Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

E.Σ.Α.Ν.Σ. ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ 





Υπαρχει μια στερεοαποβλητοσκουπιδιαρικη εταιρια η ΕΣΑΝΣ μετοχοι (τουλαχιστον οι κυριοι εξ αυτων) της οποιας ειναι οι Δημοι της Περιφεριακης Ενοτητας Σερρων και η Περιφεριακη Ενοτητα Σερρων, στο δε Διοικητικο Συμβουλιο της στεροαποβλητοσκουπιδιαρικης αυτης εταιριας συμμετεχουν, εκτος των (οποιων) αλλων και οι Δημαρχοι των Δημων-Μετοχων της... ειναι, εκ του νομου, δεδομενου οτι τα ΔΣ των εταιριων υπερασπιζονται και φροντιζουν τα συμφεροντα των και εκτελουν αυτα που αποφασιζουν οι μετοχοι (δηλαδη τα αφεντικα) των.

Δεν μπορει δηλαδη οι μετοχοι να λενε Α και το ΔΣ να κανει Β ειναι πρωτοφανως ανοητο δευτεροφανως ανηθικο και προφανως παρανομο ...οι οποιοι μπερδεψαν, ηθελημενα ή αθελητα, τον ρολο τους και απο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ των Δημων-Μετοχων των οποιων ειναι Δημαρχοι νομιζουν οτι ειναι οι ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ
Και περαν αυτου λειτουργουν αποφασιστικα μη λαμβανοντας υπ οψη, ειτε ηθελημενα ειτε οχι, την θεληση των Δημων των οποιων ειναι Δημαρχοι υπηρετωντας και εξυπηρετωντας τα συμφεροντα των Δημων/Δημοτων τους κατα το δοκουν αφου δεν εχουν αποφασεις των Δημοτικων Συμβουλιων τα οποια ειναι ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΟΡΓΑΝΑ στους Δημους ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ


Δηλαδη ο κ. Αγγελιδης, Δημαρχος Σερραιων, ο κ. Καλαθας, Δημαρχος Εμ. Παππα κ.α. συμπεριφερονται στο ΔΣ της ΕΣΑΝΣ σαν να ειναι οι ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ και οχι οπως αυτο που ειναι δηλαδη ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΕΤΟΧΩΝ

και σχετικα με το στερεοαποβλητοσκουπιδομαγαζο του Παλαιοκαστρου ο,τι αποφασισαν μεχρι σημερα το αποποφασισαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ του Δημοτες τους πραγμα που σημαινει οτι:
η αποκλειστικη ευθυνη τοσο για επιτυχια οσο και για αποτυχια του ολου εγχειρηματος ΑΝΗΚΕΙ/ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (και τα μπραβο και οι μουντζες ειναι δικες τους)


τα περι απαρχαιομενης τεχνολογιας, μεταχειρισμενων μηχανηματων, υψηλου κοστους, περιβαλοντολογικων επιπτωσεων/ευαισθησιων/προβληματων υλικης και χρηματικης βλαβης Δημοτων, υψηλης χρεωσης/καταβολης τελων κλπ οπως και τα περι γκριζομαυρων ζωνων/φασεων/συμπεριφορων/συμφεροντων


ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ


των Δημοτικων Συμβουλιων των Ελεγκτων Δημοσιας/Δημοτικης Διοικησης των υπερκειμενων αυτων και των δικαιοπρακτικων οργανων της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ οποιασδηποτε μορφης και κλιμακας.

Αν κανω λαθος για ολα τα παραπανω τα παιρνω πισω αν οχι δινω τον λογο στον Θεοδωρο, στον Στεφανο, στον Παναγιωτη, στους ομολογους τους σε ολη την Περιφερειακη Ενοτητα και πρωτιστως στον ΑΝΔΡΕΑ, τoν εξ ανατολων των Σερρων !


κοιτα να δεις τι κανουν τα σκουπιδια !
κοιτα να δεις τι κανουν για τα σκουπιδια !
και τι σκουπιδια !

ΔΗΜΑΡΧΟΔΗΜΟΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΙΑΚΑ !

7 σχόλια:

  1. Αγαπούλες 4 μήνες μείνανε .
    Σερραίοι 4 μήνες υπομονή και κουράγιο .
    Με την εκλογή του Ηλία Γκότση στον Δήμο Σερρών όλα θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση .

    Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και τον νομό
    το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ .
      ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ .

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ..........................ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ

      Διαγραφή
    3. Μην ξεχνάς 11.30, παλιά ήταν και ο Ευγένιος.

      Διαγραφή
    4. Πινόκιο καρφώνεσαι , όλοι ξέρουμε τις συμπάθειές σου

      Διαγραφή
  2. το μπουρδελο καιγεται
    και λάγνος λαγνιζεται

    και μονο το λαγνος που βαζεις τιτλο ..τα λες ολα

    ιλλιας νταρλινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι θα γινει ρε με τους γυφταρους που ρημαζουν τους καδους ανακυκλωσης
    ρε χραπα εισαι κ μπατσος
    τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ