/o_29.html#ixzz2rpOG9pG5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΤΡΕΨΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2016 .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με εντολή Σαμαρά έκλασε σήμερα ο μπουμπούκος
    ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναδίπλωση του Ότμαρ Κάρας βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από τα όσα είπε το μεσημέρι ο επικεφαλής της επιτροπής των ευρωβουλευτών που ασκούν έλεγχο στην τρόικα. Ωστόσο με την ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Κάρας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη όχι μόνο ο ίδιος αλλά και όσοι τον επικαλέσθηκαν εννοώντας την κυβέρνηση.

    Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

    «Ο κ. Κάρας μπορεί να μην έχει το σθένος να «αναιρέσει» όσα συκοφαντικά είπε για τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, ουσιαστικά όμως παραδέχεται, όπως και ο έτερος συνεισηγητής της τρόικας, ότι του παραδόθηκαν οι αναλυτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση. Καλά είναι τα ψέματα, αλλά τελικά δεν μπορεί να κρατήσει η μπογιά τους ούτε λίγες ώρες. Ο κ. Κάρας οφείλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη, ο ίδιος και αυτοί που τον επικαλέσθηκαν.»

    Νωρίτερα, οι ευρωβουλευτές που ελέγχουν την τρόικα, είχαν μια πολύ σημαντική συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα. Εκεί ο κ. Κάρας δήλωσε:

    «Δεν αναιρώ τίποτα από όσα είπα χθες για τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν έχω έρθει εδώ για να αξιολογήσω το έργο του κ. Τσίπρα. Απάντησα σε μια ερώτηση "γιατί αργήσατε και μιλάτε μόνο με την κυβέρνηση, με την βουλη" και είπα: συζητήσαμε και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για περισσότερο από μια ώρα και στηρίζει την δουλειά μας με την ίδια ισχύ όπως και ο πρωθυπουργός και άλλα κόμματα. Είναι απολύτως σαφές. Αυτό είπα. Δεν αξιολογώ την δουλειά του κ. Τσίπρα. Αξιολογώ την δουλειά της τρόικας.

    Παίρνοντας τον λόγο ο ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών, Λίεμ Χοάνγκ-Νγκοκ, έδειξε - με το χαμόγελο πάντα - ότι υπάρχει χάσμα.

    «Δεν είναι αληθές να λέμε ότι ο κ. Τσίπρας ήρθε χωρίς προτάσεις. Ηρθε με αυτό το έντυπο τίτλος του οποίου είναι: Το Ελληνικό Πρόγραμμα Διάσωσης. Και είναι στα πλαίσια της αναφοράς μας να ακούσουμε τι έχει να πει κάποιος για τις ενέργειες της τρόικας.»

    Νωρίτερα μάλιστα είχε εκδώσει και ανακοίνωση με την οποία έδωσε μια άλλη εκδοχή του περιστατικού.
    Ο ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών, Λίεμ Χοάνγκ-Νγκοκ και συνεισηγητής της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ε.Κ.) για το ρόλο της τρόικας στις χώρες του Μνημονίου τόνισε:

    «Ο κ. Τσίπρας μας παρουσίασε λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση και πολιτικές προτάσεις εγγράφως» είπε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος και ο συνεισηγητής της έκθεσης για την Τρόικα, Ότμαρ Κάρας, συναντήθηκαν με τον αρχηγό της Ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 11 Δεκεμβρίου στο Στρασβούργο.

    "Σε αυτήν την παραγωγική συνάντηση, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι στηρίζει την έρευνα και καλωσόρισε την εμπλοκή του Ε.Κ. στα πεπραγμένα της Τρόικας. Ο κ. Τσίπρας, μας παρουσίασε μια λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση, καθώς και πολιτικές προτάσεις, εγγράφως. Διάβασα προσεκτικά αυτό το έγγραφο, το οποίο μαζί με άλλα στοιχεία που λάβαμε, μας βοήθησε να κατανοήσουμε την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, καλωσορίζω την συνεργασία μου με τον Αλέξη Τσίπρα στην έρευνα που διεξάγουμε και ανυπομονώ να παρουσιάσω μία ισορροπημένη και κατανοητή έκθεση για το ρόλο και τις δράσεις της Τρόικας, με βάση τα στοιχεία που συλλέξαμε από την επίσκεψή μας στην Αθήνα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Λίεμ Χοάνγκ-Νγκοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ