Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ TV ΤΩΡΑ;

            ΣΑ ΝΑΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΪ ΚΟΥΚ  

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Το "Δίκτυο tv" μετονομάζεται σε "Καραμήτρος tv"

 

 

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά !
Σε ποιον να πούμε να πιστέψει ότι επισκεφτήκαμε χυτά και δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ δυσάρεστες μυριωδιές !!!
Κι όμως κυρίες και κύριοι , είναι γεγονός .
Η παρουσιάστρια της εκπομπής  "zoom" του Δίκτυο tv , Ταπάσκου Άννυ , στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή της ούτε λίγο ούτε πολύ , βάφτισε το σκατό τριαντάφυλλο !!!
Μας παρουσίασε το έκτρωμα του Φωτι-Άδη , άκουσον-άκουσον , ως πανευρωπαικό πρότυπο όταν στην Ευρώπη τέτοιου είδους έργα χυτα και χυτυ πλέον δεν χρηματοδοτούνται !
Την άγνοιά σας Κα Ταπάσκου με το αντικείμενο την θεωρούμε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ !
Μόνον εαν είχατε μανταλάκι στη μύτη θα δικαιολογούσαμε την άποψή σας περί μη δυσάρεστων μυρωδιών !
Καμαρώστε φάτσες !!!
Εφιάλτης - Καραμήτρος - και η Άοσμη

Η μοναδική αλήθεια για τον χυτυ Σερρών: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Το "Δίκτυο tv" μετονομάζεται σε "Κα...: Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά ! Σε ποιον να πούμε να πιστέψει ότι επισκεφτήκαμε χυτά και δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ δυσάρεστες μυριωδιές !!! Κ...

ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ... ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΚΛΩΘΗΚΕ

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ, Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΑΞΙΛΙΚΙ ;


Σφοδρή επίθεση κατά του Δημάρχου Σερρών εξαπέλυσε ο Στάθης Πανταζής σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Συγκεκριμένα ο κ. Πανταζής τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο δήμαρχος λειτούργησε στην περίπτωση των κατασχέσεων ως "Τράπεζα" και ότι μετά από αυτό "η Τρόϊκα θα πρέπει να τον προσλάβει για υπάλληλό της".. 

Είπε επίσης ότι η παρούσα δημοτική αρχή στερείται κοινωνικής ευαισθησίας , λειτουργεί με όρους καθαρά γραφειοκρατικούς και χωρίς πολιτικό όραμα. 

 Όταν υπάρχουν οφειλές δεκαετιών προς τον Δήμο από τον φόρο του 2% τον οποίο εισέπρατταν από τους δημότες οι συνάδελφοι του "Εστιάτορα Σωτος" και δεν τον απέδιδαν αλλά τον τσέπωναν είναι φυσιολογικότα ποσά να έχουν σήμερα ξεφύγει

Τώρα οι κυριοι αυτοί εχουν το θράσος και ζητάνε να τους χαριστούν οι τόκοι και οι προσαυξήσεις και μάλιστα βρήκαν συμπαραστάτες και βουλευτές της κυβέρνησης.

Αντί να κανακεύετε τους μπαταξήδες καλόν θα ήταν να καθίσετε στο σκαμνί τους επίορκους αιρετούς και δημοτικούς αξιωματούχους που είχαν την ευθύνη των εισπράξεων των δημοτικών φόρων

AYTA TA MΠOYMΠOYKIA ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ χαχαχαχαχα


 ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΤΕ κ. ΠΑΝΟΥ ;


Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;; 

Μια αφελής ερώτηση ...


Άρειος Πάγος: Διαβιβάζουμε στη βουλή την μήνυση Δ. Αντωνίου για Εσχάτη Προδοσία
 

Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Στην μήνυση μου για Εσχάτη Προδοσία έχω επικαλεσθεί νομολογία (ΟλΑΠ 680/75) (αν θυμάμαι καλά την απόφαση) και το αρ. 62, 97, 120 Συντ. και ΠΚ 134Α`, τα οποία ορίζουν ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι κακούργημα Διαρκές και Αυτόφωρο κι είχα ζητήσει εγγράφως και τεκμηριωμένα στην μήνυση, αλλά και προσωπικά από τον αρμόδιο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να συλλάβει τους υπόπτους μηνυθέντες 173 βουλευτές της κυβέρνησης Παπανδρέου, ακριβώς όπως έγινε με τους βουλευτές της ΧΑ, των οποίων επίσης τα φερόμενα Εγκλήματα (σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ΠΚ 187) χαρακτηρίστηκαν ως Διαρκή και Αυτόφωρα Κακουργήματα.

 

Ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μου είπε ότι "είχα δίκιο, αλλά την απόφαση αυτή δεν μπορεί να την πάρει αυτός, αλλά η Βουλή" (Συντ. 86) και διαβίβασε την μήνυση στην Βουλή, όπου και παράνομα παραμένει αδρανής από την 24-11-2011....


Αυτό, φερομένη ως Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (η εικονιζόμενη), δεν συνιστά το κακούργημα της Κατάχρησης Εξουσίας εναντίον κυρίως του Προέδρου της Βουλής και των λοιπών, γεγονός για το οποίο έχω επίσης καταθέσει μήνυση με άγνωστη στην τύχη της?

Συνιστά αυτή η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ μεταχείρισης ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ και δι αυτής η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ? ... γι αυτό θα είσαι κι εσύ υπόλογος ενώπιον του ελληνικού λαού...και σύντομα.

Δημ. Αντωνίου

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Κανόνι από γνωστό ταξιδιωτικό πρακτορείο των Σερρών – Συνεχίζουν και διαφημίζουν ταξίδια!

 

Serres_akros-empisteutikon.gr

Mία κλασική ιστορία εξαπάτησης φέρνει σήμερα στο φως το akros-empisteutikon.gr. 

Γνωστό γραφείο ταξιδίων, πλησίον της πρώην Νομαρχίας Σερρών, σήμερα Κυριακή 29/09/13, δέσμευσε τουλάχιστον 11.000€ από τους μαθητές του Μουσικού σχολείου Σερρών και τις οικογένειές τους, για προγραμματισμένη σχολική εκδρομή.

Αφού, προεισέπραξε τα χρήματα αυτά, αποδείχτηκε πως απλά πήρε τα λεφτά και…έφυγε.

Με έκπληξη, γονείς, μαθητές και καθηγητές, λίγο πριν αναχωρήσουν, διαπίστωσαν πως η εκδρομή ακυρώθηκε γιατί απλά το ταξιδιωτικό γραφείο  έβαλε τα λεφτά στην τσέπη του και δεν πλήρωσε τίποτα! (εισητήρια, κρατήσεις, λεωφορεία κτλ.).

Οι οικογένειες των παιδιών αποφάσισαν να μηνύσουν το ταξιδιωτικό γραφείο με τον διακριτικό τίτλο “ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΤRAVEL”

Το 3ο Λύκειο Σερρών, ακύρωσε την συνεργασία του με το γραφείο, για μία επερχόμενη σχολική εκδρομή, ύστερα από το σημερινό.

Η εταιρία της κ. Μπουτάκογλου, πρόκειται, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της, να προχωρήσει σε κύρηξη πτώχευσης, εντός των ημερών. 

Προσοχή: Εξακολουθούν να διαφημίζουν ταξίδια και εκδρομές, παίρνοντας τα λεφτά του κόσμου, κανονικά και προκαταβολικά!

Υ.Γ.  Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η πτώχευση αποτελεί νόμιμο δικαίωμα κάθε εμπόρου , γιαυτό ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπεράσματα

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ...

 ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



"ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΩΣΤΑ" Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ ΣΒΟΜΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙ;

Την έντονη αντίδραση τόσο των ευρωβουλευτών όσο και της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η δήλωση του επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, ότι «αν η ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορέσει να θέσει τέρμα στη γεμάτη μίσος συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, η επικείμενη ελληνική Προεδρία θα είναι απαράδεκτη».

Ο κ. Σβόμποντα προέτρεψε την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο να συμπεριλάβουν στις ενέργειες τους και το ενδεχόμενο απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «σοκαριστικό και απαράδεκτο από κάθε άποψη περιστατικό σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Η αναφορά στην ελληνική προεδρία, προκάλεσε δυσαρέσκεια σε στους Έλληνες ευρωβουλευτές. Μάλιστα η επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη αντέδρασε επισημαίνοντας στον συνάδελφό της ότι δεν είναι δυνατόν ταυτόχρονα μαζί με την καταδίκη των φασιστικών επεισοδίων να εξαπολύονται προκαταβολικά βολές και κατά της ελληνικής προεδρίας στρώνοντας στην ουσία το χαλί στη Χρυσή Αυγή και σε όσους απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης της χώρας.

Τη δήλωση σχολίασε αργότερα και ο κ. Βενιζέλος: «Προφανώς ο κ. Σβόμποντα εννοεί ότι τα όργανα της ΕΕ, το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που μετέχει στην τρόικα μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει ένα όριο δημοκρατικής αντοχής των κοινωνιών των κρατών-μελών που βρίσκονται σε προγράμματα προσαρμογής. 

Οι απροκάλυπτα ναζιστικές και εγκληματικές συμπεριφορές επιχειρούν να ψαρέψουν και στα θολά νερά των επιπτώσεων της κρίσης, πίσω από τις οποίες κρύβονται άνθρωποι που ούτως ή άλλως πίστευαν και πιστεύουν βαθιά στη βία και πριν και μετά την κρίση. Η ελληνική Κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα θεσμικά μέτρα και ζητά από την ελληνική Δικαιοσύνη να εφαρμόσει την ισχύουσα νομοθεσία. 

Διαβάζουμε, λοιπόν, τη δήλωση του κ. Σβόμποντα, ως μια δήλωση στήριξης που πρέπει να πάρει πρακτικά και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά».


ΟΝΤΩΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ : " Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ"

"ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΙΠΟΤΕ" 




"Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω!", φώναξε στα τηλεοπτικά συνεργεία, τη στιγμή που εισερχόταν στο κτίριο της ΓΑΔΑ, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναζητούνταν από την αστυνομία για 24 περίπου ώρες και πλέον κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

"Έρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει", δήλωσε ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε στη ΓΑΔΑ με ταξί.
Ο βουλευτής έκανε ακόμα λόγο για πολιτικές διώξεις και είπε στους δημοσιογράφους, «Είμαι απολύτως ελεύθερος».

ΞΕΚΙΝΑΕΙ "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ" Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ !!!


OTAN O "PORKY" EXEI ΚΕΦΙΑ ...

"ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ"  ... ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΔΗΛΑΔΗ 
"ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ"



Kάποιος πρέπει να τον μαζέψει ... Ο εκπρόσωπος τύπου της Νεολάιας ΠΑΣΟΚ, από την σελίδα του στο facebook προτρέπει τους μαθητές της Νιγρίτας σε καταλήψεις τοπικών  σχολικών μονάδων, δηλαδή στην τέλεση αξιοποίνων πραξεων, οι οποίες τελικά  έχουν τελεστεί ...

Προφανώς του διαφεύγει το γεγονός  ότι και το ΠΑΣΟΚ είναι στην συγκυβέρνηση και εχει ψηφίσει όλα τα μετρα των Μνημονίων για τα οποία τώρα οι νεολαίοι του διαμαρτύρονται . Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

ΡΕ ΜΕΓΚΛΑ ,"ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΝ;"

"Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..." χαχαχαχα 



Ρε συ Νάτσιο, νάσαι καλά,  μ' έκανες και γέλασα ...

Η ΑΠΑΤΗ , ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ... Ω, ΑΠΑΤΗ !!!

  ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ !!!
 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 187 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ...


Βγήκε λοιπόν προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ο νεοδημοκράτης Χρήστος Σταϊκούρας και ανακοίνωσε με έπαρση στον Ελληνικό λαό ότι μέχρι τέλους Αυγούστου του σωτηρίου έτους 2013 η  χώρα υπό την διακυβέρνηση των μνημονιακών δοσίλογων παρουσίασε πρωτογενές πλεόνασμα  2,9 δις ευρώ !!!

Όμως πρόκειται περί εμφανούς εξαπάτησης κακουργηματικού χαρακτήρα του χειμαζόμενου Ελληνικού λαού , ο οποίος πληρώνει το μάρμαρο και νομίζει ότι "οι θυσίες του πιάνουν τόπο" καθόσον :
  • Το ποσό των 1,5 δις ευρώ προέρχεται από επιστροφή κερδών που είχαν αποκομίσει οι κεντρικές τράπεζες των κρατών της Ευζώνης που κερδοσκόπισαν με ελληνικά ομόλογα  ( τα οποία δεν κουρεύτηκαν με το PSI και πληρώθηκαν από το ελληνικό λαό στο ακέραο) ενώ το ποσό αυτό απογορέυεται δια ροπάλου από το Μνημόνιο να συνυπολογιστούν στο πρωτογενές πλεόνασμα, οπότε από αυτή την λαθροχειρία από τα 2,9 δις ευρώ μείμαμε στο 1,4 δις ευρώ
  • Όμως ούτε τα 1,4 δις ευρώ υπάρχουν εν τοις πράγμασι  αφού από αυτά 0,7 δις ευρώ - για την ακρίβεια 683 εκατομ. ευρώ - αφορούν φόρους που η κυβέρνηση οφείλει να επιστρέψει τους δικαιούχους μεχρι το τέλος Αυγούστου 2013 , όπως είχε αναγράψει στον κρατικό προϋπολογισμό της που υποτίθεται ότι εκτελείκατα γράμμα. Από τα 1,8 δις ευρώ φόρων που σύμφωνα με τον κρατικό προϋπολογισμό υποχρεούνταν να επιστέψει η κυβέρνηση επέστρεψε μόνο 1,1 δις ευρώ να νε κάνει την "κομπίνα" με την ανακοίνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος, οπότε μετά την αλχημεία αυτή από το ποσό των 2,9 δις ευρώ μας απέμειναν χονδικά 0,7 δις ευρώ κι αυτά αρκεί να υπήρχαν ... όμως και πάλι πάπαλα
  •  "Πάπαλα" διότι βάσει του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων που έχει καταρτιστεί στο πλαίσιο εκτέλεσης του Μνημονίου, στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2013 η κυβέρνηση  έπρεπε να είχε δαπανήσει 3,85 δις ευρώ για πάσης φύσεως δημόσια έργα, τα οποία έστω και προσωρινά  σε δεκάδες χιλιάσδες άτομα δουλειά και εισοδήματα  που άμεσα θα  διοχετεύονταν στην χειμαζόμενη ελληνικά αγορά που πασχει από ρευστότητα και θα τόνωναν την ζήτηση. Η κυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων όμως αντί τα τα 3,85 δις ευρώ έδωσε για δημόσιες επενδύσεις μεσα στο οκτάμηνο μόνο 2,55 δις ευρώ !!! Τα υπόλοιπα 1,3 δις ευρώ έμειναν προσωρινά στην άκρη προκειμένου να στηθεί η απάτη του υποτιθέμενου "πρωτογενούς πλεονάσματος"
  • Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν προκύπτει ότι από το "πρωτογενές πλεόνασμα" περνάμε πλέον σε "πρωτογενές έλλειμμα" !!!  Αν από τα 0,7 δις ευρώ που μας απέμειναν αφαιρέσουμε και τα 1,3 δις ευρώ που υποχρεούνταν με βσαση το Μνημόνιο να δαπανήσει η κυβέρνηση για δημόσια έργα όπως είχε ρητά συμφωνήσει και είχε εγγράψει στον τακτικό της προϋπολογισμό, τότε έχουμε ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΈΛΛΕΙΜΜΑ 0,6 δις ευρώ !!!
Έλληνες περαστικά μας ...

Πηγή : Γιώργος Δελαστίικ 

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Ε΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟ"



5. Συγκρίσεις της κυβέρνησης με χούντα

«Η Χούντα το έκανε καλύτερα».
Ζωή Κωνσταντοπούλου Ιούλιος 2013

«Αυτή την στιγμή στην χώρα έχουμε κοινοβουλευτική χούντα. Απ΄εδώ και πέρα το λόγο έχει ο λαός».
Στάθης Παναγούλης Ιούλιος 2013

«Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί βάρβαρες αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές και παράνομες μεθόδους κοινοβουλευτικής χούντας».
Δημήτρης Στρατούλης Ιανουάριος 2013

«Επιβάλλετε στη χώρα αδίστακτη μνημονιακή χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα και καταθέτετε στη βουλή ένα νομοσχέδιο τέρας και σφαγείο».
Παναγιώτης Λαφαζάνης Νοέμβριος 2012

«Διακυβέρνηση της χώρας με τις χουντικής έμπνευσης, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου επί παντός επιστητού».
Νίκος Βούτσης Δεκέμβριος 2012
«Το πραγματικό δίλημμα είναι μνημόνιο ή δημοκρατία».
Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ, Ιούλιος 2013

«Ως ένα κράτος έκτακτης ανάγκης που σέβεται τον εαυτό του έτσι και η τρικομματική χούντα έκανε επέμβαση στην δημόσια τηλεόραση…»


«Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε ή εμείς ή αυτοί. Όλοι στο ραδιομέγαρο, χούντα είναι θα την ρίξουμε!!!»
Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ιούνιος 2013


22 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:48 μ.μ.

KOYKOYEΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ

        ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ 187 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ : TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

"ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ"




Για πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής μίλησε, εκ μέρους του κόμματος, ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος έξω από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι υπόλοιποι συλληφθέντες.

«Οι εντολοδόχοι των ξένων τοκογλύφων είχαν προαναγγείλει την πολιτική δολοφονία ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος όπως η Χρυσή Αυγή. Σήμερα εκτελούν το συμβόλαιο θανάτου», είπε αρχικά ο βουλευτής του κόμματος.

Και συνέχισε το παραλήρημά του λέγοντας πως «η Χρυσή Αυγή πληρώνει το γεγονός ότι είναι ένα κίνημα ελεύθερο, μη ελεγχόμενο από το σύστημα και αυτό φανερώνεται από το γεγονός της σύλληψης του γγ του κινήματος, την ίδια στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί που διοικούν κόμματα διεφθαρμένα κυκλοφορούν μέχρι σήμερα ελεύθεροι».

Την ευθύνη φέρει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, το οποίο για να περισώσει τα ψηφαλάκια των κομμάτων που καταρρέουν, καταργεί το ίδιο το Σύνταγμα», πρόσθεσε.

Και έκλεισε τη δήλωσή του, λέγοντας πως «η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, εν υποχωρεί, οι ιδέες δε φυλακίζονται θα δώσομε τη μάχη μέχρι τέλους».

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ !!!

ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ; 


  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής συνελήφθη λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί, όπως επίσης και πέντε βουλευτές του κόμματος, για τους οποίους υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία εμπλοκής σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Της Εύας Καραμανώλη στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"




Πριν από την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών – πιθανότατα διά της έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης– βρίσκεται η εκτεταμένη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη αναφορικά με έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε συνολικά βουλευτές του κόμματος, για τους τρεις εκ των οποίων η εμπλοκή τους σε εγκληματικές δραστηριότητες, όπως χαρακτηριστικά επεσήμαιναν ανώτατες δικαστικές πηγές, «είναι καλά δεμένη»

Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες προοιωνίζονται ραγδαίες, καθώς από τις άρσεις τραπεζικού και τηλεφωνικού απορρήτου, τις καταθέσεις θυμάτων επιθέσεων, αλλά και από τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες –πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής–, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει συγκεντρώσει ισχυρά στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι πρόκειται για «δομημένη ομάδα με ιεραρχία» και στοιχειοθετείται το κακούργημα της «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης».

Η εισαγγελία του ανωτάτου δικαστηρίου κινείται με ταχείς ρυθμούς και ως διαφαίνεται, σύντομα ο κ. Βουρλιώτης, αφού πιθανότατα προηγηθεί η εξέταση υπόπτων, αναμένεται να συντάξει πόρισμα στο οποίο θα περιγράφονται τα «έργα και ημέρες» της οργάνωσης και θα αποδίδονται ευθύνες στους δράστες των επιθέσεων. Στο ίδιο πόρισμα εκτιμάται ότι θα καταγράφονται και τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος βουλευτών του κόμματος, οι οποίοι εφόσον καταστούν κατηγορούμενοι για κακούργημα θα βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη χωρίς να απαιτείται προηγούμενη άδεια της Βουλής.

Την ανάγκη ταχείας ολοκλήρωσης της έρευνας επισήμανε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαραλαμπος Αθανασίου. Ο υπουργός χαρακτήρισε τα μέλη της Χρυσής Αυγής «νεοναζιστές» και τόνισε ότι «είναι κοινή πεποίθηση πως πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ούτως ώστε να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα, διότι μια τόσο σοβαρή υπόθεση δεν πρέπει να διαιωνίζεται».


Υ.Γ.  Προς άρση κάθε παρεξήγησης , με αφορμή ηλίθια ανάρτηση  τοπικού  blog , θα ήθελα να θυμίσω "στους τσάστους" αυτό που έλεγε συχνά , πυκνά η θεία μου η Ελπινίκη ... "στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό"

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

"ΕΣΒΗΣΕ" ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ ...


ΓΙΑ ΤΑ "ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ" ... ΚΑΙ MONO

EΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ "Ο ΣΥΜΑΧΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ" - ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ DEAL 


   XEΡΙ - ΧΕΡΙ ΤΟ "ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ" ΜΕ ΤΟN   "Mr  NTV"  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το πρώτο σαφές δείγμα της ανίερης συμμαχίας Αραμπατζήδων - Τσέπελα για  "τις αλλαξοκολιές" προκειμένου να στηρίζουν την "Ξυνή" και τον σύζυγο της δημοσιογράφου -υποψήφιο Δήμαρχο Σιντικής. Με σοβαρό το ενδεχόμενο η ΝΔ στα Σέρρας  στις προσεχείς εκλογές να εκλέξει έναν μόνο βουλευτή, δηλαδή τον Πορφυρογέννητο, στο Αραμπατζεϊκο παίζουν  ... τα ρέστα τους και ο "πονηρός" του ΝΤV άρπαξε την ευκαιρία να πάρει αντιπαροχές στην Σιντική όπου προωθεί για δήμαρχο τον συνεταίρο του. 

Γιαυτό το ΔΙΚΤΥΟ είχε κεντρικό θέμα στο Δελτίο ειδήσεων Σιντικής και τον αγανακτισμένο δημότη να χαρακτιρίζει συμμορία την Δημοτική Αρχή του Απόστολου Καρύδα ... ο πόλεμος άρχισε νωρίς

ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΜOUSTAFA ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΦΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ , ΦΟΡΕΣΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ "ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ 



Πόσο , μα πόσο π@π@ρας μπορεί να είσαι ρε κτηνίατρε ; ( haivan-doctor) που επιστράτευσες ένα πληρωμένο παπαγαλάκι, την εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ( κρίμα γιατί την θεωρούσα σοβαρή εφημερίδα) να κάνει πρωτοσέλιδο, ένα μπαγιάτικο θέμα με την φωτοβολίδα των 5,2 εκατομ. ευρώ  της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ" στο Τουτλί, προκειμένου να καλύψεις την αλητεία σου και τις ύποπτες συναλλαγές σου με τους ΛΑΤΟ Γαλάνηδες στην αμαρτωλή υπόθεση του Αυτοκινητοδρομίου  Σερρών ;

Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι όταν διαφημίζεις την ανυπαρξία σου και επαίρεσαι ότι εξασφάλισες μια σκανδαλώδη χρηματοδότηση - σπατάλη  για 100 οικογένειες χωριαταράδων στο Τουτλί, όταν είσαι ανίκανος να εξασφαλίσεις την χρηματοδότηση αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών του μοναδικού πνεύμονα οικονομικής ανάπτυξης του νομού μας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα ;

Αϊ σιχτήρ, ρεμπεσκέ ...


Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

EN ONOMATI THΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ...

... "ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ" ΔΥΟ "ΕΑΜΟΜΠΟΣΛΕΒΙΚΟΙ" , 
ΕΝΑΣ ΝΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ Ο ΘΥΤΗΣ


Μέλος του ΚΚΕ δηλώνει ο 45χρονος εργάτης Γιώργος Ρουπακιάς, που δολοφόνησε τον 34χρονο Π.Φύσσα στο Κερατσίνι! Δηλώνει ότι η σχέση του με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ήταν "οικονομική" (όντως υπάρχει πρόγραμμα χρηματοδότησης φτωχών και απόρων έναντι προσφοράς εργασίας στο κόμμα". 

Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα της αρχική του κατέθεσης για την δολοφονία του νεαρού ράπερ (αντιμνημονιακός "μέχρι κοκκάλου" το θύμα όπως θα δούμε και σε βίντεο με ένα τραγούδι του): "Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ... Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".

 Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περιφρουρούσε και συγκεκριμένες συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στις οποίες παρίστατο! Αλλά και ο εργοδότης του δηλωνει ότι ο Ρουπακιάς είχε αριστερό παρελθόν και ότι στην ΧΑ πήγε για οικονομικούς λόγους! Το σημαίνουν όλα αυτά; Τίποτα το ιδιαίτερο. 

Έγινε ένα έγκλημα - από την αρχή το defencenet.gr είχε σημειώσει ότι επρόκειτο για ποδοσφαιρική διαμάχη θύτη (Ολυμπιακός) και θύματος (Παναθηναϊκός) - χάθηκε ένας άνθρωπος και με το αίμα αυτού του ανθρώπου κάποιοι σπεκουλάρουν πολιτικά. Αυτά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Και δυστυχώς κανείς και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το νεκρό παιδί. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΟ κ. ΓΚΟΤΣΗ ;

Ο 8ος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 
"ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΟΝ MOUSTAFA ΓΙΑ ΤΟ 60%

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΙ,
 ΑΣ  ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ...

Όπως πολύ καλά ακούσατε αφελείς μου συνδημότες, ο δήμαρχος αλλά και η επιτροπή που διενήργησε τον μειοδοτικό διαγωνισμό είχε το δικαίωμα , να μην πω την υποχρέωση, να ακυρώσει τον διαγωνισμό όταν η έκπτωση έφθασε στο 60%, καθόσον ήταν βέβαιον ότι η ποιότητα της κατασκευής θα ήταν χαμηλού επιπέδου , γεγονός που εσκεμμένα αγνόησαν οι Moustafaδες και κατέστρεψαν το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών , το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Νομού μας και της Μακεδονίας γενικότερα.

Βέβαια, ο κατόπιν εορτής "ξερόλας" και επίδοξος υποψήφιος δήμαρχος, ο εικονιζόμενος και αποκαλούμενος ως ο 8ος αντιδήμαρχος του Moustafa, εμφανίζεται με θράσος  νουθετών ... "αφού έσπασε η στάμνα"  

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΕΣ !!!

ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ 


Στην κλειστή σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο μεταξύ όλων των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων επικράτησε ομερτά , ενώ κλαίγαν όλοι μαζι πάνω απο το χυμένο γάλα,   με  μόνο τον τεως Δήμαρχο Γιαννη Βλάχο , τον οραματιστή, να δηλώνει συντετριμένος  " εγώ πενθώ "  ...

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία απο την σύσκεψη του πολυπράγμωνα "λαδέμπορα" Τάσου Χανλίογλου τον οποίο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  τον φέρουν να εχει μεταβεί στην Μόντζα να γνωμοδοτήσει για θέματα ασφαλείας του εκεί σιρκουϊ για τον αγωνα της Formula 1 που θα διεξαχθεί προσεχώς.

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΝΤ ;

ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΟΤΑΝ ΤΟ 2010 ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ"

EΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΩΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;


   ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΩΡΙΣ ...


Οπως βλέπεις δασκαλάκο , "όλα εδώ πλερώνονται" ... και τώρα όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη " τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας χέσει ο κώλος"

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Δ' ΕΠΙΣΤΟΛΗ ...

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟ”


4. Πολιτική κάλυψη σε τρομοκράτες, κουκουλοφόρους

- Βελβεντό, Πάνος Σκουρλέτης (για το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας) «η αλληλεγγύη των σωμάτων ασφάλειας μεταξύ τους είναι επίσης γνωστή» και συνεπώς «οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι και να κρατάμε μικρό καλάθι».

- Marfin. Σκουρλέτης: «Ίσως από υπηρεσίες της ασφάλειας οι δολοφόνοι της Marfin»

- Ιερισσός (Σκουριές) Πολιτική κάλυψη από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

- Βίλα Αμαλίας, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Χολιγουντιανής έμπνευσης, σχέδια της ΕΛΑΣ. Το κράτος επιλέγει να ασχοληθεί μονάχα για να σπείρει τον τρόμο και τον εκφοβισμό. 


Στην φωτό το άντρο των "κοινωνικών αγωνιστών", η γνωστή "Βίλα Αμαλία"

ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΛΟΓΟΙ ...


    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ "ΜΑΧΕΤΑΙ" ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Η ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ, Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ...


Αφιερωμένο σε όλα τα αστροπελέκια της πολιτικής μας ζωής

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

GAY-ΜΠΕΚΙΚΟ ... ΚΑΤΑ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ


     ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ  ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ... ΜΑΓΚΑΣ !!!!!!


... πλάγιασε ο πούστης δέκα μήνες πίσω από το κάγκελο αλλά εν τέλει μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία του στο Δημόσιο για την εξόφληση των χρεών του και αφέθηκε ελεύθερος...


Ενώ ο κουμπάρος της Ξυνής, ο κολλητός του χαρισματικού ηγέτηΑνδρέα Παπανδρέου, ο λαϊκός αγωνιστής του ΠΑΚ, ο αντιστασιακός,   ο σοσια-λήσταρος, ο αρχιερέας της μίζας και σύζυγος της βλαχάρας , αμετανόητος !!! Ακόμη παριστάνει την "αθώα περιστερά" και επιμένει να κρατάει τα κλεμμένα , ενώ η κουμπάρα μας παριστάνει την "πονεμένη" μάνα που η κακούργα κοινωνία την "χώρισε" από το παιδί της, αλλά ...

... "τα κλεμμένα,κλέμμένα",  τα προϊόντα εγκλήματος που πρέπει να επιστραφούν στον ελληνικό λαό , είναι ακόμη για πάρτη τους  και για το μονάκριβο παιδί τους!!!


ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Γ' ΕΠΙΣΤΟΛΗ ...


“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟ”



 3. Προτροπή σε βία

 - Ιφικράτης Αμυράς «Να κάνουμε αντάρτικο πόλεων»! Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτης Αμυράς, σε τηλεοπτική εκπομπή του (στην οποία έχει φιλοξενήσει και τον Αλ. Τσίπρα), καλεί σε αντάρτικο πόλεων, με αυτοοργάνωση των πολιτών σε ομάδες που θα κάνουν σαμποτάζ και ένοπλο αγώνα.

 - Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης: «όσοι έχουν υπογράψει τα μνημόνια πρέπει να παρακαλάτε να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη».

 - Πάνος Σκουρλέτης (Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ): Αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια, όπως αυτά που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας!

- Δημοσθένης Παπαδάτος- Αναγνωστόπουλος (Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ): «απαιτείται βία στο δρόμο προς το σοσιαλισμό»

 - Ο αναρχικός Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλος στην Βουλή: «Ραντεβού στα γουναράδικα»

 - Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιάννης στο Facebook: «Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι….και μη ξεχνάτε… αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία…» (Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου)

22 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:41 μ.μ.

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ... ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΡΑΓΙΑΔΕΣ" ΣΕΡΡΑΙΟΙ 





ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ "ΠΡΟΒΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!!!

EFG KASTIKOKLEFTES BANK ? 

 
 


AYTHN THN AΛXHMEIA ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ;

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ...

o iakxos: Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ , ΣΑΜΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ;  "Πιάνει στασίδι" για υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης  στον Σερραϊκό κάμπο ο λεγάμεν...


Αγαπητοί μου , "ΔΟΒΗΤΕΣ"  κάπως αργά ξυπνήσατε ... " το ξαναζεσταμένο φαϊ είναι πάντα άνοστο" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη, όσο γιαυτό το αστροπελέκι της Σαμαροδεξιάς τώρα και της πρώην αυλής του "μπουρέκα" του Ραφηνάτου, έχουμε να πούμε πολλά ,

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Β' ΕΠΙΣΤΟΛΗ ...

“Ο ΣΥΡΙΖΑ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟ”





 2. Κουκουλοφόροι, Δεκεμβριανά, αναρχικός χώρος 

Η Εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» εξέδωσε το 2009 ημερολόγιο αφιερωμένο στα Δεκεμβριανά και τους κουκουλοφόρους. Στην ιστοσελίδα της «Αυγής», την ίδια περίοδο, είχαν δημοσιευθεί και τα αντικάλαντα του 2008. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά: ”Ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις, θα σε κάψω μια βραδιά, κι ας έχει μπάτσους στα κλαδιά"

- Επίσης, στον αναρχικό χώρο έχει δηλώσει ότι αυτοπροσδιορίζεται ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

 22 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:39 μ.μ.

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


              ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ;


Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση της Χρυσής Αυγής και τις αποκαλύψεις του Μπάμπη

 Μάκης Ανδρονόπουλος andronopoulos@reporter.gr 


 Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου του Σκάι ξέρει πολύ καλά τι λέει. Είναι πολύ μορφωμένος, ξέρει οικονομία και πολύ καλά πολιτική. Είναι ιδιαίτερα ικανός και ξέρει να χειρίζεται ζητήματα παρασκηνίου, από την εποχή που ήταν φοιτητής στο Παρίσι, όπου, λέγεται, έφερε το προσωνύμιο «Σουσλώφ». 

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή «Βαρόμετρο» του Σκάι, όπου παρουσιάστηκε η δημοσκόπηση της PublicIssue που έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, είπε απευθυνόμενος στον Γιάννη Μηλιό του ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλετε το ΚΚΕ; Πάρτε το!...». 

Εκεί παρενέβη η ανυποψίαστη Σία Κοσιώνη, η οποία είπε το αθώο «Μα δεν τους παίρνει το ΚΚΕ, Μπάμπη μου…». 

Ο Μπάμπης ούτε που γύρισε να την κοιτάξει και συνέχισε χωρίς να σταματήσει: «Όμως, γιατί μια σοβαρή Χρυσή Αυγή να μην στηρίξει μια συντηρητική κυβέρνηση, όπως έγινε χθες στη Νορβηγία;». 

Σάλος στα social media… 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και καθόλου τυχαίο που είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που γράψαμε στο extrapolation με τίτλο «Έρχεται η κυριλέ Χρυσή Αυγή» στις 19 Ιουλίου, ότι δηλαδή, «η Χρυσή Αυγή θα εμπλουτίσει τα ψηφοδέλτιά της τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και προφανώς στις βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν, με πρόσωπα που δεν θα έχουν καμία σχέση με τους κορμαρίωνες και τους φουσκωτούς, καθώς θα πρόκειται για πρώην δικαστές, στρατιωτικούς, διευθυντές υπουργείων, τραπεζών και γενικά ανθρώπους συντηρητικούς και θυμωμένους. 

Προφανώς, μια συνεργασία της ΝΔ με μια πιο κυριλέ Χρυσή Αυγή που θα στηρίζεται από μακρόθεν από το κεφάλαιο δεν θα μπορούσε να έχει αρχηγό τον Σαμαρά. Ένα τέτοιο ρόλο θα μπορούσε να παίξει η Ντόρα (ΣΣ: και να πάρει πίσω το αίμα της οικογένειας για την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον πάλαι ποτέ νεαρό Αντώνη)». 

Το δεύτερο σημαντικό είναι η ατάκα του Μπάμπη Παπαδημητρίου «Θέλετε το ΚΚΕ; Πάρτε το!...». Εδώ έγινε μια εξίσωση του ΚΚΕ με την Χρυσή Αυγή!... για την οποία, περιέργως, ούτε το ΚΚΕ δεν αντέδρασε. Τι σημαίνει αυτό; 

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται για να κάνει κυβέρνηση το ΚΚΕ, εντάξει, αλλά έτσι και η ΝΔ νομιμοποιείται να κάνει κυβέρνηση με την ΧΑ! Εδώ, όμως έχουμε μια επικίνδυνη εξομοίωση. Το ΚΚΕ είναι το πιο νομιμόφρων και συστημικό κόμμα της μεταπολίτευσης, υπερασπίστηκε μάλιστα το Κοινοβούλιο από την προσπάθεια των Αγανακτισμένων να μπουκάρουν. 

Το ΚΚΕ είναι πυλώνας του συστήματος, και ενισχύεται από το σύστημα. Θυμηθείτε την πώληση της «Γερμανός» με το σκανδαλώδες τίμημα, ή την πώληση σε off shore του 902… 

Η Χρυσή Αυγή όμως, είναι ένα παραβατικό, αν όχι εγκληματικό «κόμμα». Η εξίσωση ΚΚΕ-ΧΑ είναι πολύ επικίνδυνη. Δείχνει και τον πανικό του συστήματος, μπροστά σε μια ισχυρή κυβέρνηση της αριστεράς… Η σιγή του ΚΚΕ για την εξίσωσή του με την ΧΑ εξηγείται παρακάτω :

 To αντικομμουνιστικό show της ΧΑ:

 Την επομένη το βράδυ, 12 Σεπτεμβρίου, μια διμοιρία Χρυσαυγιτών σπάει στο ξύλο στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα που έκαναν αφισοκόλληση. Η ΕΛ.ΑΣ. φθάνει όταν φθάνει και αργότερα πραγματοποιεί 26 προσαγωγές υπόπτων ατόμων, τα τρία εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί ότι έχουν συμμετάσχει στη επίθεση, ο ένας μάλιστα από αποτύπωμα που είχε σε προηγούμενη επίθεση κατά μεταναστών. Ένας από τους προσαχθέντες συνελήφθη καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών. Ξεσπά σάλος στα media και όλα τα κόμματα βγαίνουν και κάνουν τις συνήθεις δηλώσεις καταδίκης. Μόνο η Νέα Δημοκρατία τήρησε σιγή ιχθύος. 

 Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτήρισε την επίθεση «οργανωμένη και μαφιόζικη». Τα πράγματα είναι απλά. Η «σοβαρή» ΧΑ δεν πρέπει να φαίνεται σαν ένα ρατσιστικό κόμμα ηλίθιων μποντιμπιλντεράδων, αλλά σαν ένα κόμμα αντικομμουνιστικό, ένα κόμμα κατά του εσωτερικού εχθρού που είναι οι πάσης φύσεως αριστεροί, ελευθεριακοί, γκέι, ναρκομανείς κ.ο.κ. Η επίθεση στο ΚΚΕ έρχεται να σηματοδοτήσει ακριβώς αυτό, αλλά όχι μόνο. 

Η στρατηγική και οι στόχοι των χορηγών: 

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά την οργή που προκάλεσε στο εκλογικό σώμα η εμφάνιση Σαμαρά στη ΔΕΘ, την ώρα που έρχεται αγριεμένη η Τρόικα και φυσικά, την ώρα που καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις και ο Αλέξης Τσίπρας ξεδιπλώνει ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας και τιμωρίας της διαπλοκής. Κεντρικός στόχος της επίθεσης της ΧΑ στο ΚΚΕ και ο σάλος των καναλιών είναι η δημιουργία ενός «πρώτου θέματος» που θα «καλύψει» την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και τον μαρασμό της κυβέρνησης, η οποία –σημειωτέον- ετοιμάζεται να δώσει τα ρέστα της στους δανειστές. 

Δεύτερος στόχος: 

να καταγραφεί ότι το ΚΚΕ είναι ο στόχος της ΧΑ, ούτως ώστε να κερδίσει την συμπάθεια των δημοκρατικών και αριστερών ψηφοφόρων και να σταματήσει η διαρροή ψηφοφόρων του προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαφές ότι το σύστημα θέλει το θρησκευτικό ΚΚΕ απέναντι στον ανατρεπτικό ΣΥΡΙΖΑ… Εννοείται ότι τα παιγνίδι αυτό αρέσει πολύ στον Περισσό. 

Τρίτος στόχος είναι να καταγραφεί η ΧΑ στο αντικομμουνιστικό μπλοκ, και να ξεχαστεί η αντιμνημονιακή της στάση, ούτως ώστε να διευκολυνθεί μεθαύριο μια συμμαχία της με μια συντηρητική κυβέρνηση υπό τις ευλογίες των δανειστών, του κεφαλαίου και των Ελλήνων χορηγών του κοινωνικού της έργου.

 Έρχεται η «νύχτα των μαχαιριών;» … ή εμφύλιος στη ΧΑ: 

Η ΧΑ είναι δύο πράγματα. Το ένα είναι οι νεαροί αυθεντικοί ιδεολόγοι εθνικοσοσιαλιστές, εθνικιστές και σοσιαλιστές, που έχουν αντικαπιταλιστικές απόψεις, ψιλονασερικοί, ψιλοκανταφικοί, μεταμοντέρνοι ρατσιστές. Το άλλο είναι τυχοδιώκτες, αριβίστες, άνθρωποι της νύχτας, με ότι άλλο αυτό μπορεί να σημαίνει που γουστάρουν πλούσια ζωή, χειροφιλήματα με το καταστημένο και διψούν για εξουσία. Η διαίρεση αυτή είναι απολύτως αισθητή στους κόλπους της ΧΑ, στα στελέχη τουλάχιστον. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδεολόγοι εθνικοσοσιαλιστές φοβούνται μια «νύχτα των μαχαιριών», όπως έγινε στους Ναζί, όπου μέσα σε μια νύχτα τα SS έσφαξαν όλη την αριστερή πτέρυγα του κόμματος και τα βρήκαν με τους βιομήχανους (Κρουπ κ.ά.). Φοβούνται ότι με ανεπίσημο τρόπο, πριν από τις εκλογές, το κόμμα θα τους απαρνηθεί, θα τους στοχοποιήσει και θα τους καρφώσει στην αστυνομία ως υπαίτιους για όλες τις εγκληματικές δράσεις της ΧΑ.

 Έτσι, ώστε να δικαιολογηθεί και η διεύρυνση των ψηφοδελτίων της ΧΑ με απόστρατους στρατηγούς, συνταξιούχους δικαστές και διευθυντές υπουργείων. 

Οι ιδεολόγοι, κυρίως λαϊκής και μικροαστικής προέλευσης, δεν τα θέλουν αυτά και επιδιώκουν να τα προλάβουν. Βλέπουν συναδέλφους τους με οικονομική άνεση, βλέπουν ένα λάιφ στάιλ που δεν γουστάρουν, βλέπουν να σέρνει το σύστημα το αντισυστημικό κόμμα τους σε συνεργασία με τη ΝΔ που απεχθάνονται περισσότερο από όλους τους πολιτικούς τους αντιπάλους και φαίνεται ότι αναρωτιούνται τι πρέπει να γίνει. 

Τα πολιτικά συμπεράσματα: 

Οι δανειστές, οι αγορές, το κεφάλαιο και η ντόπια ολιγαρχία τρέμουν για πολλούς λόγους τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η δημοσκοπική του άνοδος, η πολιτική κατάρρευση της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, η νέα στροφή αστικών στρωμάτων προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως το ενδεχόμενο μιας εκλογικής κατάρρευσης της ΝΔ προκαλεί πανικό. Εννοείται ότι κάθε συζήτηση περί κεντροαριστεράς προκαλεί πλέον μόνο μειδιάματα. Οι προαναφερθέντες παράγοντες στήνουν λοιπόν συστηματικά το σκηνικό της αναδιάταξης του δεξιού χώρου, με αλλαγή της εικόνας της ΧΑ, την αλλαγή Σαμαρά για λόγους συμβολικούς αν δεν μπορέσει να δείξει την αναγκαία προσαρμοστικότητα και την σύμπραξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έχουν καθηλωθεί.

 Μπορεί μάλιστα οι ΑΝΕΛ να αποτελέσουν τη γέφυρα μεταξύ ΝΔ και ΧΑ. Σημειώνεται εδώ, η απόσυρση του Μάκη Βορίδη από το τηλεοπτικό προσκήνιο, ούτως ώστε να μην φθαρεί άλλο … Η διαχωριστική γραμμή έχει τραβηχτεί και δεν χωρίζει πια μνημονικούς και αντιμνημονικούς, αλλά χωρίζει αυτούς και εμάς.

Πηγή:www.reporter.gr