Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ "ΚΡΟΙΣΟΣ" , ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΕΝΔΕΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ...


ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΟΣ ; (22-4-2013) by iakxoserraios

Ακούστε τι ενδιαφέροντα μας αποκάλυψε ο Βασιλάκης :
  1. Από το Διοικητικό Συμβούλιο χρηματοδοπτούν την ΠΑΕ "ΟΣΟΙ ΜΟΡΟΎΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ" ( μεταξύ αυτών δεν ανέφερε τον Προέδρο)  
  2.  Δεν παρέλειψε να μιλήσει πάλι για ανώνυμους και κουκουλοφόρους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα ... ( η συνήθης άμυνα των επιτήδειων  όταν στριμώχνονται)
  3. Μίλησε σε πρώτο πρόσωπο  ως αφεντικό της ΠΑΕ και ανέφερε η ομάδα λειτουργει ένεκα " την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλω προσωπικά και οικονομικά ..."
  4.  Δήλωσε δε " έχω βάλει τα περισσότερα , μα δεν θέλω να πώ το νούμερο τώρα ..." και συνέχισε "η ΠΑΕ λειτουργει στην καθημερινότητά της από τον υποφαινόμενο ..."  

TI ΛΕΣ ΒΡΕ Π@Π@ΡΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ...

ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ...


"Μας ανησυχούν όλα οσα γίνονται  καθώς πλέον οι δημόσιοι υπάλληλοι με το παραμικρό παράπτωμα εντός ή εκτός εργασίας τους κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν επίορκοι  και να περάσουν απο πειθαρχικό έλεγχο  Δημιουργείται μια "βιομηχανία" δημιουργίας επίορκων υπαλλήλων , καταργώντας ουσιαστικά το τεκμήριο της αθωώτητας Παρατηρείται ενοχοποίηση αρκετών συνδιικαλιστών πράγμα που δείχνει  πως υπάρχει στοχοποίηση του συνδικαλισμού" δήλωσε ο εικονιζόμενος στην εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ μετα την δημοσιοποίηση της λίστας Ρακιτζή με τους επίορκους υπαλλήλους μεταξύ των οποίων 32 από τους 34 Σερραίους είναι εργαζόμενοι (και γιατροί)  του Νοσοκομείου Σερρών , αυτή η φάρα που "κηνυγάει ανηλεώς" τον Διοικητή Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη διότι τους έκοψε "τα κεκτημένα", που κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος, ενδοοικογενειακή απειλή και υπεξαίρεση


ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ"

ΠΟΘΕΝ ΑΡΞΟΜΑΙ ΘΡΗΝΩΝ ; 
 


H Κυρία βρίσκεται όπως φημολογείται ένα βήμα πριν την καταθεση σε βάρος της αίτησης στη Βουλή προς την άρση της βουλευτικής της ασυλίας λόγω χρεών του ΔΙΚΤΥΟ στο Δημόσιο και ο Νικολάκης "κανελώνει το ριζόγαλο" ...

Επιτίθεται στον Μάρκο Μπόλαρη διότι κατεθεσε ερώτηση στην Βουλή για τους απλήρωτους εργαζόμενους στο Ντοροκάναλο της Ξυνής, ενώ "ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ" η μεγάλη των Τσάτσων Φυλή του δίνουν τα εύσημα ...

     ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  ο iakxos ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΕ  ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ...

o iakxos: ΝΩΡΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ...: . "Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ" ΞΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕ-ΝΕΣΤΩΡΑ" Μόνο τυχαία δεν είναι η σύμπλευση και ο σ...

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ...

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ, Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ 

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ , ΣΤΟΝ "ΙΑΚΧΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ "SERRAIA" "

ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΤΣΑΤΣΟΣ ...


  ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ BLOGS ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΦΥΛΛΑΔΩΝ


OI ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ KAI TO 4o ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 Μισθό 376 ευρώ ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία με (ν)τροπολογία της τελευταίας στιγμής



Εχθές το βράδυ, με την πάγια τακτική των τελευταίων ετών, συζητήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, και υπερψηφίστηκε μέσα σε μία συνεδρίαση, ένα πολυνομοσχέδιο-μικρό μνημόνιο, λαίλαπα εις βάρος των πολιτών. Όποιος διαβάσει το σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε, θα καταλάβει ότι ξεκινά η εαρινή επίθεση της κυβέρνησης στο λαό με στόχο όχι μόνο την ιδιωτική περιουσία αλλά και τον ίδιο τον πολίτη.

Μια ώρα πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία κατατέθηκε τροπολογία προς ψήφιση από το ΠΑΣΟΚ με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Οικονομικών. Μια τροπολογία της τελευταίας στιγμής που δεν αναγνώστηκε καν, στην ολομέλεια του σώματος. Η τροπολογία βεβαίως ψηφίστηκε από την τρικομματική πλειοψηφία με χαρά καθώς ανοίγει το δρόμο για να φθάσει ο κατώτατος μισθός στα 376 ευρώ.

Η εν λόγω τροπολογία προβλέπει  για την απασχόληση ανέργων σε ολιγόμηνα προγράμματα της Αυτοδιοίκησης, μέσω ΟΑΕΔ,  καθαρές αμοιβές «κατά παρέκκλιση της ισχύουσας νομοθεσίας», ύψους 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερες των 490 ευρώ μηνιαίως για εργαζόμενους άνω των 25 ετών, ενώ για κάτω των 25 ετών οι απολαβές θα είναι 17,1 ευρώ ημερησίως και δεν θα ξεπερνούν τα 427 ευρώ μηνιαίως.

Δηλαδή για να πάρει κάποιος τα 490 ή τα 427 ευρώ θα πρέπει να εργαστεί 25 ημέρες. Εάν  εργαστεί 22 ημέρες το μήνα όπως προβλέπεται  για τους εργαζομένους στην αυτοδιοίκηση, τότε ο μηνιαίος μισθός θα είναι  για τους άνω των 25 ετών 431 ευρώ και  για τους κάτω των 25 ετών θα είναι 376 ευρώ!!!

Με αφορμή τη μείωση της ανεργίας και κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας ανοίγει ο δρόμος για μισθούς  κάτω από 400 ευρώ μηνιαίως.

Όλοι καταλαβαίνουν  ότι η νέα μορφή  εργασιακών stage που ετοιμάζει η κυβέρνηση με αυτή την τροπολογία που ψήφισε, δε θα είναι κάτι προσωρινό και αποσπασματικό. Θα είναι η αρχή της μείωσης και άλλο του κατώτατου μισθού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μισθός ο οποίος, οδεύει ταχέως στον αρχικό στόχο της τρόικα τα 360 ευρώ το μήνα. Με αυτή την επιλογή η κυβέρνηση δείχνει για ακόμη μια φορά το πρόσωπο του σχιζοφρενικού νεοφιλελευθερισμού που την περιβάλλει.

Υ.Γ. Για ακόμη  μία φορά ο Πρωθυπουργός απαξίωσε το Ελληνικό κοινοβούλιο καθώς εμφανίστηκε μόνο για να ψηφίσει και επέλεξε το δρόμο της σιωπής εντός της αιθούσης…

OUT DOOR , O ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ...

... ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Η ΞΥΝΗ
 

"ΟΡΦΑΝΗ"  ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ "ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ"

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK


  ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ


Γράφει ο κάθε πικραμένος τον πόνο του, μετράει τα like που μάζεψε και αισθάνεται σημαντικός μέσα στην καθημερινότητά του, όμως αυτό λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης , συμβάλει στην αποχαύνωση και δημιουργεί τους επαναστάτες του καναπέ κάτι που τελικά βολεύει το σύστημα ...

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο Χίτλερ είχε αποδεχθεί το χρέος του προς την Ελλάδα. Έγγραφο - Ντοκουμέντο;



Ο Χίτλερ είχε ξεκινήσει να αποπληρώνει το χρέος του προς την Ελλάδα αυτό αποκαλύπτει έγγραφο - ντοκουμέντο. Ο νόμος είναι με το μέρος μας, στη διεκδίκηση της επιστροφής του αναγκαστικού δανείου, ανάμεσα στους ναζί και την Τράπεζα της Ελλάδος κατά τη διάρκεια της κατοχής, σύμφωνα με έγγραφο- ντοκουμέντο, που δημοσιεύει η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην απόρρητη έκθεση που συντάχθηκε από τον Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ι. Παπανικολάου και η οποία έχει παραδοθεί στην κυβέρνηση, υπάρχει έγγραφο-ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι το Γ’ Ράιχ είχε αρχίσει την αποπληρωμή των δόσεων του κατοχικού δανείου την περίοδο 1943-44 σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει το νομικό χαρακτήρα του δανείου και είχε δώσει την εντολή για την αποπληρωμή του, την οποία σταμάτησαν οι μεταπολεμικές γερμανικές κυβερνήσεις!!

Στο πόρισμα υπογραμμίζεται ότι το ζήτημα του δανείου δεν σχετίζεται με τη συμφωνία για καταβολή αποζημιώσεων που είχε υπογραφεί το 1960, η οποία μάλιστα αφορούσε μέρος των επανορθώσεων. Η πολυσέλιδη έκθεση που συντάχθηκε από τον επίτιμο Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, παραδόθηκε στους Αντ. Σαμαρά, Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη. 

Πηγή : http://www.thestival.gr/

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ "ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ"


ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΘΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟΝ "ΚΟΠΡΙΤΩΝ" 



-Πρώτοι για απόλυση όσοι υπάλληλοι υπηρετούν με σύμβαση αορίστου χρόνου 
- Άμεσος κίνδυνος απόλυσης για όσους προσλήφθηκαν εκτός ΑΣΕΠ και δεν έχουν πτυχίο
 - Αμέσως μετά το Πάσχα οι πρώτες 1.800 απολύσεις από το Δημόσιο
 - Δεν συνδέονται οι 25.000 που θα μετακινηθούν μέσω διαθεσιμότητας.

Προάγγελος της νομοθετικής ρύθμισης που θα έρθει μετά το Πάσχα και θα αποσαφηνίζει πλήρως το τι θα συμβεί με τους προς απόλυση υπαλλήλους από το Δημόσιο ήταν η χθεσινή ομιλία του Α. Μανιτάκη στη Βουλή. 

Ο υπουργός ξεκαθάρισε πως μέσα στο τρέχον έτος θα απολυθούν 4.000 υπάλληλοι και θα ακολουθήσουν άλλοι 11.000 το 2014. Όπως είπε ο υπουργός οι προς απόλυση υπάλληλοι θα επιλεγούν μεταξύ όσων υπηρετούν με σύμβαση αορίστου χρόνου και έχουν προσληφθεί εκτός διαγωνισμού ΑΣΕΠ. Μεταξύ αυτών θα επιλεγούν πρώτα όσοι δεν είναι κάτοχοι πτυχίων, ανήκουν δηλαδή στις κατηγορίες Δ.Ε. Και Υ.Ε. 

Οι υπάλληλοι υπηρετούν σε οργανισμούς που κλείνουν και οι θέσεις τους καταργούνται θα μπουν σε διαθεσιμότητα και θα αξιολογηθούν τα τυπικά τους προσόντα. Προς απόλυση είναι και οι υπάλληλοι των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου που θα καταργηθούν, ενώ οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου θα απολύονται αυτομάτως με την κατάργηση του νομικού προσώπου.

 Το πρώτο κύμα απολύσεων θα έρθει με την κατάργηση 15 ως 20 οργανισμών, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες, αμέσως μετά το Πάσχα, αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα λουκέτα μέσω των οποίων θα βρεθούν εκτός δημοσίου 1.800 υπάλληλοι 

Από το newsit

O ΕΘΝΙΚΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ (1)



by iakxoserraios

Αυτό για να δούμε πόση αλήθεια αντέχουν οι θολοκουλτουριάρηδες και οι αριστεράντζες

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ , "ΒΡΩΜΑΕΙ, Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ ΣΟΥ" ...


 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ
 ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ




Serraia: 32 επίορκοι Σερραίοι στη λίστα Ρακιτζή που παραδόθ...: Στην πλειοψηφία γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, δείτε όλη την λίστα που....

Υπάρχει όμως και σοβαρή εκκρεμμότητα με τους "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" ... όπου εμπλέκοντα σωρεία λαμόγιων από Διοικητές μέχρι νοσιλευτές που την "είδαν" κυλικειάρχες καθώς και οι Διοικήσεις του ΚΑΑΜΕΑ

ΕΝΑΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ... ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ;

ΕΥΖΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ :
 Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ 



Το "αμάρτημά" του; 
Ήταν Μέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΕΟΝ)  της 4ης Αυγούστου

 Η κατοχή της Ελλάδας από τους Γερμανούς ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1941 με ένα γεγονός που φέρεται να έγινε στο βράχο της Ακρόπολης. Ο μύθος λέει ότι στις 27 Απριλίου 1941 ο Κωνσταντίνος Κουκίδης (γράφεται και Κουκκίδης) που εκτελούσε χρέη φρουρού στο βράχο της Ακροπόλης αρνήθηκε να υποστείλει την Ελληνική σημαία και να αναρτήσει στην θέση της την γερμανική με την σβάστικα. Ο Κώστας Κουκίδης φέρεται να τυλίχτηκε με την ελληνική σημαία και να πήδηξε από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Σχετικά με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουκίδη, υπάρχουν 2-3 εκδοχές.

 Η πιο διαδεδομένη, είναι ότι ήταν εύζωνος, ο οποίος ήταν φρουρός στην Ακρόπολη, στις 27 Απριλίου 1941, την πρώτη ημέρα παρουσίας δηλαδή των Γερμανών στην Αθήνα. Όταν ένα γερμανικό απόσπασμα με επικεφαλείς τον λοχαγό Γιάκομπι (Peter Jacoby) και τον υπολοχαγό Έλσνιτς (Georg Elsnits), ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να αναρτήσουν την γερμανική σημαία, ζήτησαν από τον Κουκίδη να υποστείλει την ελληνική. Σ’ αυτό το σημείο, σύμφωνα με μια εκδοχή, ο Κουκίδης βουβός και βουρκωμένος κατέβασε την ελληνική σημαία, τύλιξε το κορμί του μ’ αυτή και πήδηξε από την Ακρόπολη. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, ο Κουκίδης αρνήθηκε να την υποστείλει και το χρέος αυτό ανέλαβε ένας Γερμανός στρατιώτης, ο οποίος αφού υπέστειλε την ελληνική σημαία, την δίπλωσε και την παρέδωσε στον Κουκίδη που στην συνέχεια πήδηξε μαζί μ’ αυτήν απ’ την Ακρόπολη.  
Οι έρευνες που έχουν γίνει έκτοτε, δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν κανέναν στρατιώτη ή εύζωνο στα στρατιωτικά αρχεία, με το όνομα Κωνσταντίνος Κουκίδης, προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά. Ως απάντηση σ’ αυτή την αδυναμία έρχεται μια άλλη εκδοχή που λέει ότι ο Κουκίδης δεν ήταν στρατιώτης και δεν βρισκόταν μ’ αυτή την ιδιότητα στην Ακρόπολη (κάτι τέτοιο δεν προβλέπονταν ούτως ή άλλως όμως, καθώς είχε ήδη συναφθεί συνθήκη ανακωχής-παράδοσης με την Γερμανία).

 Ο Κωνσταντίνος Κουκίδης, σύμφωνα με τον συγγραφέα Ιωάννη Γιαννόπουλο (βιβλίο «Μυστική Ακρόπολη»), «Είναι μόλις 17 χρονών και μέλος της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας (ΕΟΝ). Μόλις χθες (σ.σ: 26 Απριλίου 1941), η τοπική επιτροπή της Νεολαίας του Θησείου απεφάσισε όπως τα νεαρά της μέλη εκτελούν τα καθήκοντα του φρουρού της σημαίας μέχρις ότου το κατοχικό κράτος θα απεφάσιζε -με την συνεργασία των κατοχικών δυνάμεων- το τι θα έμελλε να γίνει».
Πάντως, αργότερα ο Γερμανός στρατηγός φον Στούμε έδωσε διαταγή και στις 3 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, της πρώτης μέρας της Κατοχής, υψώθηκε στην Ακρόπολη και το Δημαρχείο και η ελληνική σημαία, δίπλα από τη γερμανική. Σύμφωνα με μια εκδοχή, οι προαναφερθέντες Γερμανοί αξιωματικοί, Γιάκομπι και Έλσνιτς, αναγνωρίζοντας το ηρωικό της πράξεως του Κουκίδη, ζήτησαν άδεια και την έλαβαν από την γερμανική διοίκηση (Βέρμαχτ) να αναρτείται και η ελληνική σημαία στην Ακρόπολη, όπως κι έγινε. Αυτή η εκδοχή όμως δεν φαίνεται να συμφωνεί με το γεγονός (που εμμέσως πάντως, επιβεβαιώνει το συμβάν) ότι γερμανική στρατιωτική διοίκηση Αθηνών υποχρέωσε την προδοτική κυβέρνηση Τσολάκογλου να δημοσιεύσει στον Τύπο ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο φρουρός της σημαίας μας, υπέστη έμφραγμα από την συγκίνηση όταν του ζητήθηκε να την παραδώσει.

Κάποια άλλα στοιχεία που φαίνεται να συνηγορούν υπέρ τού ανωτέρω ηρωικού γεγονότος και των οποίων γίνεται επίκληση, είναι τα εξής:

1. Η δήλωση τού επί κεφαλής τής Διευθύνσεως Ιστορίας Στρατού (Δ.Ι.Σ.), ότι πράγματι εκ των ιστορικών αρχείων, εμφαίνεται ότι «ο φρουρός στρατιώτης τής σημαίας ηυτοκτόνησεν περιβληθείς ταύτην».

2. Ο τότε Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος, στα απομνημονεύματά του, αναφέρει ότι: «Ο Έλλην φρουρός τής Ελληνικής σημαίας επί τής Ακροπόλεως, μή θελήσας νά παραστή μάρτυς τού θλιβερού θεάματος τής αναρτήσεως τής εχθρικής σημαίας, ώρμησεν εκ τής Ακροπόλεως κρημνισθείς καί εφονεύθη. Εκάθησα στό γραφείον μου περίλυπος μέχρι θανάτου καί δακρύων…».
3. Η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε στις 9 Ιουνίου 1941, σε δημοσίευμα με τίτλο «A Greek carries his flag to the death» (Ένας Έλληνας φέρει την σημαία του έως τον θάνατο) γράφει: «Ο Κώστας Κουκίδης, Έλληνας στρατιώτης ο οποίος φρουρούσε το εθνικό σύμβολο των Ελλήνων πάνω στην Ακρόπολη, τυλιγμένος με την Γαλανόλευκη, εφόρμησε στο κενό και αυτοκτόνησε (27/4/1941)».
4. Ο Νίκολας Χάμοντ (Nicolas Hammond), καθηγητής τού Πανεπιστημίου τού Κέμπριτζ, αξιωματικός Ειδικών Επιχειρήσεων Καΐρου στην Ελλάδα κατά την Κατοχή, γράφει: «Την 27ην Απριλίου 1941, λίγο προτού χαράξει, όλα ήσαν κλειστά. Τότε έμαθα ότι οι Γερμανοί διέταξαν τον φρουρό τής Ακροπόλεως να κατεβάσει το ελληνικό σύμβολο. Πράγματι, εκείνος την υπέστειλε. Τυλίχθηκε με αυτήν και αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον βράχο…».
5. Μια αναφορά του λογοτέχνη Μενέλαου Λουντέμη στο διήγημά του «Τα άλογα του Κουπύλ», που γράφτηκε τον Οκτώβριο του 1944: «…την κατέβασε, τυλίχθηκε μέσα κι έπεσε χωρίς ηρωισμούς απ’ το βράχο».
6. Το Λεύκωμα «Έπεσαν για τη ζωή», του ΚΚΕ: «Τη στιγμή που άλλοι έδιναν γη και ύδωρ στους χιτλερικούς, ο Έλληνας στρατιώτης, πιστός στα πατριωτικά ιδανικά, προτίμησε να αυτοκτονήσει τυλιγμένος με τη γαλανόλευκη, πέφτοντας από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, παρά ν’ ανεβάσει στον ιστό τη σβάστικα».
7. Σύμφωνα με την ιστορική έρευνα τού αντιστασιακού ερευνητή Κώστα Γ. Κωστοπούλου: «Ο Ήρωας Στρατιώτης, χτυπώντας πάνω στα βράχια, στην διαδρομή τής πτώσεώς του στον γκρεμό από τον βράχο τής Ακροπόλεως, όταν τελικά κατατρακυλώντας, έπεσε στην οδό Θρασύλλου στήν Πλάκα, είχε πολτοποιηθεί και η στολή του ήταν καταξεσκισμένη. Όταν τον περιμάζεψαν δύο-τρεις κάτοικοι τής Πλάκας, δεν βρήκαν τίποτε επάνω του εκτός από ένα τσαλακωμένο ταχυδρομικό δελτάριο στο οποίο έγραφε πολύ κακογραμμένα το όνομα τού παραλήπτη: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ. Αυτά τα στοιχεία είχαν καταθέσει δύο γέροντες (επιζώντες ακόμη) σχετικά με το ανωτέρω περιστατικό».
8. Μια προσωπική έρευνα του αντιστασιακού Χαράλαμπου Ρούπα, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Αιγιαλείας» (12 Μαΐου 2006):
«Εγώ και οι φίλοι μου, περίεργοι και αργόσχολοι συνταξιούχοι, αρχίσαμε νά ψάχνουμε στήν Πλάκα μέσα στα παραδοσιακά ταβερνάκια και καφενεία, μήπως βρούμε κάποιο γεροντάκι που να μάς έλεγε κάτι το σχετικό. Όλοι γνώριζαν το περιστατικό, αλλά μάς έλεγαν, “άκουσα… μού είπαν…”, δηλαδή αυτά πού γνωρίζαμε κι εμείς. Τελικά, ψάχνοντας καί κάνοντας με υπομονή την έρευνά μας, βρήκαμε μία γριούλα που μάς είπε: “Πηγαίνετε κάτω στού Μακρυγιάννη (μάς είπε περίπου την διεύθυνση), κι εκεί ζει ένας πρώην τσαγκάρης. Αυτός είναι ο γιος τού παγοπώλη ο οποίος μέ τό καροτσάκι του πήρε τον νεκρό στρατιώτη, και τον επήγε στο Α’ Νεκροταφείο καί τόν έθαψε”.

Τελικά, συναντήσαμε τον γερο-τσαγκάρη. Δυσκολευθήκαμε όμως να τού δώσουμε να καταλάβει το τι θέλαμε να μας πει, διότι ούτε άκουγε, κι ούτε έβλεπε καλά. Στο τέλος, συγκινημένος, μάς είπε: “Εκείνη την ημέρα είχαμε κλεισθεί στα σπίτια μας, όπως κι όλη η Αθήνα. Εγώ τότε ήμουν 16 χρονών. Ακούσαμε στον δρόμο μία γριά που στρίγκλιζε. Πεταχθήκαμε τότε στον δρόμο δύο-τρεις, για να δούμε το τι συμβαίνει, και τότε είδαμε το τραγικό αυτό θέαμα: Ένα χιλιοστραπατσαρισμένο πτώμα ντυμένο στο χακί και μία σημαία γύρω του ματωμένη. Χαρτιά, πορτοφόλι κλπ. δεν βρέθηκαν επάνω του, εκτός από ένα δελτάριο που έγραφε το όνομά του. Τό δελτάριο το κράτησε ένας φίλος τού πατέρα μου. Επειδή ο πατέρας μου κι εγώ μοιράζαμε κολώνες πάγου στα σπίτια, είχαμε ένα καρότσι. Το έβαλαν το παλληκάρι μέσα μαζί με την σημαία, το σκέπασαν με μία κουβέρτα και το πήγαν μαζί με τον φίλο του στο Α΄ Νεκροταφείου και το έθαψαν.

Εκεί βρήκαν έναν παπά και του είπαν τι είχε συμβεί. Αυτός τούς πήγε σε έναν ανοικτό τάφο, τύλιξαν το παλληκάρι με ό,τι είχε μείνει από την σημαία, είπε και δύο-τρία λόγια ο παπάς και το παράχωσαν. Εκείνο όμως που πρέπει να σας τονίσω, αυτό το τραγικό περιστατικό από στόμα σέ στόμα το είχε μάθει όλη η Αθήνα. Ο πατέρας μου φοβήθηκε και δεν με πήρε μαζί του. Εάν πήγαινα κι εγώ, τότε θα σας υπέδειχνα που ακριβώς είναι παραχωμένο το παλληκάρι. Τον πατέρα μου, τον έχασα τον Ιανουάριο τού 1942 στην μεγάλη πείνα.”».

9. Από το βιβλίο «Μυστική Ακρόπολη» του Ιωάννη Γιαννόπουλου, παρατίθενται δύο ακόμα μαρτυρίες.
Ο Κυριάκος Γιαννακόπουλος, παιδί ακόμη, πουλούσε τσιγάρα στην Πλάκα, γεννημένος πριν ένδεκα χρόνια στο Θησείο. Έτυχε την στιγμή της θυσίας να στρέψει το βλέμμα του προς την Ακρόπολη: «Την ώρα ακριβώς που έπεφτε το παιδί με την σημαία τυλιγμένο και κτυπούσε στους βράχους. Έκανα να τρέξω προς τα εκεί και δεν μπορούσα. Ναι προσπάθησα, να πάω και εγώ εκεί… Το παιδί… τρέξανε, χάλασε ο κόσμος, έγινε σεισμός εκείνη την ώρα που είδαν το παιδί, όλος ο κόσμος αναστατώθηκε. Πού να πάω εγώ παιδάκι τότε, να χωθώ, εκεί μέσα στην στοά της Ακροπόλεως, να μαζέψω… να προσφέρω τι; Απλώς πήρα τα πράγματά μου και έφυγα. Σκοτώθηκε εκείνη την ώρα. Κτύπησε στους βράχους και εκτινάχθηκε. Το θυμάμαι, το βλέπω σαν να το βλέπω τώρα. Αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τα μάτια μου, μόνο όταν πεθάνω!».

 
Ο Στάθης Αρβανίτης, μικρό παιδί κι αυτός, θυμάται: «Ήμουνα τότε επτά χρονών. Μέναμε ακριβώς κάτω απ’ την Ακρόπολη. Εκείνη την ημέρα στις 27 Απριλίου -μια ημέρα ηλιόλουστη με καθαρότατο ουρανό- ο πατέρας μου είχε απαγορέψει και στον αδελφό μου και στην μητέρα μου να βγούνε απ’ το σπίτι. Εγώ ήμουνα στην ταράτσα και έπαιζα με το αυτοκινητάκι μου. Ξαφνικά βλέπω ένα σώμα, μάλλον πρέπει να ‘τανε τσολιάς, να πέφτει από την Ακρόπολη και να χτυπιέται στους βράχους. Κατέβηκα κάτω και το ανέφερα στον πατέρα μου, ο οποίος μέσα στην σύγχυση την στιγμή που έμπαιναν οι Γερμανοί, κάπως δεν με πίστεψε. Μετά 15 ημέρες έρχεται και μου λέει: “Μικρέ είχες δίκιο. Το είπε το BBC.”».

10. Το γεγονός φέρεται να μνημονεύτηκε σε εφημερίδες του τότε αθηναϊκού Τύπου.
Ανεξαρτήτως πάντως, από τα παραπάνω, επισήμως και βάσει ερευνών (του Γ.Ε.Σ. και του Υπουργείου Πολιτισμού), ο Κωνσταντίνος Κουκίδης θεωρείται ανύπαρκτο πρόσωπο, καθώς αυτές οι μαρτυρίες δεν αποτελούν (για τους επίσημους φορείς) ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία, παρ’ ότι στο σημείο που εικάζεται ότι έπεσε ο Κουκίδης, ο Δήμος Αθηναίων συμβολικά έχει αναγείρει αναθηματική στήλη που μνημονεύει το όνομά του. Αποτελεί μυστήριο και ερωτηματικό επίσης, το ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, είτε γι’ αυτόν είτε για την οικογένεια του, που λογικά θα έπρεπε να τον αναζητήσει και να τον «διεκδικήσει». Η μοναδική μαρτυρία που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Κουκίδη, είναι του αντιστασιακού Σπύρου Μήλα (περιοδικό Ελλοπία, Μάιος 1998), ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τον γνώριζε προσωπικά (τον περιγράφει, ως έναν 20χρονο νέο, μάλλον κοντό κι αδύνατο, ακομμάτιστο, οικοδόμο στο επάγγελμα και κάτοικο Περάματος ή Κερατσινίου) κι ότι έμαθε για τον τραγικό του θάνατο, 2-3 ημέρες μετά το συμβάν. Λίγα χρόνια όμως αργότερα, ο 84χρονος -τότε- Μήλας σε τηλεοπτική εκπομπή (Τηλετώρα 21.4.2000), αντιφάσκει, καθώς ισχυρίστηκε πως είδε με τα μάτια του την πτώση του Κουκίδη. Λέγεται πάντως, χωρίς να επιβεβαιώνεται και να εξακριβώνεται, ότι στα αρχεία κάποιου νεκροταφείου των Αθηνών, υπάρχουν η ημερομηνία θανάτου και η ηλικία του Κωνσταντίνου Κουκίδη.

Κλείνοντας την περίπτωση Κουκίδη, θα πρέπει να αναφερθεί και η άποψη που λέει, πως η δυστοκία και αναποτελεσματικότητα ως προς την εύρεση στοιχείων επιπλέον αποδεικτικών στοιχείων ή και αποδοχή των ήδη υπαρχόντων, οφείλεται εν πολλοίς στο ότι ο Κουκίδης εμφανίζεται να ήταν μέλος της νεολαίας (ΕΟΝ) του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, στοιχείο μάλλον «επιβαρυντικό» γι’ αυτόν.

πηγή: pare-dose.net

Ο.Π.Α.Π. : ΟΛΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ, Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ...

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ - ΟΣΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ,ΜΟΛΙΣ  ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ !!!
ΟΜΩΣ ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ

  

Σύμφωνα με το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου της 26/4/2013 η τιμή της μετοχής διαμορφώθηκε στην τιμή 6,90 € και επί συνόλου 319.000.000 μετοχών η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας ανήλθε στο ποσό των 2.201.100.000 ευρώ. 



Το ποσοστό συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου στον ΟΠΑΠ ανέρχεται στο 34% , ήτοι κατέχει 108.460.000 μετοχές με σημερινή χρηματιστηριακή αξία – κεφαλαιοποίηση 748.374.000 ευρώ.



Το περιουσιακό αυτό στοιχείο του Ελληνικού Δημοσίου , κατ΄ επιταγή της Μέρκελ , του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων δανειστών μας οι  Εθνοπροδότες δωσίλογοι ΣαμαροΜπακατχελοΒενιζελοΚουβέληδες προσπαθούν να το «αποκρατικοποιήσουν» έναντι μόλις 620.000.000 ευρώ !!! προκειμένου να συνεισφέρουν στην απόσβεση –αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους της χώρας που αγγίζει τα 450 δις ευρώ, ενώ κατ΄ άλλους άγγιξε τα 500 δις ευρώ !!!





Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΠΑΠ τα προς διανομή καθαρά κερδη στους μετόχους για την χρήση 2012 ανήλθαν στο ποσό των 512.830.171 ευρώ εκ των οποίων το Ελληνικό Δημόσιο δυνάμει του ποσοστού του 34% δικαιούται να εισπράξει το ποσό των 174.362.258 ευρώ !!!

Όμως εφόσον οι Εθνοπροδότες κατορθώσουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς την «αποκρατικοποίηση» του ΟΠΑΠ , το ποσό των 174.362.258 ευρώ θα το εισπράξει ο νέος ιδιοκτήτης , ο οποίος θα αγοράσει τελικά το ποσοστό του 34% , όχι 620.000.000 ευρώ, αλλά μόλις 445.637.742 ευρώ, δηλαδή με τα κέρδη δυο – δυόμισυ ετών !!!

 " Όλα με δόσεις, ο Θεοδόσης" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΑΧΤΣΕ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Πανό Τούρκων για την ΑΕΚ

 

 

 Χρώμα από ΑΕΚ είχε το χθεσινό ματς της Φενέρμπαχτσε με την Μπενφίκα για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ

 Συγκεκριμένα οπαδοί της τούρκικης ομάδας κρατούσαν ένα πανό που έγραφε: "ΑΕΚ κράτα γερά", δείχνοντας ότι σκέφτονται την Ένωση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Μάλιστα, στο γήπεδο υπήρχαν και κάποια κιτρινόμαυρα κασκόλ της ΑΕΚ. Να θυμίσουμε ότι τις δύο ομάδες συνδέει ο θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου, Λεφτέρ Αντωνιάδης ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ , Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ... ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ



ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ( 22-4... από iakxoserraios

Βασιλάκη, αυτά που λες είναι για να παραμυθιάζεις τα ορφανά του Περούκα στο CHE GUEVARA CLUB και αυτούς που αράζουν στο GOALKAFE και εχουν φάει την φόλα ότι ο Πανσερραϊκός είναι ιδέα, ενω πολύ καλά γνωρίζεις ότι είναι μαγαζί που το διαλύσατε ...

Δεν επιτρέπεται να μην έχεις το θαρρος να πεις πόσο είναι το χρέος της ομάδος και να επιδίδεσαι σε υπεκφυγές και καραγκιοζλίκια, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ είσαι και μας παρουσίασες το χρέος ως "υδράργυρο" .... είναι πάνω από 1.000.000 € είπες στην αρχή και όσο σε ζόριζε η Λία είπες κάτω από 1.500.000 €  για να καταλήξεις ότι κάνατε και προβλέψεις μελλοντικών χρεών !!! (αυτό κι αν δεν είναι καρακιοζλικι) που μπορεί να διαμορφώσουν τα χρέη από 1.200.000 € έως 1.600.000 € , ενώ ο Μπιτζίδης στην εκπομπή του Βάβαλη ρητά δήλωσε ότι το ετήσιο μπάτζετ της ομάδος ήταν 400.000 € και τα χρέη είναι κατω από 1.000.000 €, αλλά το κολλητάρι σου , τον έκοψε για να μην μιλήσει παραπάνω ...

Τελικά Βασιλάκη, τι είναι το χρέος της ΠΑΕ έγκυος ή ολίγον  έγκυος 
    

ΔΟΒΗΤΕΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗ

ΑΣΤΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ BLOGGERS
          
              O IAKXOS ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!



   Θα σχολιάσω την ανάρτηση του έτερου μετά το φίλτατο Νέστωρα, νεόκοπου Αραμπατζοblog "ΔΟΝΗΤΕΣ Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ", με την οποία προσπαθεί να διαστρεβλώσει  την ιστορικού περιεχομένου αναφορά μου στον Εθνικοσιαλιστη Ηγέτη την ημέρα των γενεθλίων του, στην οποία προσπάθησε να προσάψει ύποπτες σκοπιμότητες

Στις Σέρρες το μόνο που εκκολάπτεται στα σίγουρα είναι το κλούβιο μυαλό σας που επινόησε την πανάσχετη σύνδεση της απάντησης του Καραϊσκάκη με την αναφορά μου στον Αδόλφο Χίτλερ.

Και για νάχουμε το καλό ρώτημα ρε γιαλαντζί δημοκράτες, "αφου ρωτήσατε τον πούτσο σας " , τι σας απάντησε ; Ποιον σας υπέδειξε να πολεμήσετε; Τα φαντάσματα ;

Ο Ναζισμός πέρασε στο παρελθόν, ο Χίτλερ όμως  ως ιστορικό πρόσωπο επιστημονικώς δεν έχει κριθεί ακόμη από την Ιστορία , σας το επαναλαμβάνω ... και προσεχώς θα σας παρουσιάσω μερικά εργα του Εθνικοσοσιαλισμού προς επιμόρφωσή σας.

Αλλα τι να  περιμένει κανείς από ανθρώπους που το κάτω κεφάλι δίνει εντολές στο πάνω !!!



ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟ-ΝΕΣΤΩΡΑ

... ΤΟΝ ΟΨΙΜΟ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ"!!!


H ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ 
  

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ  ... μετά την αναρτησή μου την 17/3 κατα της φαιδρότητας της βουλευτίνας μας ,την επομένη  18/3 "χτυπησε" ο Νέστορας   με τα ανωτερω

 o iakxos: ΚΑΛΩΣ ΤΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ...:   ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ "Η ΞΥΝΗ" ΜΕ ΤΑ ..."ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΑ" ΤΗΣ !!!   "Καλώς τηνα,  την πέρδικα , που ...

Λοιπόν για να τελειώνω μαζί σας , "οι φρέσκες διαφημιστικές αναρτήσεις που κρέμασα στον τοίχο του μπουτρουμιού μου (όπως  αποκαλείτε το blog μου ... δυστυχώς για σας δεν είναι ψεύτικες" και το γνωρίζετε πολύ καλά. "Το έπνιξε το κουνέλι " η κυρία μπροστά την κάμερα , μούγκα ... τι θα μπορούσε να πει άλλωστε η κολλητή του Ψυχάρη όταν η κυβέρνησή της καλύπτει τα λαμόγια τραπεζίτες που χρηματοδοτούν παράνομα τα κόμματα σαν το δικό της ;

Όσο για το ηλίθιο παραλήρημα σου  Αγαπητέ Νέστωρα , για τις φαντασιώσεις σου ότι είμαι μαθημένος να ζω στο σκοτάδι, να επιχειρώ χτυπήματα κάτω από την μέση και συκοφαντώ, ένα έχω να σου πω : εγώ γράφω  αυτά που φημολογούνται στην πιάτσα, "αγορά" την έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, χωρίς πρόθεση να διαβάλλω κανέναν, ίσως με οξύ τρόπο μερικές φορές, αλλά πάντοτε αναφέρομαι σε πολιτικές συμπεριφορές και μόνο.

Σημασία δεν έχει αν κάποιος γράφει ανώνυμα ή επώνυμα, σημασία έχει εάν αυτά που γράφει ευσταθούν.

Όπως έλεγε και η θεία μου  η Ελπινίκη "επειδή μιλάτε επώνυμα δεν έπεται ότι θα σας πάρουμε και στα σοβαρά"

Άλλωστε και ο μεγάλος δάσκαλος του Γένους , ο Αδαμάντιος Κοραής, με την Ανωνύμου Έλληνος ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΝΟΜΑΡΧΙΑ "ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ" ανωνύμως έγραψε τις μεγάλες αλήθειες και κατακεραύνωσε το παπαδαριό και το κατεστημένο της εποχής.

Πάντως σε καθε περίπτωση  θα είμαι απέναντι σε ένα τσούρμο χρεοκοπημένων καναλαρχών που προσπαθούν συνασπιζόμενοι ιδιοτελώς να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ... 

Κύριοι θα είμαι απέναντί σας και αυτό θα σας χαλάει την σούπα ...
  

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ, Π@Π@ΡΑ , ΣΩΤΗΡΗ ...

ΜΕΓΚΛΑ, TRAGIK, VERY TRAGIK O ΤΥΠΟΣ !


Ο εικονιζόμενος  πρόσφατα απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη αφού το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση με την κακοδιαχείρηση των Λουτρών Σιδηροκάστρου και στο πόρισμα-κόλαφο των Οικονομικών Επιθεωρητών  ενώ προς επιβράβευση προφανώς των κομματικών του αγώνων στην περιοχή διορίοστηκε και μελος της ΝΟΔΕ Σερρών, λίγο πριν "απογειωθούμε" ως χώρα , όπως μας εξήγγηλε ο Ζιγδαντώνης.

Χθες όμως  στην συνεδρίαση του ΔΣ  του Επιμελητηρίου, ο τύπος ήταν όλα τα λεφτά. Με επίμμονες παρεμβάσεις του αμαύρωσε την επιτυχία του Γιάννη Κύρπιτσα που πέτυχε να διοργανώσει το Επιμελητηριο υπέρ των μελών του το υποχρεωτικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του ΕΦΕΤ που αφορά τους όλους επιχειρηματίες εστίασης και διακίνησης τροφίμων γενικώς αλλά και όλους τους εργαζόμενους σε τετοιου είδους επιχειρήσεις, με κόστος μόλις 65 €  εκ των οποίων τα 40 € αφορούν παράβολο συμμετοχής υπέρ του ΕΦΕΤ , όταν στην αγορά οι τιμές φθάνουν και τα 350 € ανα επιμορφούμενο

Σύμφωνα με εντολή του ΕΦΕΤ, πρέπει να ξεκινήσει η υλοποίηση σειράς σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης, σε συνδυασμό με την Κοινοτική Οδηγία 852/2004, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σκοπός των Σεμιναρίων είναι η κατάρτιση των εργαζομένων και των εργοδοτών των επιχειρήσεων του συνόλου των καταστημάτων σε όλη την Επικράτεια, που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα, οποιασδήποτε μορφής. Τα Σεμινάρια αυτά αποσκοπούν στην διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων για την προστασία όλων των πολιτών, αλλά πρωτίστως των παιδιών μας, μέσω της αποτελεσματικής και κατάλληλης εκπαίδευσης των εργοδοτών και εργαζομένων, διάρκειας 10 ωρών, που θα υλοποιείται σε 2 πεντάωρα, ενώ το πιστοποιητικό θα χορηγείται σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια σύμφωνα με όσα ορίζονται σε εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.).


Ενώ  το Σώμα ομόφωνα ενέγκρινε  την υλοποίηση των εν λόγω σεμιναρίων ο κ. Αβράμης είχε αντιρρήσεις και με επανειλημένες παρεμβάσεις του ζήτησε από το σώμα η τιμή συμμετοχής των 65 € να ισχύσει μόνο για με μέλη του Επιμελητηρίου και όχι για τους εργαζόμενους  στις επιχειρήσεις των μελών του Επιμελητηρίου !!!

Η ανοησία όμως περισσεύει αφού ο νόμος αφορά ρητά και τους εργαζόμενους και εάν οι εργαζόμενοι δεν αποκτήσουν το σχετικό πιστοποιητικό δεν θα μπορούν να εργαστούν στις επιχειρήσεις των μελών του Επιμελητηρίου, άρα η πρόταση του κ. Αβράμη εμέσως πλην σαφώς στρέφεται κατα των συμφερόντων των συναδέλφων του και της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας

Ε ρε Μέγκλα , που πήγες και έμπλεξες με δαύτους ... 

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΠΕΤΑΞΤΕ "ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ " ΣΤΗΝ ΜΠΕΛΙΤΣΑ


ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ "ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" , ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ...


o iakxos: ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ...: Ο άνθρωπος που έφερε τις "μαϊμούδες" από την Κύπρο




Τα πληρεξούσια καθίστανται αυτοδικαίως άκυρα , όταν αποδημήσει εις κύριον ο εντολέας και ματα τον θανατον κάθε πράξη του εντολοδόχπου μπορεί να συνιστα ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές γιαυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΔΣΕΡΡΑΪΚΟΣ υποχρεούται , να απευθυνθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα , (εφόσον ο συγκεκριμένος "μάνατζερ" εξακολουθεί δυνάμει προγενεστερης του θανάτου του Θεοδωρίδη εξουσιοδότησης να εμφανίζεται σε τρίτους ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ)  και παράλληλα  υποχρεούται να καταθέσει Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων και να ζητήσει προσωρινή διαταγή μεχρι την εκδίκασή τους προκειμένου να απογορευτεί στον Μπιτζίδη να πλησιάζει  στο γήπεδο και στα αποδητύρια οταν αγωνίζεται ή προπονειται ο Πανσερραϊκος ενώ παράλληλα να ασκήσει η ΠΑΕ εναντίον του αγωγή αποζημίωσης

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ...

... ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Αρθρο του Αλεξάνδρου Αραμπατζή στην εφημερίδα "ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ" (20.04.2013) το οποίο προσυπογράφω μετ' επιτάσεως

ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΟΡΑΓΙΑ

3,85 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΔΑΣΚΑΛΟΥΣ !!!

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά....4,5 εκ. ευρώ γ...: σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε και ένα αντίστοιχο κονδύλι - επιδότηση για αγορά μαντηλιών από τις γυναίκες όταν θα εφαρμοστεί η ΣΑΡΙΑ   Σ...

Στην πρόσληψη ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας, με συμβάσεις εννέα μηνών, αποφάσισε να προχωρήσει η κυβέρνηση με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Παιδείας.

Η μισθοδοσία πρόκειται να..... αγγίξει το 1.130.000 ευρώ σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ενώ του χρόνου αναμένεται να προσληφθούν 240 ιεροδιδάσκαλοι ισλαμικής θρησκείας με κόστος 3,85 εκατομμύρια ευρώ.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΡΕ ΜΕΓΚΛΑ, ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ;

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ !!!



Σύμφωνα  με δήλωση του "τραπεζομαντηλάτου" , εικονιζόνμενου συμβούλου του ΔΣ του ΕΒΕΣ , την θεση του εκπροσώπου τύπου του Επιμελητηρίου κατέλαβε ο εκ Σκοπιάς Σερρών ορμόμενος και νυν κάτοικος Αθηνών, αθλητικογράφος Στέφανος Δημητριάδης !!!  κατόπιν  οικονομικής προσφοράς που κατέθεσε για να αμοίβεται 1 ευρώ τον μήνα !!!


ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ , ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ;

ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ, ΕΚΤΟΣ  ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ 
 

O Λάζαρος Θεοδωρίδης είναι ένας εκ των τριών εν δυνάμει κληρονόμων του Πετρου Θεοδωρίδη, όταν και αν καταστεί κληρονόμος του πατρός του θα έχει το δικαίωμα να ομιλεί δημοσίως για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ , να δίνει εντολές, να επιδικιμάζει ή να αποδοκιμάζει συμπεριφορές.

Προς το παρόν αναμένουμε να δούμε πόσο θα εκτιμήσει την κληρονομιά του πατέρα του , εαν την αποδεχθεί ή την αποποιηθεί και εαν εν πάσει περιπτώσει έχει τα κοτσια να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούσαν στον εκλειπόντα. 

Μέχρι τότε επισήμως δεν δικαιούται να ομιλεί ... η μόνη επίσημη και νόμιμη εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ανήκει αυστηρά στο υπάρχον εν ενεργεία Διοικητικό Συμβούλιο και σε κανέναν άλλον ...

Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΟΤΕΛΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΕΙΑ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ...



Στις 9 μμ  στ' "ΑΣΤΕΡΙΑ" 
Παρασκευή 26-3-2013