Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ...


AYTOI ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΑΚΧΑΡΕΩΣ;


ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΝ ...

Θυμίζω ότι τα ίδια πρόσωπα ήταν απαθείς θεατές όταν ο Ζιγδαντώνης επιχείρησε να πουλήσει το εργοστάσιο Σακχάρεως των Σερρών τον περασμένο Απρίλιο αλλά ο διαγωνισμός ήταν άγονος, τώρα που τους "ξύπνησε" ο Μέγκλας άρχισαν επιτέλους να κινητοποιούνται όμως ... 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ : Όπως πάντα εμφανίζεται ότι προηγείται των υπολοίπων. Έκλεισε τα ραντεβού με τον εκκαθαριστή και τον Σταϊκούρα, όμως ακόμη δεν γνωρίζει ποιός είναι αρμόδιος να επιληφθεί του θέματος ... ίσως η Τράπεζα Ελλάδος (;;;)

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΒΛΑΧΜΠΕΗΣ : "Κοιμήσου και παράγγειλα στην Πόλη τα προικιά σου" που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη , αλλά με τον Βαγγέλα και τον Μακράκη των Ρομ συνεργάτες στο γραφείο του , τι να περιμένει κανείς. 
Γιατρέ μου κρίμα που είσαι (ακόμη ;;; ) και μέλος σε ΔΣ Τράπεζας, ο εκκαθαριστής δεν διοικεί το Εργοστάσιο Σακχάρεως , οι εκκαθαριστές εκ του νόμου μόνο πράξεις εκκαθάρισης διενεργούν ... 

ΤΕΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ : Καλή η πρόταση για συντονισμένη δράση τριών Περιφερειών, αλλά αγαπητέ μου δεν υποτίθεται ότι ο Πειφερειάρχης είναι το κορυφαίο όργανο του Β' βαθμού ΟΤΑ και οι Νομοί ως διοικητική διαίρεση έχουν προ καιρού καταργηθεί.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ: "Άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε" Διαπιστώσεις και αερολογίες . Ποιο είναι τελικά το Σχέδιο Β ; Δεν ακούστηκε ακόμη τίποτε

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ : Κυρία μου , καμιά σημασία δεν έχει εάν ανακοινωθεί η ήδη αποφασισθείσα τιμή για τα τεύτλα αλλά να μην εφαρμοσθεί μετά την παρέμβασή σας.  

Εντάξει είπαμε ότι έχουμε ανεξιθρησκία στην Ελλάδα αλλά μάθετε σεις οι Συριζαίοι να μιλάτε Ελληνικά 

2 σχόλια:

  1. Που κολάει η Σταμπουλή και η Μαρία ρε ιακχε σ΄αυτή την παιδική χαρά που εκλέγεται με την Ν.Δ. στις Σέρρες ?
    υ.γ. μέσα στην παιδική χαρά είναι και ο δικός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OXI ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ. ΒΑΛΕ 2 ΚΙΛΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ