Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ "ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ" ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ"

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ" ΤΑ ΓΡΑΜΜΆΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ




Το Ιουλιανό ημερολόγιο έχει 13 μέρες διαφορά από το Γρηγοριανό γιαυτό και οι Παλαιοημερολογίτες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα του Α¨Γιανιού (7 Ιανουαρίου) και την Πρωτοχρονιά στις 13 Ιανουαρίου 



Προφανώς στην "Τράπεζα των κολλητών" εφαρμόζουν το Ιουλιανό ημερολόγιο αφού βγαίνει ο μήνας κατά το Νέο Ημερολόγιο και ακόμη διαφημίζουν την "πετυχημένη" αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου και εύχονται "Καλή Χρονιά" στους Σερραίους μέχρι και σήμερα με καταχωρήσεις σε όλες τις εφημερίδες και έντυπα του νομού αλλά και με τηλεοπτικά σποτ σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια ( σε ραδιόφωνο δεν άκουσα ανάλογο σποτ). 

Ο λόγος είναι απλός "ξεπληρώνουν" την ενορχηστρωμένη σιωπή όλων των "Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης" που κατά την περίοδο της αύξησης του του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας απέκρυπταν το γεγονός ότι τα πέντε από τα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ( Χατζηλιάδης, Βλάχμπεης, Μπαλίτης, Πουρνάρης, Ευφραιμίδης) παραπέμπονται με βούλευμα να δικαστούν στο Εφετείο Κακουργημάτων για το αδίκημα της απιστίας σε βαρος της Τράπεζας με ζημία 803.000 ευρώ από παράνομες δανειοδοτήσεις.

Βέβαια είναι αδόκιμο να καταγγέλλεις τον "πελάτη" σου , όμως αυτό νομίζω ισχύει ... στα μπακάλικα και όχι σε Μεσα Μαζικής Ενημέρωσης που αποστολή εχουν την ενημέρωση του πολίτη για την διασφάλιση του Δημοσίου συμφέροντος.  

Και φυσικά συνεχίζουμε ...
 

4 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΡΗΧΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ , ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ: ΠΟΤΕ Η ΣΥΝ/ΚΗ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ? ΤΙ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΓΓΥΕΙΣΕΙΣ ? ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ "ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ"...... ΑΙΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ !!!!!!(ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΗ-ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ)!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονια βρε ΖΩΟΝ λες όλο το χρόνο αντε μέχρι Φλεβάρη που κόβουν πίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν με το καταστατικο της τράπεζας μονο εταιρίες με εδρα το νομο σερρων μπορουν να συνεργαζονται με την τράπεζα. Τρωνε με χρυσα κουταλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ