Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ, "Η ΑΓΑΠΗ" ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!! 


Συνεδριάζει αύριο 18-12-2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών με 31ο θέμα της ημερήσιας διάταξης το ανεκπλήρωτο όνειρο του Νυχτοπάτη :  


Μετά κόπων και βασάνων μετά τρία χρόνια η Γενική Συνέλευση του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλια κατάφερε στην Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής την 16-07-2013 αποφάσισε την Αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου με τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού της εταιρείας και έταξε τετράμηνη προθεσμία για την συμμετοχή των μετόχων σε αυτή , δηλαδή μέχρι την 16-11-2013.

Επειδή όμως κανείς από τους μετόχους του Φορέα πλην του Επιμελητηρίου λόγω ασφυκτικής πίεσης του Νυχτοπάτη και του Πασχάλη στον Μέγκλα είχε λάβει απόφαση του ΔΣ αυτού ( Περιφέρεια , Δήμος Σερρών, Σιδηροκάσστρου Εμ. Παππά κτλ) αυτά τα αστροπελέκια του ΔΣ του Φορέα Λαϊλιά απόφασισαν την παραταση της προθεσμίας για ένα μήνα δηλαδή μέχρι την 16-12-2013.

Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω αύριο την εισήγηση του κ. Γαλάνη προς το Δημοτικό Συμβούλιο, όταν η προθεσμία για την συμμετοχή του Δήμου στην  αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχει λήξει και η όποια απόφαση είναι άνευ αντικειμένου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ